Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori

Jedva je taj BEquiet to dosegao...
Jako lip build inace, cestitke na dijelu kolega!
Lp

Hvala!
A je, jedva je. Custom loop mi se sad stvarno ne radi
Nadam se da će biti prebučan da ga imam razloga zamijeniti

Hvala!
A je, jedva je. Custom loop mi se sad stvarno ne radi
Nadam se da će biti prebučan da ga imam razloga zamijeniti
Jos sleeved kablove na to i da bude cisto savrsenstvo. Takvi buildovi zasluzuju biti savrseni. A to bez utegnutih kablova nije moguce.
Pogledaj kod mene moze u muzej na izlozbu kako sloziti komp. Po reditu gledam prekrasne buildove i onda kablovi razbacani bezveze.
Corsair je razvio link sustav bez kablova iz pumpe, savršeno za clean build... Badave articu dobre preformanse kad viri 18 kablova iz pumpe, dobijem odma epilepticni napad https://www.youtube.com/shorts/fy6RpTE6Hog

Badave articu dobre preformanse kad viri 18 kablova iz pumpe, dobijem odma epilepticni napad https://www.youtube.com/shorts/fy6RpTE6Hog
Bolje kablovi nego srirača ili brutalero a kad vidim one figurice, ukrasno bilje i druge drangulije po kućištima

Corsair je razvio link sustav bez kablova iz pumpe, savršeno za clean build... Badave articu dobre preformanse kad viri 18 kablova iz pumpe, dobijem odma epilepticni napad https://www.youtube.com/shorts/fy6RpTE6Hog
Corsair je pucanj u prazno zadnjih oho-ho godina, ni sjena Corsaira od prije 10ak godina, sada su obicna preplačena šminka mlakih performansi, a Arctic ih je ispreskako u svim segmentima rashladnih komponenata od vodenih hlađenja do ventilatora gdje je tek Corsair žalostan.
Druga stvar u vezi kablova je tvoj problem sta neznaš te kablove koji idu iz bloka zategnuti bijelom žičicom (dobijes ju u pakiranju i sa njome vežu obicno žice kablova pa čudno da se nitko to ne sjeti ponovo primjeniti za istu stvar) na jednu hrpu pa dobijes vizualno jedan kabel koji lako sakriješ.
Inače kad smo kod kablova, smetaju ti kablovi iz bloka ali ti ne smeta na Corsairu ova lijana od USB kabela na radijatoru kod ulaza tuba koja strči i bode u oči 3 puta više u oči nego par malih žičica koje se vrlo lako minimaliziraju, a ovo tvoje teško

Corsair je pucanj u prazno zadnjih oho-ho godina, ni sjena Corsaira od prije 10ak godina, sada su obicna preplačena šminka mlakih performansi, a Arctic ih je ispreskako u svim segmentima rashladnih komponenata od vodenih hlađenja do ventilatora gdje je tek Corsair žalostan.
Druga stvar u vezi kablova je tvoj problem sta neznaš te kablove koji idu iz bloka zategnuti bijelom žičicom (dobijes ju u pakiranju i sa njome vežu obicno žice kablova pa čudno da se nitko to ne sjeti ponovo primjeniti za istu stvar) na jednu hrpu pa dobijes vizualno jedan kabel koji lako sakriješ.
Inače kad smo kod kablova, smetaju ti kablovi iz bloka ali ti ne smeta na Corsairu ova lijana od USB kabela na radijatoru kod ulaza tuba koja strči i bode u oči 3 puta više u oči nego par malih žičica koje se vrlo lako minimaliziraju, a ovo tvoje teško
Sve je to isti kurac par stupnjeva gore dolje, Corsair dere vizualom svakoga, i zbog toga se uzima, jebe mi se oće temperatura procesora biti 70 ili 65c. Ne, ne smeta mi kabal koji ide iz ventova u radijator, bolje to nego 18 kablova iz pumpe i onda gledati u to, bez obzira i ovako svezani, i sam sam prije to radio vezao i trudio se da se ne vidi i odrađivao to vrhunski na prošlim AIO ali ovo riješenje od corsaira pumpa bez kablova top topova. I estetski najljepša aio pumpa koju sam ikad vidio.

Meni je ružan taj Corsair, a hlađenje tek koma, plus ti debeli USB kablovi kak strče gore užas. Ok subjektivni smo svaki na svoju stranu pa svakom svoje...
Ak vec ganjas neku no cable konfu si trebal uzeti BTF kučište i matičnu i Lian Li Hydroshift LCD AIO koji ima sakrivena crijeva.

meni je izgled potpuno nebitan, ofkors, kejbl menadžment se mora odraditi
ali da mi stoji ko izlog pored glave i još svijetli, a to ne, ako ikako ima kućište bez stakla ok, ako nema - kućište stavljam na stranu stola gdje je staklo okrenuto od mene i još pogasim svu tu božićnu rasvjetu
daleko mi je bitnija funkcija, nego izgled, ali svakom svoje ofkors

Sve je to isti kurac par stupnjeva gore dolje, Corsair dere vizualom svakoga, i zbog toga se uzima, jebe mi se oće temperatura procesora biti 70 ili 65c. Ne, ne smeta mi kabal koji ide iz ventova u radijator, bolje to nego 18 kablova iz pumpe i onda gledati u to, bez obzira i ovako svezani, i sam sam prije to radio vezao i trudio se da se ne vidi i odrađivao to vrhunski na prošlim AIO ali ovo riješenje od corsaira pumpa bez kablova top topova. I estetski najljepša aio pumpa koju sam ikad vidio.
Pitao bih te da imaš cpu u području termalnog limita gdje tih par stupnjeva znače i performanse koje si platio a ne možeš ih izvući zbog trulog hlađenja koje treba poslužiti svrsi a ne glupostima, slaži goblene ako ti je do estetike , prvo funkcija, imo.
Meni je ružan taj Corsair, a hlađenje tek koma...
Ne samo to njihov soft. je katastrofa barem bio kad sam ga zadnji put probao, konstantno kenjka po procesoru u idlu, 1-5% cijelo vrijeme... Nabijaju cijene bez veze a proizvodi su im poput ovoga ispod prosjeka.

Ja sam imao H100i RGB platinum i mogu reci da sam bio zadovoljan.
Edit: uzeo sam cak i njihovu stolicu.

Pitao bih te da imaš cpu u području termalnog limita gdje tih par stupnjeva znače i performanse koje si platio a ne možeš ih izvući zbog trulog hlađenja koje treba poslužiti svrsi a ne glupostima, slaži goblene ako ti je do estetike , prvo funkcija, imo.
Ne samo to njihov soft. je katastrofa barem bio kad sam ga zadnji put probao, konstantno kenjka po procesoru u idlu, 1-5% cijelo vrijeme... Nabijaju cijene bez veze a proizvodi su im poput ovoga ispod prosjeka.
Cpu na granici termalnog limita, većina cpu ide do 95c i onda im krene opadati performans a toj temperaturi se niti ne približe čak i sa najvećim šrotom od hlađenja, čak i sa air coolerom prije ovog vodenog sam bio daleko od tih 95c, šansa da će ti cpu biti par c ispod termalnog limita je ravna nuli. Corsairov AIO radi posao daleko daleko od termalnog limita, Artic radi još bolje ali jbg premda mi je estetika bitna a ne onaj kupus od kablova što ide iz artikove pumpe, uvijek biram corsair i to sam ga platio sitnih 102e koliko je bio na božićnoj akciji. Ali ne vrijedi pričati sa nekim o estetici tko stavlja umak na grafičku karticu, i crvene ventove kao da si došao u bordel.
Btw složim vam besplatno pc i kablove kad god treba da to ne izgleda kao kupus premda to odrađujem vrhunski, ljudi imaju konfe od 5000 eura i onda stave arctic freezer 2 u komp, pumpa izgleda kao da su je sastavljali na dobrotvornoj akciji tko će napraviti najgori dizajn ikad.

Cpu na granici termalnog limita, većina cpu ide do 95c i onda im krene opadati performans a toj temperaturi se niti ne približe čak i sa najvećim šrotom od hlađenja, čak i sa air coolerom prije ovog vodenog sam bio daleko od tih 95c, šansa da će ti cpu biti par c ispod termalnog limita je ravna nuli. Corsairov AIO radi posao daleko daleko od termalnog limita, Artic radi još bolje ali jbg premda mi je estetika bitna a ne onaj kupus od kablova što ide iz artikove pumpe, uvijek biram corsair i to sam ga platio sitnih 102e koliko je bio na božićnoj akciji. Ali ne vrijedi pričati sa nekim o estetici tko stavlja umak na grafičku karticu, i crvene ventove kao da si došao u bordel.
Btw složim vam besplatno pc i kablove kad god treba da to ne izgleda kao kupus premda to odrađujem vrhunski, ljudi imaju konfe od 5000 eura i onda stave arctic freezer 2 u komp, pumpa izgleda kao da su je sastavljali na dobrotvornoj akciji tko će napraviti najgori dizajn ikad.
Zezaš se? 13. i 14. intelov i9, amdov 7950x... moj 7900x je po ljeti u termalnom, zimi na 93c u full loadu, tek ga 420mm može pošteno ohladiti, dakle točno je na granici ...o čemu ti pričaš, corsair ne dolazi u obzir, moj ek 360 je knap, jedino arctic 420 ga može ohladiti a da ne radim custom loop.
Ako nisi skontao da se zafrkavam i mećem ljute umake kao ironični odgovor na post s figuricama i glupostima po kućištima ja ti stvarno nisam kriv. btw. ventovi su argb.
Hvala ti na ponudi ali igraj se s barbikom kod svoje kuće, moju ostavi na miru...

Malo jesu zeznuti ti kablovi kod Arctica no daju se ispod bloka posakrivati pa je ajde ok! Vecina toga kad se usporeduje s Ac ispada smijesna, zadnja serija izgleda zaista super i ljudi su poludili za njima, siguran sam da forumas nije jedini koji se žalio na kablove i vjerujem da ce AC s vremenom estetski to rijesiti kao i sve do sada!

Malo jesu zeznuti ti kablovi kod Arctica no daju se ispod bloka posakrivati pa je ajde ok! Vecina toga kad se usporeduje s Ac ispada smijesna, zadnja serija izgleda zaista super i ljudi su poludili za njima, siguran sam da forumas nije jedini koji se žalio na kablove i vjerujem da ce AC s vremenom estetski to rijesiti kao i sve do sada! Ni ja ne volim barbike zato td
Zašto? Barbike su super ali u svom kutku za femkanje i senzitiviti trening , ne moramo baš svaku stvar u stanu pretvoriti u cirkus.

Malo jesu zeznuti ti kablovi kod Arctica no daju se ispod bloka posakrivati pa je ajde ok! Vecina toga kad se usporeduje s Ac ispada smijesna, zadnja serija izgleda zaista super i ljudi su poludili za njima, siguran sam da forumas nije jedini koji se žalio na kablove i vjerujem da ce AC s vremenom estetski to rijesiti kao i sve do sada! Ni ja ne volim barbike zato td
Zašto? Barbike su super ali u svom kutku za femkanje i senzitiviti trening , ne moramo baš svaku stvar u stanu pretvoriti u cirkus.
smiri strasti buš u čuzi zavrsio radi figurice
https://www.bug.hr/drustvene-mreze/novi-kodeks-o-suzbijanju-govora-mrznje-na-drustvenim-mrezama-ukljucen-u-europsku-46857

hvalite me usta moja

Čini mi se da je obrijao i dlake sa ruku.

Čini mi se da je obrijao i dlake sa ruku.
mučki provokator

mariolla79 nekako mi je teško prožvakati tvoju tvrdnju da ti je izgled bitniji od 25 frejmova i onda imaš crni kabal od grafičke.
Tih 300 eura razlike sad uloži u bijeli extension kabal.

mariolla79 Budimo realni, kad izađe nova serija kupuješ neku bijelu 50XX karticu

notloB vidi kako je lijep build

Izbrojao sam točno 6 žnjora za vješanje u vrhu kućišta... Gdje si skrio još dvije Yorhe?
Nažalost nemam više ništa ljutog u stanu, tako da ništa od Bhut Jolokie u kućištu, sorry...

Izbrojao sam točno 6 žnjora za vješanje u vrhu kućišta... Gdje si skrio još dvije Yorhe?
Nažalost nemam više ništa ljutog u stanu, tako da ništa od Bhut Jolokie u kućištu, sorry...
Stavi neki drugi umak ne mora biti ljut, tartar,senf ili nesto... Ma vidio ovo na redditu pa se sjetio tebe.

Stavi neki drugi umak ne mora biti ljut, tartar,senf ili nesto... Ma vidio ovo na redditu pa se sjetio tebe.
Sorry, nemam niti ketchup & mustard napajanja...

uletilo nenadano, nesto jeftinije, doduse bez garancije. nadam se da nisam pogrijesio.
U mene Corsair RM1000i kupljen polovan, korišten bio za rudarenje, 6 godina ga imam bez problema - sada gura RTX3090. Imao sam prije njega starog HX620W, ali sam morao napraviti PSU upgrade zbog 1080Ti. Neka te služi

pa narucujem kablove bijelo sive cu uzet,jer oni stari bijeli od cabelmoda nisu vise bijeli
Što se 8pin kablova tiče jedan je mrvice nategnut, ali ništa značajno, izgleda kako izgleda, nisam još dokučio kako da to uljepšam. Ispod gpu ne prolaze jer je sve u ovom kućištu daleko jedno od drugog
Što se bequieta tiče, iskreno nisam proučio. Sklopio sam ga, nayebo ko kreten da sve radi i ugasio. Svidio mi se dizajn na silent loopu što sam imao pa sam uzeo ovaj nov za male pare. Vidim ima na netu par metoda da utišam ako će me nervirati