AMD Phenom II X6 Black Edition vs. Intel Core i7

Uzmi 1075t za razliku uzmi Hypera 212+,digni na 3.4 i vozi.
LP

Cuj intel je intel on kosta i nudi vece performanse takoder i7 ti ima hyperthreading znaci 4ficike i 4 virtualne jezgre... ako ces samo za igre idi na amd i kupi jacu grafu za razliku u novcima ako ces bas intel onda neki bez HT-a posto ti nije potreban...

Ako uzimas sada onda niti jedan.Uskoro bi trebali doc Buldozeri od AMD,a vec sad imas Intelov Sandy Bridge.Ako nista barem ce cijene nesto past.

Ako se odlučiš za intel kupuj ovo i nećeš pogriješiti

Ne bih mu to baš preporučio, po meni dosta bolji je i5 2500k koji se da clockat, a ne ovaj koji ne može.

Ne bih mu to baš preporučio, po meni dosta bolji je i5 2500k koji se da clockat, a ne ovaj koji ne može.
To je možda i bolji izbor zbog razlike u cijeni ali i5 nemaju u ponudi u Linksa ako tamo kupuje. Ili je linkove stavio samo za primjer?

Ako uzimas sada onda niti jedan.Uskoro bi trebali doc Buldozeri od AMD,a vec sad imas Intelov Sandy Bridge.Ako nista barem ce cijene nesto past.
Što je to sandy bridge?

Evo ti ga u ADM-u.

Što je to sandy bridge?
Nova serija procesora Intel, clockabilnija i nešto bolja od stare serije i5 i i7

Što je to sandy bridge?
Sandy bridge su ti novi procesori od intela na socketu 1155, evo najbolji SB je ovaj i imaju ga u ADMu. Doslovno dere i7 980x.

Sandy Bridge ti je ime za 2. generaciju Intelovih procesora "i".Promjenili su samo brojke,ostalo je isto u imenu.Imas i3 ili i5 ili i7.K slovo u imenu oznacava da je taj procesor bolji za Overclocking jer ima otkljucan mnozitelj,ali mu je zato cijena nesto visa.

Ja bi procesor kupio tek u 5. mjesecu neki gamerski quad core mora imat bar 8mb cache-a,sad dali je AMD ili Intel bolji za gaming.I da ja bi procesor kupio samo u linksu i vidim da tamo nema sandy bridge-a, valjda čee doč do 5. mjeseca.

Ja bi procesor kupio tek u 5. mjesecu neki gamerski quad core mora imat bar 8mb cache-a,sad dali je AMD ili Intel bolji za gaming.I da ja bi procesor kupio samo u linksu i vidim da tamo nema sandy bridge-a, valjda čee doč do 5. mjeseca.
Do 5 mjeseca bi trebao i Buldozer doć.

Ako imaš para za sandy kupuj njega definitivno

taman ce doci i nove maticne :-)

Sandy bridge su ti novi procesori od intela na socketu 1155, evo najbolji SB je ovaj i imaju ga u ADMu. Doslovno dere i7 980x.
U ovom slučaju nema mjesta za riječi poput dere, mete itd...
Istina je da ga 2600k dobija solidnom broju testova no 980x još uvijek daje bolji score u čmark vantage
Koliko god i7 2600k bio dobarm i7 980x je još uvijek vrh ponude, doduše za one nešto dubljeg džepa

Istina je da ga 2600k dobija solidnom broju testova no 980x još uvijek daje bolji score u čmark vantage
Koliko god i7 2600k bio dobarm i7 980x je još uvijek vrh ponude, doduše za one nešto dubljeg džepa
Istina al niti da mislim 20k kn uložit u PC nebi stavio i7 980x.

Da, samo koliko je isplativo dati 5000 kn više za malo bolji score u 3d marku

Nitko tu nije pričao o (ne)isplativosti
i7 980x namijenjen je tipovima dubljeg džepa... u odijelu, s aktovkom i cigarom u ustima... krasna slika
To je sami vrh ponude i entuzijasti će za njega toliko i iskeširati.
Tu se ne gleda na isplativost već prestiž

Upravo tako nije niti ferrari isplativ pa se kupuje :-)

Elita samo to kupuje...

Elita samo to kupuje...
ali s i7 980x se nemogu k*rcit pred curama

ali s i7 980x se nemogu k*rcit pred curama
Za qrčenje imaš qrac.
Nego sa hardware-om se možeš pohvalit banani, ženskoj hardware-ašici.

Moj je inaće ulet kad sam vani "halo mala, ja sam ti imba s bug foruma i imam čak 6 jezgri na 4.0 ako znaš množiti sve ti je jasno"

Moj je inaće ulet kad sam vani "halo mala, ja sam ti imba s bug foruma i imam čak 6 jezgri na 4.0 ako znaš množiti sve ti je jasno"
hahaha ta ti je dobra

Svača čast 2600K ali ja kad vidim task manager od 980X ne mogu skinut osmjeh od uha do uha :)
hahaha, os vijet moj kad otvorim samo firefox, skoci odmah na 60
Zanima me koja je razlika između tih procesora.AMD ima veči cache i više jezgri od Intela ali puno manje košta pa me sad zanima razlika, i koj je više za igre i to.....
AMD http://www.links.hr/index.php?naziv=Procesor+AMD+Phenom+II+X6+1100T+BOX+Black+Edition%2C+s.+AM3%2C+3.3Ghz%2C+9MB+cache%2C+Six+Core&option=artikl&id_kategorija=05060314&id_artikl=050.603.216
Intel http://www.links.hr/index.php?naziv=Procesor+INTEL+Core+i7+875K+BOX%2C+s.+1156%2C+2.93GHz%2C+9MB+cache%2C+Quad+Core%2C+bez+hladnjaka&option=artikl&id_kategorija=06060612&id_artikl=060.606.017