Koliko serviseri naplaćuju instalaciju Windowsa?

Cuj, ~200kn po instalaciji Windowsa sam naplacivao kucnim korisnicima jos 2000-tih i nisam ih se mogao rijesiti (tada sam imao dosta firmi s kojima sam radio odrzavanje i obim posla/naplata se nije mogao mjeriti sa kucnim korisnicima).
Iskreno cu ti reci , kao netko tko zivi od informatike vec skoro 30 godina, 35 eura danas je absolutno podcjenjivanje svog rada i znanja.
Znam da ce ti biti tesko razumjeti, kao sto je i meni bilo onomad, ali ako sam ne cijenis sebe nece te nitko drugi cijeniti. Dakako, ovo govorim sve pod uvjetom da svoj posao odradjujes korektno.

To je posao za nezaposlene ljude (u smislu da nemaju sttalni posao).
Možeš uzeti i 60€, ali ako si dobar lik, postaneš rob te obitelji kojoj si digao windowse i ostalo, jer će te zvati za svaki kujac i usred noći, a naknadni rad naplatiti njima nije logično, jer su oni "već sve platili", kako kažu.

Možeš uzeti i 60€, ali ako si dobar lik, postaneš rob te obitelji kojoj si digao windowse i ostalo, jer će te zvati za svaki kujac i usred noći, a naknadni rad naplatiti njima nije logično, jer su oni "već sve platili", kako kažu.
Ovo je misao toliko istinita, a toliko previdjena od sve mladje generacije koje se pocinje profesionalno baviti informatikom, da mi ih je vec unaprijed zao sto ce sve proci, jer eto i ja sam to prosao (vjerujem i Zaporozac takodje).

Ovo je misao toliko istinita, a toliko previdjena od sve mladje generacije koje se pocinje profesionalno baviti informatikom, da mi ih je vec unaprijed zao sto ce sve proci, jer eto i ja sam to prosao (vjerujem i Zaporozac takodje).
Svi smo.
Kad se samo sjetim...
Zapravo sreća da kućna računala izumiru.
Kad si zadnji put instalirao neki driver kod obicnog korisnika ;)