AMD Phenom II x4 970 dobavljivost u HR

Imaš dvije revizije.
C3 je običan X4 phenom, dok je E0 zosma (može na X6).
Kod kupnje moraš paziti na PART NUMBER, jer E0 PN je ovaj:
HDZ970FBK4DGR
dok je za običnog C3 phenoma ovaj:
HDZ970FBK4DGM
ili ovaj ako je BOX
HDZ970FBGMBOX
Dakle samo E0 se daje unlockati...

Hvala, a dali možda znaš gdje ga ima za kupiti unutar Hrvatske? U ADM-u i Protisu ga nema, a Nabava.com ne pokazuje rezultate :/

Gledaš webshopove, to nema smisla...
Oni na stanju AKO i imaju jedan ili dva.
Gledaj uvoznika ili prave trgovine...
U eSys-u i ASBIS-u još nije došao.
Strpi se

Oče li to sranje doći u Hrvatsku? Najbolji je od svih sa svojih 3.5 GHz i još ima opciju otključavanja sa 4 na 6 jezgri... Dali ga netko ima?
Smije li se znati zašto je proc "sranje" (ako si pod sranje mislio na proc), i mislis li da ti to predstavlja neki upgrade, ja bih se radije malo strpio....I mislim da fkt ne bi osjetio razliku izmedju 965BE....A i on ti se jako lagano sa svojim multicem digne na 3.5+ (965), za koje stvari mislis korisiti, jer koliko vidim fkt jedina prednost mu je (mogucih) 6 jezgri......

Nisam mislio da je proc sranje... ovaj proc je bolji od 965, i to što se može podiči na 6 jezgri nije nevažna opcija, kada se otključaju 6 jezgri ovaj proc je bolji od nekih već gotovih 6-jezgrenih procesora. I sa dobrom matičnom ovaj se da klokati jako puno... Zna netko još neke uvoznike?

Pozz ekipi. Da ne otvaram novu temu.Ako moze pitanje za Don Kihoty-a.Uz njegovu pomoc vec sam prije pokusavo otkljucat phennoma II x2 550 u x4 B50,sinoc sam "djelimicno" uspio.Kad udjem u win prpozna ga kao x4 B50 i instalira driver,u cpu-z isto ga prikazuje kao x4,Ali mi onda radi samo sa jednom jezgrom. Sto se dogodi? U BIOSU ACC stavim na auto,ispod te ocije imam opciju CPU ACTIVE CORE CONTROL gdje imam:ALL CORE, 1CORE(CORE 0),2CORE (0-1,0-2,0-3),3CORE (o-1-2,0-1-3,0-2-3). Bota mi se samo kad ukljucim 1Core, kad pokusam bilo sto drugo nece da radi,niti sa dvije niti sa tri jezgre. Cudno mi je kako nece da radi kao x4 B50 sa dvije jezgre a sa jednom hoce. Jer logicno je da dvije jezgre rade jer mi radi kao phenom II x2 550 Ploča je ASRock M3A785GM-LE/128M

Evo dok Don Kihoty ne odgovori ja ću probati. Neki AMD-ovi procesori imaju opcije za power saving, barem ja mislim, pa je možda zato... ili jednostavno probaj sve izpočetka...

Hvala na odgovoru. Probat cu nego sto,necu nista izgubit sa tim samo mogu dobit.

ja sam svog uzeo preko newegga prije jedno 2mjeseca,
imam rb-c3 tako da ne vjerujem da se mogu odkljucati jos 2jezgra na mome procesoru
kada ukljucim turbo ucc pri pokretanju biosa automatski mi ga digne na 3750mhz, nisam gledao da li odkljuca jos 2jezgre ali prilicno sam siguran da ne... turbo ucc drzim na off ali cu provjerit...
moram reci da je stock cooler jako los, odnosno jako bucan tako da razmisljam da ga zamjenim. znao sam da su stock cooleri bucni ali ovo je smijesno... po meni nebi smijeli niti prodvat ovakve coolere!
temperature na idile su oko 40 a na load je max 58.5, neznam da li je to previsoko , u biosu mi je namjesteno da zeljena temperatura bude 50stupnjeva celzijusa.
kojiko bi ga mogao ohladit sa promjenom coolera?

Pa naravno da ti se neće otključati na 6 jezgri, taj na Newegg-u je Deneb verzija... a za stock cooler nezz, inače sam gledao review-e tog procesora i nitko se nije posebno žalio na njega, jedino ako ga je clockao sa njime... možda tvoj ima grešku...

cooler je ok dok se rade neke nezahtjevne stvari ali kod igranja igrica je vrlo bucan i na odredjenoj brzini ima jak i vrlo visoki zvuk... vidim da ti imas phenoma 965 tako da me zanima kako tvoj cooler odradjuje posao? kakve su ti temperature? to bi trebali biti isti procesori. ja sam moslio uzeti 965 ali mi je uletio 970 po istoj cijeni.

Ma, taj procesor nisam imao dugo, ali dok sam ga imao nisam imao problema sa temperaturom... cooler je radio ok, ali ja sam kupio Scythe Ninja 3, pa ovaj stock nisam dugo niti imao, no ajmo nazad na on-topic, vidjeo sam da x4 970-icu u dva američka dučana CompUSA i TigerDirect pa sam htjeo pitati dali netko zna koje su njihove podružnice u Hrvatskoj ako ih uopče ima...

Fail..

Što?
Edit: Aha...
Oče li to sranje doći u Hrvatsku? Najbolji je od svih sa svojih 3.5 GHz i još ima opciju otključavanja sa 4 na 6 jezgri... Dali ga netko ima?