maurs93 sri 11.5.2022 11:21

Pozdrav ljudi,

Jel ima itko iskustva sa Atosom da je radio kod njih? Ja se javio, prošao prvi razgovor sa HR-om i evo mjesecima ništa, a tako su mi i rekli da traje dugo i jako sporo.

Navodno imaju i neku svoju akademiju koja ide preko ljeta i to ako se položi dobro znaju uzeti čovjeka, jeste imali iskustva s time možda?

Pozz

KrpaZG čet 12.5.2022 15:16
maurs93 kaže...

Pozdrav ljudi,

Jel ima itko iskustva sa Atosom da je radio kod njih? Ja se javio, prošao prvi razgovor sa HR-om i evo mjesecima ništa, a tako su mi i rekli da traje dugo i jako sporo.

Navodno imaju i neku svoju akademiju koja ide preko ljeta i to ako se položi dobro znaju uzeti čovjeka, jeste imali iskustva s time možda?

Pozz

"Prosao prvi krug, "mjesecima nista", "dugo traje", "akademija preko ljeta" "ako se polozi (akademija), mozda uzmu covjeka."

Dobio sam proljev citajuci ovo. To je sve sto cu reci.

maurs93 čet 12.5.2022 18:50
KrpaZG kaže...
maurs93 kaže...

Pozdrav ljudi,

Pozz

Dobio sam proljev citajuci ovo. To je sve sto cu reci.

A ništa, nadam se da si barem stigao do WC-a.

To je sve što imam za reći.