Procesori i MBO

Ryzen 5 3600 i 5600 cooler

forki pon 18.3.2024 21:34

Ja sam svog uštrojio, lola je znao sisat blizu 80w, u biosu sam ga podesio da radi na 4000mhz a voltažu na 1,075v. One max temperature i potrošnja je kada igram COD MW2. Naravno, za hladnjak imam stublinu od tomos electronic 90:-) Probaj i ti svog malkice uštrojit;-)

Izzy uto 19.3.2024 08:34

Može, javi. Meni 3600 (tvorničke postavke tj. frekvencija i napon) u Cinebench R23 ne ide preko 70, točnije 69."nešto"°C. Dok 9900KF (nije OC-an, vodeno hlađenje) ide malo preko 80°C ako se ne varam, ali baš ću provjeriti.

ninz sub 23.3.2024 16:45

Trebam jednu pomoć, za drugi komp sam uzeo JONSBO CR-201, RGB i sad ispada da MBO nema RGB konektor, a na kučištu imam

konektor koji ću priložiti u slici. Zanima me jel postoji kakvi kabel/adapter da nekako jack od Jonsbo coolera spojim na ovaj kontoler na kučištu.

Guglao bi al ne znam kaj googlati, kaj god mi je izbacilo nije pasalo :)

El Torro sub 23.3.2024 20:28
ninz kaže...
El Torro kaže...

Imas na Aliexpressu RGB razdjelnike.

https://shorturl.at/abzH6

ovakvi ide u ovaj kontroler na kučištu, mislim da niti jedan nije takvi s ovog linka.

Ti konektori su obicno sa 3 ili 4 pina, zavisno da li imas analogne ili digitalne LEDice. U sto se spaja ovaj sa 6 pinova?

Ja sam ti linkao razdjelnike na osnovu druge slike koju si postavio. To je klasicni konektor sa 4 pina za analogne LEDice.

Znaci jedan kabel koji ide sa kontrolera na ventilator, prvo spojis na razdjelnik i onda sa razdjelnika dalje.