Pušite li?

Jesti li probali?
Di nabavit.

Jesti li probali?
Jao sjećam se tih cigara. Filter, Morava, stara Drina, bile su neke i sa žabom i nekim brojem.

Znao sam povući koji dim ili ćak popušiti pokoju cigaretu još kad sam hodao u srednju i jedno vrijeme poslje srednje kad sam bio vani ili obližnjem kafiću.
Ali sad više ne pušim.

Pušim već 9 godina.
Od početka sam pušio plavi Walter Wolf da bi na kraju prešao na zlatni i na njemu ostao do danas.
Largo mi je jedna od najgorih cigareta koje se mogu kod nas nabavit.
Mali komentar na sadašnje stanje...
Kao osoba koja puši, i koja odgovorno pazi da ne puše nekom u lice, hranu, te ostale ine stvari...
izuzetno mi na živce idu osobe koje dođu u caffe bar za pušače i onda mašu rukama kako im smrdi dim moje cigarete,
a sjede 3 stola dalje od mene
Svjestan sam da je pušenje loše za moje zdravlje, ali ide mi na živce kad mi netko soli pamet da prestanem.
Prestat ču kad ja budem želio a ne susjed Janko i Marko.
Ako si ne pušač i smetam ti. Molim te lijepo izvoli ući u caffe bar i ostani tamo, a mene ostavi da popijem svoju kavu na miru.
Kao pušač ne želim biti osoba drugog reda, i vrijeđa me način na koji država vrednuje moja prava kao njenog državljana.

JEEEE! nasao nesto za sve uzivaoce u duhanu! mene obradovalo sto ima torbica za duhan.

Prije cigarete, a početkom faksa se prebacio na duhan.. Bali Shag rulz :D
@skank666 Hvala na linku :D

@skank666 Hvala na linku :D
nema na cemu... samo kod mene golden virginia rula

Haha moram ovaj duhan probat
http://www.camelot.hr/camelot/wp-content/uploads/Duhan/Duhan_za_motanje/Tito.jpg

Probao, nije mi se svidio.... ali zuti bali mi je bio dobar i zuti old holborn... to su mi jedine dostojne zamjene za virginiu

Neki dan sam saznao za kiosk koji drzi "Camel" pljuge (u Sesvetama) kostaju 20 kn, to su mi najjace cigarete, ja si uzmem zute, te su jace od plavih!
Inace od 100 kioska neznam jel bi ih 10 imalo "Camel" to sam i previse rekao!

Neki dan sam saznao za kiosk koji drzi "Camel" pljuge (u Sesvetama) kostaju 20 kn, to su mi najjace cigarete, ja si uzmem zute, te su jace od plavih!
Inace od 100 kioska neznam jel bi ih 10 imalo "Camel" to sam i previse rekao!
Imas to i u videotekama, barem kod mene u kvartu ima (srednjaci) dumbo videoteke, ja tam uzimam Muratti

Dal tko puši plavi lucky strike?? Zanima me jačina. Ono sa strane šta piše (katran, ugljični monoksid, nikotin)?? Crveni mi je nekako prejak, pa me zanima kakav je ovaj? Hvala unaprijed!!!!!

Ne pusim ga konstantno, ali sam probao i mogu tu rec da je znatno slabiji od crvenog. Ima i ljepsi okus. Nesto malo ljepsi od zutog Yorka...

Ne pusim. Bacanje novca, stetno za zdravlje,....
Ne vidim bas nista pozitivno, a i nije mi bas nesto cool pusenje kao nekim pacenicima

puše meni

puše meni
hahaaaa carino!

Dal tko puši plavi lucky strike?? Zanima me jačina. Ono sa strane šta piše (katran, ugljični monoksid, nikotin)?? Crveni mi je nekako prejak, pa me zanima kakav je ovaj? Hvala unaprijed!!!!!
Ja ga trošim...
Crveni je po specifikacijama jači od Silvera, makar mi Silver ima nekako snažniji okus.
Meni je Crveni idealno jak, i najbolja cigara uopće.
Crveni MaliBoro mi je prejak, bijeli MaliBoro preslab...

Imaš pravo za crveni laki.
Stvarno jedna od najboljih cigara.
Crveni marlboro mi je isto ok,i žuti camel.
Od naših:stoša,benston,ostalo ne podnosim....

Ja sam na Muratti-u, moram priznat nakon bijelog ronhila, pravo osvjezenje....

Od domaćih mi je Stoša bila naj dok se radila u Zagrebu.
Na baušteli i stoša u džepu od košulje, štaš ljepše? (dok sam bio bauštelac, jelte, ili radio u šumi, jelte)
Dok je plavi Walter bio jači, bio mi je dobar.
I sad mi je okusom dobar, ali od njega mi se štuca (na pola cigare štucam),
dok od bijelog Waltera sve ok..

ali od njega mi se štuca (na pola cigare štucam),
dok od bijelog Waltera sve ok..
Izgleda da uvlacis previse brzo i jako, zato i stucas.

Evo za probu uzeo Avangard crni, ne paše mi baš.
Također ne štucam od njega.
Od plavog Waltera da...
Nemam pojma do čega je...

Nemojte reći mojoj mami , da ja pušim, ponekad ronhill a ako imam više para i marlboro flavor

Nemojte reći mojoj mami , da ja pušim, ponekad ronhill a ako imam više para i marlboro flavor
Necemo reci ali obecaj da neces pusiti mnogo :)
Onda gledaj da se odlogiras kada napustas ovaj forum jer i tvoja mama razumije sta znaci ono Teme u kojim sudjelujem i Ogovori na moje poruke

Necemo reci ali obecaj da neces pusiti mnogo :)
Onda gledaj da se odlogiras kada napustas ovaj forum jer i tvoja mama razumije sta znaci ono Teme u kojim sudjelujem i Ogovori na moje poruke
ok obećajem neću mnogo i pazit ću

ja ponekad zapalim filter160(neznam kako ga tko zove pa nek budde original)malo češće crveni marlboro i pooonekad marlboro flouver.
starci su mi prije držali birtijiu i bila je neka kao lampa i reklamira cigarete Camel pa me baš zanima kakve su i gdje da ih nabavim.inače čujem da su to jedne od boljih

Nekad zapalim,onak čisto s društvom.Marlboro flavour plus mi nije loš :P
rfbios:Valja li taj filter 160?Čuo sam od frenda da je to najodvratnija cigareta.

rfbios:Valja li taj filter 160?Čuo sam od frenda da je to najodvratnija cigareta.
probaj kolumbo ili largo

probaj kolumbo ili largo
Ne hvala ostajem na Marlboru
Jeste li probali?