[Prodaja] RX 7800 XT Sapphire Nitro+ 16gb GDDR6

ajde 480 eur

Suspendiranje na forumu nema učinak na tebe, nisi ništa naučio.
Uspoređuješ najlošiju verziju te kartice sa najboljom što se tiče izgleda, featurea i performansi. Također je ista skoro 20% jača od tvojeg "poželjnijeg i korisnijeg" gpu-a. Što se poželjnosti tiče nakon 4060 serije, ta 5060 prevara je najnepoželjnija kartica za nekog iole entuzijastičnog oko gaminga.
Ako ništa, spamaš čovjeku oglas.

Slobodno pomozi covjeku, 5060ti puno bolja kupnja kao sto rekoh, 7800xt je vec outdated gpu bez hrpe fičera koje koristi 99% igara u zadnjih par godina. Nek zakljuca oglas da je cijena ok za taj proizvod vec bi je prodao.

Daj nam molim te napiši tu veliku listu fičra koji fale toj grafi, a bez kojih nebumo mogli igrat nove igre.

Zaključavajte si oglase radi takvih fanboyevskih klauna poput StjePANJA. Usere svaku temu, o dezinformacijama i lažima da ne pričamo.

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-rtx-5060-ti.c4246
5060ti 18% sporija

7800 xt je outdated..5600ti 16gb je novi kralj u toj klasi s svim novim standardima.🤷
https://www.nvidia.com/en-us/design-visualization/rtx-5000/

Di si ovo ispuknuo? Pa ne može biti jača od 7900xt da se na trepavice postaviš.
Kakva ti je ovo usporedba?

Beskorisni raytracing koji samo zakolje frejmove. Kao što rekoh gore da se ne ponavljam. Baš će to netko paliti da igra na 28 fps

Koliko ti nvidia placa za drzanje njihovog penisa u ustima?

Jedini relevantni novi standard je pravljenje budala od kupaca. Izbace novu grafu skuplju od 2 godine stare Radeonke i 20% slabiju
Bit će da su otpustili tim koji je radio na 3060ti i još uvijek se grizu zbog tog propusta...

Najbolje da svi koji nemaju RTX 5000 odmah zapale svijs računala.
Do prije mjesec i pol ste imali vrhunske kante, sad samo vatra moče riještiti problem.
RTX 5000 ili ništa, sve drugo je smeće i treba što prije nestati.

Koliko ti nvidia placa za drzanje njihovog penisa u ustima?
Dobra Ja nemrem vjerovati da postoji takav lik, doslovno je benchmark za fanboyizam

Di si ovo ispuknuo? Pa ne može biti jača od 7900xt da se na trepavice postaviš.
Kakva ti je ovo usporedba?
Beskorisni raytracing koji samo zakolje frejmove. Kao što rekoh gore da se ne ponavljam. Baš će to netko paliti da igra na 28 fps
Cuj to beskorisno a onda se cudite kak nvidija ima 90% trzista.
Da ovo je na 4k/high preseti, 550€ gpu kad joj popališ sve mogucnosti, naravno da te nitko ne tjera da uzimas ovo za 4k no samo je pokazatelj sto moze protiv 7900xtx od 1200€, pametnom dosta pa ti kupuj gpu star 2 g za prakticki istu cijenu koji ovo nemoze ni pokrenuti🔨
Evo i 1080p

Imao sam rtx 3080, naravno da mi je ta glupost bila isključena jer hoću više fps-a a ne da igram na 30. Al dobro ti nisi zahtjevan korisnik, vrh vrhova ti je 60 Žalim zbilja one koje ti ''savjetuješ''

Toliko o glupostima, mozda najbolje da ugasis i monitornhf, eod

I onda da mu ne kažeš da je 🤡. To je njemu kompliment.

520€ je nova 7800xt u ducanu, jos je izasla i nova rtxica 5060ti za 550€ koja je kudikamo pozeljnjiji i korisniji gpu.
Vjerovatno ce me admin banat ali moram komentirat, stari aj bgti ne seri, svaki tvoj oglas je toliko precijenjen da te je sramota ostaviti otvorenim za komentiranje i sad si se opet nasao pametan...
Da je ti prodajes okitio bi je opisom a cijena bi bila ravna onoj u trgovini u vjerovatno neko "objasnjenje", daj molim te...

Ma sve nas treba banirati a njega nek ostave, takvo blago ko on treba čuvati.

dobar je boro.....
i cijene su mu ok.... ako ne prodaje obiteljsko srebro (intel i nvidija)....
evo nedavno proda novi oled u po cijene....
ne pakovati borisu...
to treba čuvat i njegovat.......

Borise koliko ti je godina?
Pitam jer, čitajući tvoje nebuloze stvaram sliku da si ili neki njokli ili si zaostao u razvoju, pa se ponašaš kao klinac.. treće nema
"Crveni na aparatima" šta si ti sebi zabrijao u glavi da mi je znati, kenjkaš po skoro svakome tko prodaje amd jer se tebi eto ne sviđa, stvarno djetinjasto razmišljanje i ponašanje..

Dođem na forum nakon jednog dana i 23 poruke na oglasu
I da, Borise ,djeluješ kao tužan čovjek bez pravog života, možda da se malo samoproanaliziraš odakle dolazi ta potreba da se svađaš sa ljudima po forumu i tjeraš neke svoje istine.

Pozdrav, imaš pp

Boris boosto oglas , sad ce se prodat hehe , skocila ti gledanost haha .

Borise koliko ti je godina?
Pitam jer, čitajući tvoje nebuloze stvaram sliku da si ili neki njokli ili si zaostao u razvoju, pa se ponašaš kao klinac.. treće nema
"Crveni na aparatima" šta si ti sebi zabrijao u glavi da mi je znati, kenjkaš po skoro svakome tko prodaje amd jer se tebi eto ne sviđa, stvarno djetinjasto razmišljanje i ponašanje..
Pretpostavljam dječak u tijelu 30 i nešto godišnjaka uz patnju od stanja kronične nejebice.

Osobno ovo mi je najljepša kartica, baš kako treba izgledati proizvod koji košta toliko koliko košta. Osim toga i performanse prate izgled. Inspirirala me da uzmem ovu moju iz potpisa

Kartica rezervirana do ponedjeljka..
3.5 mjeseca korištena. Kupljena za Božić u Linksu. Račun.
Cijena prava sitnica - 500 480 eurića.
Preuzimanje Rijeka ili dostava po dogovoru.
Za picajzle uslikana nekakva promjena boje kao manja fleka na kućištu.
Osim toga, to je nova kartica. Dolazi sa svim u kutiji, a to je nosač kartice i RGB kabel.