Hladnjak za amd phenom II x4 955 black edition AM3

ako može mala pomoć oko odabira hladnjak za navedeni procesor. Od ova navedena tri koji je najbolji.
1.zalman cnps10x optima
2.arctic cooling freezer a30
3.arctic cooling freezer xtreme rev.2

Nemozes fulat kojeg god da uzmes , svi su dobri ! Samo si provjeri dali imas dovoljno veliko ( siroko ) kuciste za njih !
Inace , meni se A30 cini najbolji !

A ako planiram OC ovaj procesor na neki 3.5 ili 3.6 , hoce li A30 i dalje ga odrzavat dovoljno hladnim. A kuciste koje imam je CM 690 II

Hoce !

A ako planiram OC ovaj procesor na neki 3.5 ili 3.6 , hoce li A30 i dalje ga odrzavat dovoljno hladnim. A kuciste koje imam je CM 690 II
Hoće kako je kolega rekao.
Imam taj hladnjak i jako sam zadovoljan.Tih je i dobro hladi phenom.

Pozdrav ekipa,evo imam ovaj proc vec 4 godine i sad bi ga napokon htio kloknut...i zanima me koji kuler mi savjetujete jer me zanima 3.8-4 Ghz...ujedno mi je bitna tisina i nisam pretjerano sklon vodenim hladenjima..i jedno malo glupo pitanje,koliko klokanje 'smanjuje' zivotni vijek procesora?

CM Hyper 412 Slim , Scythe Ashura ...
Nesto jeftiniji CM Hyper 412S
Prije ces promjenit procesor , nego sto ce on riknut od posljedica OC-anja !

CM Hyper 412 Slim , Scythe Ashura ...
Nesto jeftiniji CM Hyper 412S
Prije ces promjenit procesor , nego sto ce on riknut od posljedica OC-anja !
Sa ova prva dva bi mogao ic na frekvencije 3.8 ili 4 Ghz?

Da !

.

Meni je 955 išao na 3.7 bez diranja napona.
Imamo ovaj procesor i interesira me kod vas koji ga imate ako ste koristili stock hlađenje da li vam je proizvodilo puno buke ?
Meni u idle proizvodi zvuk kao mali usisavač a dok upalim igru ili nešto zahtjevno taj zvuk postane bar 3x puta glasniji, pogotovo sada dok počinju ljetni dani.
Ukoliko ste kupili novi hladnjak koji ste kupili i da li je tih?
Istina je da proizvodi buku ko elisa od helikoptera,ako te zeliš da ti bude tih hladnjak onda kupi katanu 3...
Eto kupio katanu3, razlika je nevjerojatna. Hvala na savjetu. Sada čak čujem kako mi tipkovnica zvuči :) .
Katana radi ko pila!
Treba li netko stock hladnjak za amd ?