Stream aplikacija u google playstore

Pa zasto je suspendirana? Sigurno je naveden razlog.

Samo su mi napisali, copyright infrigment, ali zasto druge aplikacije isto kao moja nisu suspendirane

Ocigledno da nisu iste ko tvoja posto krsis neka autorska prava, ili mozda imaju ugovor sa 3. stranom oko prava koristenja njihovog sadrzaja.

Nemaju ugovor to znam 100%, sve iz interneta koriste, jer nekad im ne rade kanali, dali nekako izbjegnu, ili dali se moze izbjec ovo

Ovo je sada nabadanje u prazno posto nisi rekao o kojim se podacima radi. Moguce da je potrebno staviti izvor podataka, a sta se tice zaobilazenja prava to bas i nije pametno. Mogu te tuziti ali vise je vjerojatno da ce ti aplikacija biti uklonjena sa storea nakon tipa 3mj.

Pa i ja se čudim kako ovim drugima više od godinu dana ne maknu aplikaciju, a koriste iste linkove kao i ja , dali se vi razumijete u ovo?stvarno mi nije jasno

*
Pozdrav svima, programirao sam stream aplikaciju za android , probo sam je uploadirati u google play i nakon nekoliko sati dobio sam poruku da mi je aplikacija suspendovana, ali zasto drugima ne suspendira, ima puno slicnih aplikacija kao i moja, dali je to moj problem , ili ja neznam kako izbjeci google play prava, i dali se mogu nekako izbjeci, moze li mi neko objasnit, hvala unaprijed