x360gamer pet 7.3.2025 09:46

Prodajem original tvornički LG OLED stalak.

Paše na 55" , 65" i 77" C9, CX i C1 potvrđeno 

Čekam potvrdu za druge modele, ali vjerovatno paše na c2, c3 i c4, kao i B seriju.

Skinut s LG C1 pošto je isti montiran na zid.

60 eura.

Fanu ned 16.3.2025 12:22

brate mili pomiri se s tim da ti nitko nece kupiti stalak za 4g star TV (koji se vise ni ne proizvodi)

svi koji imaju taj TV ga vec ili imaju na stalku (obzirom dolazi zajedno u kutiji sa TVom) ili na zidnom nosacu

Imam i ja stalak za LG C2 koji mi stoji u spremistu jer mi je TV montiran na zid - cuvam ga za kad budem prodavao C2 pa tko god da ga kupuje ima u paketu s njim i stalak na koji ce ga moci montirati (ako to zeli)

na tvom bih mjestu napravio isto ili pokusao pokloniti taj stalak za bespla jer je realno bezvrijedan sam po sebi

Boris grozni ned 16.3.2025 12:35
Fanu kaže...

brate mili pomiri se s tim da ti nitko nece kupiti stalak za 4g star TV (koji se vise ni ne proizvodi)

svi koji imaju taj TV ga vec ili imaju na stalku (obzirom dolazi zajedno u kutiji sa TVom) ili na zidnom nosacu

Imam i ja stalak za LG C2 koji mi stoji u spremistu jer mi je TV montiran na zid - cuvam ga za kad budem prodavao C2 pa tko god da ga kupuje ima u paketu s njim i stalak na koji ce ga moci montirati (ako to zeli)

na tvom bih mjestu napravio isto ili pokusao pokloniti taj stalak za bespla jer je realno bezvrijedan sam po sebi

On bi 500 laganih kunića za višak djelova a nosaci su za tv od 30kn

Rhodin ned 16.3.2025 12:38

Ne ulazim, u jednom trenu mi je trebao nosač za TV koji smo naslijedili od pokojnog punca, a koju ga je bacio jer je TV namontirao na zid.

Onda sam ga i ja bio primoran montirati na zid.

I da... stalak je bio 15-18€ ... 

Ovo se možda desi, ali 79€ za specifičan stalak, za specifičan TV koji se više ne prodaješ... to je scenarij ako se baš sve posloži...

Ako ti je zaitsa takav višak i trebaš pare, mislim da je ebay bolje mjesto.

Najbrži ned 16.3.2025 12:54

Kupio rabljeni 4k Samsung TV za punicu prije nekoliko godina bez nogica (čovjek bacio jer je montirao na zid), na kraju nisam mogao pronaći nigdje nogice niti iskombinirati te TV stoji svo to vrijeme u kutiji. Prošle godine kupljen novi Samsung TV, a ovaj će i dalje stajati, skupljati prašinu. Imam C2 kupljen '23, čak sam gledao G2 model međutim nije mi se dalo kupovati zasebno stalak. Kolega kontaktirajte LG supp i provjerite na koje sve modele odgovara te koristite hashtag opciju da se lakše pronađe za potencijalne kupce na fb marketplace, njuškalo, index oglasi, bug forum i drugo.

Free bump 

x360gamer pet 21.3.2025 22:01

Nisam ni skužio da je ova tema toliko aktivna.
TV je prodan bez stalka, tako da mi je stalak ostao.
U vrijeme kada sam montirao TV na zid, ti stalci su išli po 100 eura na ogkasnicima.
Iako, stoji sve što ste napisali. Jasno je da se treba poklopiti, ali nikad se ne zna. Nisam ni mogao misliti da ću prodati ikad TV bez stalka, onda bi ga prodao odmah kad sam ga kupio i montirao na zid - jer sjećam se da su bili traženi iz nekog razloga, tako da možda baš idu na G seriju.

Savjet od kolege Najbrži je najbolji, hvala. Tako ću i uraditi. Ako to ide na još koje modele ili kojim slučajem G seriju, onda bi se puno proširila lista kupaca.