[Prodaja] 9070XT RED DEVIL i Dell Alienware AW3423

1500 eur

Ne kontam čemu td?

Ne kontam čemu td?
Pa vjerovatno jer prodaje po višoj cijeni nego "novo" u ducanu, ili neznatno manje nemoras biti Einstein!

Tek sad vidim da ovaj monitor nađeš za 700njak € kod nas. Bio sam uvjeren da košta oko soma... Ali isto te izađe jeftinije nego da uzimaš novo (kod nas). Vanka bi našao oboje za 1550€, ne jeftinije. 1400€ bi bila poštena cijena po meni. Ipak ima garu u rh na oba artikla.

Tek sad vidim da ovaj monitor nađeš za 700njak € kod nas. Bio sam uvjeren da košta oko soma... Ali isto te izađe jeftinije nego da uzimaš novo (kod nas). Vanka bi našao oboje za 1550€, ne jeftinije. 1400€ bi bila poštena cijena po meni. Ipak ima garu u rh na oba artikla.
Da ali je monitor star godinu dana a "curved" nisu niti malo popularni, jos je ovo oled s tim ppi to izgleda uzasno naspram IPs/va! Gpu takoder ima slicnih modela po znatno manjim cijenama ljudi i ne vode toliko brigu o modelima, jos je cijena nvidiji znatno pala pa vise ni ti modeli 9070xt nisu toliko pozeljni.

Da ali je monitor star godinu dana a "curved" nisu niti malo popularni, jos je ovo oled s tim ppi to izgleda uzasno naspram IPs/va! Gpu takoder ima slicnih modela po znatno manjim cijenama ljudi i ne vode toliko brigu o modelima, jos je cijena nvidiji znatno pala pa vise ni ti modeli 9070xt nisu toliko pozeljni.
Nema sličnih modela po znatno manjim cijenama. Nemoj lupetat. Itekako ljudi vode brigu o modelima, a Red devil, sa nitro+ i Asrock Tajči su najjače izvedbe i dođu 900tinjak € vanka, i 950e kod nas. Treba sve to ići puno jeftinije, ali što ćeš kad su to sad cijene. Trenutno imaš5070ti za "lijepu cijenu" ali to je base model, i to small form factor kartica koja će garant trotlat... ili ćeš za tu cijenu uzet top model 9070xt. Ja se ne bi dvoumio tu.

toliko o tome da nema ispod 1550€ vani...
Kod nas je to oboje 1458€ novo u ducanu! Odlican Prime model i nova takva 34"

Hajde sad probaj naručit i stavit našu adresu. Tu je njemački pdv i i bez dostave (koja je 60€ u CU). A grafu nećeš ispod 900e sa dostavom nać. Ta cijena šta si naša za 830e je u shopu koji ne dostavlja u RH. Probaj.
ps nije da pravdam cijenu, nego to što sam rekao, boldano. I u pravu sam :P

Hajde sad probaj naručit i stavit našu adresu. Tu je njemački pdv i i bez dostave (koja je 60€ u CU). A grafu nećeš ispod 900e sa dostavom nać. Ta cijena šta si naša za 830e je u shopu koji ne dostavlja u RH. Probaj.
ps nije da pravdam cijenu, nego to što sam rekao, boldano. I u pravu sam :P
Pa, ali vani tolko dođe, za nekog tko živi u Njemačkoj, iliti vani, ta mu je cijena.

Svejedno, ne razumijem tu navalu prodaje, a onda i kupnje, komponenti koje je netko lupio, "samo isprobao" i stavio na prodaju, za istu ili višu cijenu nego je on sam platio?!

Svejedno, ne razumijem tu navalu prodaje, a onda i kupnje, komponenti koje je netko lupio, "samo isprobao" i stavio na prodaju, za istu ili višu cijenu nego je on sam platio?!
Evo bude to sve uzeo Inochulum njemu ocigledno odgovara

Evo bude to sve uzeo Inochulum njemu ocigledno odgovara
Evo grafu je prodao meni za 850 . S obzirom da sam sve prelistao u Hrv i Njem , ja zadovoljan .
Jedino sam mogao Nitro+, uzet na CaseKings, 910 Eur sa Hrv pdv , i dostava, Red Devil , nema je ispod nekih 900+ za nas Hrvate , cak iz Njemacke, trenutno imas u ADM za 970 Eur, na MindFactory je 860 + Dostava, tko je za tu opciju .
Nitro+ Nisam htio zbog konektora, a ovi ostali slabiji modeli su vecinom x2 8pin, jedino bi mozda onu Mercury uzeo ali i nju eto moras uzet OC model, ako hoces x3 8pin, i u svaba nova dode cca 830 / 850 Eur . Kod nas je 930 taj model u Protisa, znaci 900+ .
Asus Prime koja bude jeftinija ima x3 8 pin, ali eto cijela je "gologuza" sto se tice estetike , koriste ptm7950 za pastu to je isto dobro, nema svaki model .
Neki "slabiji" model, mozes nac za 800/850 novo , Aorus, Taichi, Nitro+, Tuf , Red Devil, su kod svaba 900+ svi, a kod nas i po 1000 Eur, a to da ljudima nisu bitni modeli, ne znam bas, mozda prije, meni se cini da ljudi sve vise i vise su izbirljivi i spremni platit vise za dobar model .
Ovdje mozes najbolje pratit cijene za svabe ( https://www.computerbase.de/news/grafikkarten/verfuegbarkeit-und-preise-hier-gibt-es-amd-radeon-rx-9070-xt-und-rx-9070-zu-kaufen.91631/ ) Prosjecna cijena za sve shopove je 809 Eur .
A ovdje imas sheet , sa info koja kartica kakve specifikacije ima, sto se tice svega . ( https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jVOO1-g6WUmUXX1WY18qRpCyglX5EYUS-d3IhxqrL9M/edit?gid=755628141#gid=755628141 ) Ugl, modeli sa x3 8pina, i PTM 7950 su najbolji izbor, ako si "izbirljiv" .
Prodajem u kompletu:
9070XT Red Devil, ADM racun
Dell AW3423DWF, Svijet Medija racun, jos 2 god gare.
Prodajem radi nekoristenja, odustajem od gaminga. Sve u vrhunskom stanju.
Primopredaja Istra, ne saljem postom. 1600 eur
Slijedeci tjedan sam u Zagrebu, može primopredaja kod King Krossa...
Može dogovor oko cijene za komplet.
GRAFICKA PRODANA
Za monitor moze dogovor