[Prodaja] Gigabyte 7900XT

Nedavno sam prodao 7900xt tuf , za 650 dosta brzo ( za 4/5 dana posla odma ) , s tim da je moja bila 2 mj stara sa 3 god garancije . Tako da 550/600 mozes dobit, po mom misljenju sigurno .

Hvala, ide lock.
Imao sam jednu dobru ponudu i tu sam se mislio riješiti kartice no međutim ne usudim se slati karticu u drugu zemlju... Kolega zaista ti hvala na super ponudi no eto ja više volim to obavljati 1 na 1 ako je to ikako moguce.
Nakon te ponude sam dobio još par ponuda koje su bile ok no nakon pomnog razmišljanja mislim da ovo zaista nema smisla..
Trenutno ne mogu kupiti niti jednu bolju graficku a da se razlika osjeti a da ne iskesiram bar 1500 eura sto je suludo...

Meni
A svakako je jedna od boljih izvedbi i ogromna je te mi paše u kućište i na matičnu. Na kraju super ispalo jer je nova serija Nvidije preskupo razočaranje, a pokreće sjajno sve što želim tako da...

770e je nova HellHound koja je mislim bbuy kupovina trebnutno....za lock moraš sam stisnuti gore desno "zaključaj temu" kolega

Drago mi je da si zadovoljan, nek jos dugo sluzi 🤙
Ekipa,
prije svega me zanima koliko bi mogao izvuci za nju a na želim napisati cijenu koja je bezveze i nema smisla...
Ajmo napraviti to da ja budem zadovoljan a da i kupac bude zadovoljan... garancije ima no međutim ona je do 24.03.2025 dakle jos malo vise od mjesec dana.
Model je ovaj : Radeon™ RX 7900 XT 20G Key Features | Graphics Card - GIGABYTE Global
Ja def. idem na mrvicu jacu grafu pa dolazi i zamjena uz nadoplatu u obzir.