Input signal out of range

Izvadi bateriju sa matične ploče na 5min., vrati ju nazad i probaj upaliti komp.

Izvadi bateriju sa matične ploče na 5min., vrati ju nazad i probaj upaliti komp.
Sve isto...

?

Napiši kad/kako se to počelo dešavati? Jesi li čistio komp, ugrađivao neku novu komponentu, drivere, overclock proca/grafe ili samo odjednom iz čista mira?
Probaj zamjenuti grafičku karticu.

A ima vec neko vrijeme,nisam imao odmah para da ga popravim pa stoji. Odjednom iz cista mira se pojavilo,ako se dobro sjecam mislim da se je sam resetirao i to se pojavilo.
Ma vec bih probao drugu graficku ali ovaj kompjutor sta sada trenutno koristim je dosta stariji te nema isti utor kao ovaj pokvareni,morat cu posudit od nekoga graficku.

Resetiraj bios, postavi default settings i stisni F10 ili sto ti je vec za spremanje - ovo sa baterijom bi ti trebalo biti to ali se ponekad dogodi (neznam kako je to mogu ce da i nakon vađenja baterije se bios en postavi na default settings - ugl iskljuci komp potpuno iz struje i izvadi bateriju - pokreni ga bez baterije i klikni na load default settings i probaj ga pokrenuti

Resetiraj bios, postavi default settings i stisni F10 ili sto ti je vec za spremanje - ovo sa baterijom bi ti trebalo biti to ali se ponekad dogodi (neznam kako je to mogu ce da i nakon vađenja baterije se bios en postavi na default settings - ugl iskljuci komp potpuno iz struje i izvadi bateriju - pokreni ga bez baterije i klikni na load default settings i probaj ga pokrenuti
Evo napravio sam sto si rekao. Kada sam izvadio bateriju prvo sam resetirao BIOS na default pa CMOS na default,ali i dalje je kod loadinga windowsa bilo isprekidano i na kraju "Insput signal out of range". Stavio sam nazad bateriju unutra i opet mi je javilo isto te sam opet morao BIOS i CMOS na default i na kraju isti ishod, "Input signal"...

Input signal out of range je poruka monitora koja znači točno to što kaže. A uzrokuje ju ili postavljena prevelika frekvencija osvježavanja ili previsoka rezolucija. Nema veze s BIOS-om, nego treba resetirati postavke operacijskog sustava vezane uz grafiku. Pogledaj ono što ti je xsong linkao.
On a side note, jesam li ja jedini kojem poruke BIOS-a sa ove slike izgledaju kao da ih je photoshopao nepismeni klinac?
Warning! Now System is in Safe Mode.
Please re-setting CPU Frequency in the CMOS setup
Warning! CPU Over Clock Fail!!!.
Dafuq? Pogotovo ova treća linija sa tri uskličnika (i još točkom na kraju!) zvuči baš stručno

Input signal out of range je poruka monitora koja znači točno to što kaže. A uzrokuje ju ili postavljena prevelika frekvencija osvježavanja ili previsoka rezolucija. Nema veze s BIOS-om, nego treba resetirati postavke operacijskog sustava vezane uz grafiku. Pogledaj ono što ti je xsong linkao.
On a side note, jesam li ja jedini kojem poruke BIOS-a sa ove slike izgledaju kao da ih je photoshopao nepismeni klinac?
Warning! Now System is in Safe Mode.
Warning! CPU Over Clock Fail!!!.
Dafuq? Pogotovo ova treća linija sa tri uskličnika (i još točkom na kraju!) zvuči baš stručno
Photoshopirao sam k.,odakle bi meni te pizd_rije pale na pamet? To sam uslikao mobitelom,stvarno mi tako piše. U postavkama ništa dirao nisam,sad neznam za frekvenciju osvježavanja,a sta se rezolucije tice bila mi je 1280x1024,monitor je 19 inča. Dakle u rezoluciji nema problema. Probat cu ovo sto je linkao xsong pa javim situaciju.

Photoshopirao sam k.,odakle bi meni te pizd_rije pale na pamet? To sam uslikao mobitelom,stvarno mi tako piše.
Ništa ja nisam rekao za tebe, sorry ako si tako shvatio. Samo sam prenosio svoje dojmove o slici.
Dakle ovako kada upalim racunalo izbaci mi ovo. http://i.imgur.com/ZaBJK.jpg
Kada stisnem F1. Kod onog loadinga windowsa ( http://www.guidebookgallery.org/pics/gui/startupshutdown/splash/winxppro.png ) izgleda loša slika skroz,kao da su popucali pixeli (a nisu jer kad spojim drugi komp slika je normalna) i onda na kraju se samo pokaže poruka "Input signal out of range".
Dali je to znak da mi je otisla graficka,ili sta? Sta znaci ova prva slika gore,pise CPU Overclock fail?
Konfiguracija: Do sada sam imao nVidia GF 7600GS od 512mb, napajanje mi je CODEGEN 300XX (400W), giga rama,e sad se vise nesjecam koji je procesor al znam da je bio neki 2.5 dvojezgreni AMD-ov,vjerojatno ovaj,250 GB HDD itd. Rezolucija mi je 1280x1024.