Procesori i MBO

ASUS B650M bios flbk blinka

CroVandal sub 28.9.2024 09:31

Znaci imam vec duze vremena navedenu plocu i sve je radilo normalno do prije 2-3  tjedna kad se PC poceo smrzavati skroz random. znaci bez obzira jel igra ili samo dok se pise u Wordu.
i tako nakon sto sam RAM testirao i CPU itd. nisam nasao gdje je problem napravio sam BIOS update na zadnju verziju. to je pomoglo i sad nemam vise smrzavanja i tjedan dana je sve bilo ok.

Sad imam problem kad se MBO ugasi znaci PC komplet.Kod ponovog starta blinka bios flbk svjetlo na ploci i ploca kao da ocekuje da se flasha. znaci ni ventilatori nista se nepali nego samo to. Nakon sto napravim Clear CMOS

PC se pali normalno. isto tako ako "kliknem" napajanje na 0 i ostavim te brzo stavim na 1 i upalim PC onda se upali normalno. Kad se upali sve radi normalno nikakvih problema, Furmark itd. prolazi

i nista. Igre rade sve normalno. Na netu sam nasao da nekad ljudi imaju taj problem ali nikakvo rijesenje. Flbk tipka radi normalno i nije zaglavljena niti ista. 

CroVandal sub 12.10.2024 21:44

Uglavnom nisam nasao rijesenje problem. Asus mi je poslao novu plocu ali reviziju 2 i sad PC radi normalno. Prije toga su mi poslali jos jedan Bios ali nije nista pomoglo. Morao sam uvijek paliti PC tako da prebacim na 0 napajanje pa na 1. Nakon toga je upalio. Uglavnom ako netko ima problem najbolje direkt Asusu se javiti.