Kako napraviti download

Najgluplji pristup je link na file i čekaš da browser odradi sve za tebe.
Ako koristiš ASP.NET onda prouči streamreader.

byethost
ma spremio bi filove u file manager i napravio download ali neznam scriptu koja ce ga pokrenut

Čekaj želiš napraviti desktop aplikaciju za download ili web aplikaciju u koju planiraš nabacat "fajlove" za download ?

pa u web cu nabacat filove i treba mi scripta pomocu koje ce se pocet skidat nesto kad kliknes

Onda koristi AJAX. Recimo napraviš JS koja če ti download link smještat u polje te onda nakon toga pokrenuti ( recimo nakon događaja klik na neki gumb u formi ) http://www.zubrag.com/scripts/download.php ovu ili neku sličnu php skriptu.

kaj bi jos to tako znao..

Pitaj ljude na web dizaj sekciji foruma. Oni sigurno više zanaju o ovome, a i pomoć če ti sa konkretnim implementiranjem, barem vjerume da će ti pomoć
U svakom slućaju sretno.

ma mislim meni samo treba scripta php i kamo da je umetnem... sta jos treba??

ma mislim meni samo treba scripta php i kamo da je umetnem... sta jos treba??
A je** ga sad

a uspio sam sam , ukrao sam html source sa mininove

Ovako radim web stranicu i zanima me kako da napravim download nekog fajla , scripta u php ili jos cemu?
Nisam te bas skuzio, jel zelis da ti se skine odmah cim se ude na "neku" stranicu ili da se mora kliknuti?
Ovako radim web stranicu i zanima me kako da napravim download nekog fajla , scripta u php ili jos cemu?