smak420 uto 18.11.2014 15:00

Molio bi pomoć u pronalasku biosa za ovu ploču

hvala...

često mi se dešava BSOD, ponekad SSD zaebava, trebao  bi flashirat BIOS, ali ne snalazim se baš po netu

našao sam par, ali neznam kinesko pismo

smak420 sri 19.11.2014 13:54

Puno ti hvala...

ploče su iste, samo ova moja T2RB ima bakrene heatsinkove na NB i SB

PS.

flashao sam USB stick u FAT i napravio bootabilni sa HPUSB flash programom..

copy pastao 3 file od biosa, stavio da boota sa usb-a  i ništa

koliko sam shvatio prilikom bootanja treba uči u dos, ali 0 bodova

alen29 sri 19.11.2014 16:43

Nazalost, za dalje nisam siguran. Ja sam prakticki uvijek imao ASRock ploce i stavljao sam novi BIOS u samom windowsu tako da nemam pojma kako se ovo radi. Valjda ce netko pametniji dopisat sto bi jos trebalo raditi.

smak420 ned 28.12.2014 14:38

nudim 200 kn uplatu na racun nekome tko ima 20 min vremena mi objasniti kako flashati bios iz dosa za ovu plocu.prvo ide moja uplata pa onda pomoc.  samo znalci trolovi i skupljaci postova suzdrzite se. hvala

edit - riješeno

svi bsod i problemi sa ebenim PC su bili zbog sata kabela na SSD-u

moram naučiti linux podhitno, ovi vindovsi su takvo đubre da je to strašno...javljaju greške u event logu koje nemaju veze sa vezom..

smak420 čet 1.1.2015 21:09

da nazalost...al evo, sutra je asus maximus ovdje..nova neraspakirana full bundle....400kn, opet x38 chipset al  nema veze....probam na njoj sli hack odradit, i valjda je bolja malo od dfi...ako nista bar ima bios za skinut :)

smak420 ned 4.1.2015 17:28

skinuli smo bios sa ove stranice i kreten je umjesto DK

http://webap1.dfi.com.tw/DFI-Lanparty/support/MBBiosDownload.jsp?showselectvalue=30LP_DK&selectBiosItemId=529 

stavio od LT revizije ploce (sto je najbolje kolega gore jos upozorio na to) 

http://webap1.dfi.com.tw/DFI-Lanparty/support/MBBiosDownload.jsp?showselectvalue=20LP_LT&selectBiosItemId=522

jel ima kakva sansa da se spasi ploca?  nasao sam jednog lika koji programira bios cipove za 50ak kuna, pa sta mislite jel izvedivo to?

posto imam floppy na drugom pc-u, cuo sam, tj procitao da je moguce spasiti bios-chip ponovnim flashanjem "na slijepo"

smak420 ned 4.1.2015 18:29

nazalost nemam paypal....a procedura u bih je cca 30 dana mozda i vise da se otvori.

nista...ako netko ima zivaca se prtljat sa tim, neka posalje podatke u pm, poklanjam mu plocu..

sutra je ovdje ovaj maximus pa valjda ce biti vise srece sa njom