- https://tech24.hr/proizvod/asus-rog-zephyrus-g16-16-wqxga-ai-r9-hx-370-16gb-1tb-ssd-rtx4060-win11/
- Odlican gejmerski laptop, a dizajn je pun pogodak
Pozdrav,
Može preporuka laptopa za cca 1800 eura, laptop se koristi u poslovne svrhe za malo zahtjevnije CAD programe.
Preferiran je intelov procesor i minimalno 32 GB RAM, grafica ne igra preveliku ulogu pošto se ne radi renderiranje.
najvise mi se svidja dizajnerska odluka da na laptopu od skoro dva soma eura dignuti ekran blokira ispuh toplog zraka i da isti taj topli / vruci zrak puse po bazi ekrana koja je plasticna (vidi slike)
nakon odredjenog vremena ce se ta plastika spigat / odljepit i ekran ce biti vriti od konstantnog boravljenja na vrucem propuhu
dizajn je najpuniji pun pogodak !!
P.S. sad sam u intenzivnoj potrazi za novim lapom i nakon razgovora sa "malim o' tete" ™ u ducanu, pocel sam gledat guze lapovima da vidim jel je odvod topline osiguran ili ga otvoren ekran blokira
nemrem vjerovat na kolko lapova su to shebali kod dizajna, a reklamiraju sa slikicama zatvorenog ekrana ili nekog drugog modela da se ne vidi taj detalj
uglavnom, odlucio sam da je to prvi i najbitniji hardverski detalj novog lapa, a ne koju ima gpu ili proc
ne gledam u zube poklonjenom konju al BULJIM u guzu novom lapu, o da....