Corsair 750W RM750X Black, 2024, Full modular

Corseir boot kaže da je to normalni miris novog transformatora,i da može trajati 2 tjedna .Što mi je čudno,jer nikad to nisam osjetio sa drugim napajanjima.
Dali je još netko imao ovakav problem ?
Ma napajanja imaju hrpu cudnih kerefeka, iako osobno nisam nikad to dozivio jer sam ih promijenio samo 4. Ali vidim da je to jedan od nuspojava svog tog silnog ljepila i smola unutra!

Budi srećan što je samo to jer ja sam svoje novo napajanje Corsair RM850x kupljeno u ADM dobio sa propalim ventilatorom. Znači odmah prvi put kada je ventilator krenuo da radi čulo se kao da je star 10 godina propali lezajevi totalno odzvanja čitava soba. Pokušao reklamirati tvrde da je sve u granicama normlnog a ventilator je toliko iritantan da je to žalosno.

Budi srećan što je samo to jer ja sam svoje novo napajanje Corsair RM850x kupljeno u ADM dobio sa propalim ventilatorom. Znači odmah prvi put kada je ventilator krenuo da radi čulo se kao da je star 10 godina propali lezajevi totalno odzvanja čitava soba. Pokušao reklamirati tvrde da je sve u granicama normlnog a ventilator je toliko iritantan da je to žalosno.
Nisi valjda odustao jer tko su oni da određuju u tom slučaju što je granica normalnog. Nemoj im pustiti to.

To su ovi novi ventilatori na magnetima,koji se mogu lako isčupati radi lakšeg čiščenja.
P.s. i ja kupio u adm.....😏

P.s. i ja kupio u adm.....😏
Isto napajanje imam za prodaju.
Kad sam ga kupio prije tri godine novog, nije bilo nikakvih neobičnih "miomirisa".
Naloži neku zahtjevniju igru ili stres test pa ćeš vidjeti što se događa.
Može samo miris nestati ili će se nešto dogoditi. :🅿
Trećega nema.

Evo ako se vidi kako to izgleda unutra s hrpom tog ljepila, smola i razno razne plastike .
Ja sam na svom mijenjao vent jer je bio preiritantan stavio unutra ruznu noktuu ionako se ne vidi
i to jos prije 8 godina!
Napajanje ni dan danas ne pokazuje minimalne znakove posustajanja a gasi se tek na 1kw kad posrče, inace deklarirano na 850!
Pozdrav,kupio sam navedeno napajanje prije tri dana,ono ima izuzetno jak miris nekakve kemikalije,i cijela mi soba po tome smrdi.
Corseir boot kaže da je to normalni miris novog transformatora,i da može trajati 2 tjedna .Što mi je čudno,jer nikad to nisam osjetio sa drugim napajanjima.
Dali je još netko imao ovakav problem ?