Procesori i MBO

Youtube procesor 100% load

Huurux pet 16.7.2010 22:40
Ivo82 kaže...
Celeron je dosta star ali ipak.Probaj ventove očistit od prašine pa vidi.

ma ocistio sam sve i stavio nove xp...imam 1500 mb rama nemos gledat youtube kako steka na hd ni ne pomisljam.

Lazarus Long pet 16.7.2010 22:41
Huurux kaže...

procesor je celeron 2800 mhz northwood 128mb..pa zar je moguce da youtube video zapinje...obican video ne hd....sta je tako slab taj proc...temp je oko 57 full load...

Nadogradi Flash Player na najnoviju inacicu. Ako si dobre volje mozes i temeljno deinstalirati stari player. Potrazi upute za ovo na adobeovim stranama ili na netu

Nakon deinstaliranja upogoni CCleaner i instaliraj najnoviju inacicu. Ja sam ovako rijesio problem sa zauzecem procesora, mislio sam da se blesavi neki codec ali ipak na kraju je to bio Adobe Flash Player.

Nadogradi player i na Internet Exploreru, ako koristis Firefox ili Operu Flash Player je razliciti od onog za IE...valjda ovo znas, jel?

Huurux pet 16.7.2010 22:54
Lazarus Long kaže...
Huurux kaže...

procesor je celeron 2800 mhz northwood 128mb..pa zar je moguce da youtube video zapinje...obican video ne hd....sta je tako slab taj proc...temp je oko 57 full load...

Nadogradi Flash Player na najnoviju inacicu. Ako si dobre volje mozes i temeljno deinstalirati stari player. Potrazi upute za ovo na adobeovim stranama ili na netu

Nakon deinstaliranja upogoni CCleaner i instaliraj najnoviju inacicu. Ja sam ovako rijesio problem sa zauzecem procesora, mislio sam da se blesavi neki codec ali ipak na kraju je to bio Adobe Flash Player.

Nadogradi player i na Internet Exploreru, ako koristis Firefox ili Operu Flash Player je razliciti od onog za IE...valjda ovo znas, jel?

sve sam probao od spomenutog.....nazalost negledljivo je

Huurux pet 16.7.2010 23:09
godo kaže...

Da nije možda problem u sporoj konekciji, tj. da ti se video ne učita do onog dijela koji gledaš?

naravno da nije do konekcije,you tube radi procesor je na 100 posto opterecenja...slika kasni i ne gledljivo je...na svim browserima...( internet explorer i crome ) 

probati cu jos sa firefoxom..

kojot666 pon 15.11.2010 22:55

Imam:HP Compaq Presario CQ71-320EM, VT261EA
Compaq Presario CQ71-320EM, Intel, Pentium Dual-Core, T4300, 2,10 GHz, 3072 MB, 17,3'', 1600x900, SATA 320 GB, Free DOS, NVIDIA GeForce G 103M 512 MB, DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet,802.11b/g,Bluetooth, HDMI, eSATA, USB 2.0 3, 3,05 kg, VT261EA

Imam isti problem. Imam WIN7 i isto šteka. Probao sam sve browsere, gledat što ždere procesor na task manageru,samo ga explorer uzima oko 50% ostatak miruje il se giba oko 2-5% mijenjat driwere od grafičke mrežne zvučne, nadogradnje flash playera sve. I dalje se pregrijava i šteka. čak sam i kodeke promijenio. Možda je nekakav skriveni virus, al nigdje ga nema.Uvjeren sam da je problem sa samom stranicom tj. svim stranicama što koriste flash ply. možda bi trebali pisat njima da to riješe njima je interes da ne gube gledanost, ili bi zamolio admine da se pozabave s time. nije ovo sitan problem puno ljudi se žali. Vjerojatno je u pitanju nekakva banalna stvar na koju nitko nije još posumnjao. nekakva skrivena podešenja.

(s)izgoreo uto 16.11.2010 01:32

Imao sam takav problem sa P4 prescott 3 ghz SSE3, HT, u Visti, XPu, 7 i na svim browserima, jednostavno nije mogao vući full HD, dok je na 720p radio na 40-60% snage i bez trzanja... problem bi mogao riješiti downloadiranjem videa sa tubea i gledanjem u MPC-HCu (ili nekom drugom playeru koji podržava DxVA) ukoliko imaš iole noviju grafičku koja može hardverski dekodirati HD video, ukoliko je grafička stvarno nova (e.g. radeon HD 4xxx i novija), flash treba biti updatean na što svježiju verziju u kojoj je podržana hardverska akceleracija na navedenim svježim grafama

EDIT: {#} koji bump, star pola godine... mogao sam i datume pogledat {#}