mariolla79 čet 23.12.2021 19:46

Nakraju uzeo opet TCL,ovaj puta qled 50c725 i mogu rec samo WOW naspram starog 4k led tcl660,mislio sam samsunga q60a uzet ali ga nemaju skoro nigdje gdje je akcija a u Elipsu su se izmotavali u samo jednom ducanu ga imaju u Zg,nakraju nije novi nego su mi htjeli izlozbeni uvaljat,a u Sd bih ga morao cekat 7 dana,a iskreno 1000-1500kn vise mi se nije davalao za q70 i q80 na akciji ili neki lg ili sony..tih 1000-1500 ide na AIO,ako ovaj TCL ima takvu sliku a neki srednji rang je mogu mislit kakvu sliku imaju high tier TV..ali za moje pottebe ovo je Space ship nakon bivseg TV..

Btw TV je prodan kolegi Strm s foruma,jucer se javio i danas dosao po njega,nek je sa srecom kolega

mersimh pet 24.12.2021 17:18

Rtx 2080 Super zamjenula staru Rtx 2070 (prije 20ak dana)
i ryzen 5600x zamjenuo starog ryzen 2600 (danas)

Procesor je bio jako potreban jer stari zen+ je jednostavno bio ogroman bottleneck u multiplayer igrama kao warzone i novi battlefield.

Super stvar sto nisam morao mijenjati maticnu

fps u warzone skocio sa prosjek 110 fpsa na 170-180

konačno vidim kako je zapravo igrati na 165hz😁

nemam kutije hardwarea jer zena bi me ubila da je vidila da sam opet potrošio na PC 😅

mariolla79 sri 29.12.2021 18:36

Ewo stigli keycapovi..sutra montaza,znam znam kutija je 👍 i jedan hardware za noge..lol ultraboost 21

Sorry na off topicu

Evo slozeno malo,narucio par mint green keyeva i onu malu plastiku zastitnu za psu cover da se zatvori rupa izmedju covera i ventova..te plastike nema na netu za kupit osim s corsair us stranice pa im poslao email..i poslali mi za hr tu plastikicu..hvala Corsair

Dr. Vicko čet 30.12.2021 22:29

Kupio dva Surface pro uredjaja, oba se prodavali kao neispravni.
Prvi Pro pete generacije je dosao cak i sa tastaturom, lik koji ga je prodavao tvrdio da je neispravan jer nije imao punjaca za njega. Imao punjac od svog Book-a, spojio upalio i uredjaj radi 😊

Drugi se prodavao kao pokvaren jer mu je bio pao sistem, a bios zakljucan i nije se mogla odraditi klasična instalacija ili popravka windowsa. Njega otvorim, izvadim SSD, stavim u PC, bacim windowse na njega i vratim ga u Surface i proradio. Pro 4 sa i7 i 16 GB RAM-a.

Oba su kupljena za po 50 Eura i uzeo sam dodarni punjac za 20 eura, ukupna cijena 120 Eura 😊

Stric_Jura pet 31.12.2021 12:44

Malo poklona:

Google Nest Mini gen2 - 19.99 € u MediaWorldu (zato je kutija na talijanskom), malo mi je žao da nisam uzeo Nest Audio za 49.99 (sad je 53.99), ali sasvim dosta za upite i puštat glazbu (imam YouTube Premium po indijskoj cijeni 😁)

Xiaomi Mi Lite 11 5G + Mi Band 6 - za 1999 kn kupio izravno kod Bijelića, mob je za suprugu, a vurica je kod klinke... dojmovi o mobu ću napisati u forumskoj temi za Mi 11

Mitohondri sub 8.1.2022 13:35

Iqunix A80 Explorer tipkovnica

TTC, Gateron ili Cheery, na kraju sam uzeo sa Cherry Linear Red Silent, posto su bili najtisi

2 tjedna od narudzbe do isporuke, nisu imali non rgb cherry red silent na Poljskom skladistu, pa je dolazila iz Kine

WiFi 2.4GHz, Bluetooth 5.0, USB-C za zicu, 4000mAh baterija, tiha i robusna, mogu preporuciti 

Chico12 sub 8.1.2022 21:50

ThinkCentre m93p tiny. Malo stariji hardware ali za mene najlakse instaliran hackintosh u životu. Bukvalno radi sve kao da je mac mini. Iskrena preporuka za nekog tko želi instalirati macos a da nije mac još ovo malo dok je intel podržan.

keri ned 9.1.2022 22:45

Prvo sam kupio MSI RTX 3060 Ti Gaming X . Ali da budem iskren, još uvijek osječam magareče uši na glavi zašto sam kupio grafičku karticu po ovim ludim cijenama. Jebiga želja je bila velika . Onda sam si rekao kad je bal nek je maskenbal, pa sam kupio Gigabyte G27QC, budget Curved Gaming Monitor.

hummer0 uto 18.1.2022 16:11

Stigao dodatni ssd za PS5 i zamjenska žena kada je moja na servisu.

P.S. ovo za ženu se šalim vidim da ste svađalački raspoloženi pa reko da malo podignem atmosferu