sirka666 čet 28.4.2011 16:25

Ovisi kojeg.

Ako su na primjer čevapi, toga se pojede dosta, a ovako ako jedeš neki komad mesa pomisliš "ala koliki komad neću ovo uspit poist" pa ga se manje pojede. {#}

Don Kihoty čet 28.4.2011 16:29

1kg po osobi minimalac, kad se obradi dobiješ cca 0.6kg pečenog mesa i manje...

kod mene je uvjek 2kg mesa po osobi, 1 glavica salate na 2 osobe, pol kile kruha za Ž, 1 kg kruha za M.

Pića po potrebi, obično tko koliko može ponesti, tolko može i popiti.

Ja nosim dvije gajbe piva uvjek + bar 1l rakije.

leo_819 čet 28.4.2011 16:37

kaže se prvi maj {#}

A kakvog mesa bi ti uzeo? Ja ti preporučujem svinjsku vratinu, za roštiljanje je rođena, naravno čevapi su jednostavniji za pripremu ali ovo je po meni bolje 100 puta.

sudy_freak čet 28.4.2011 19:41

Meso je suvišna stvar. Samo ponesite gajbu piva po osobi, to je također hrana {#}

A malo slanine i kobasice i to je to. Šalim se. Svatko nek' ponese koliko može pojesti i to je ok

Toni93 čet 28.4.2011 20:04
leo_819 kaže...

kaže se prvi maj {#}

1.svibnja se kaze.od 1.maja smo otisli davno

OT:

po glavi uzmi 0,35 kg.ako su svi muski mozes i malo vise.proslu subotu smo imali rostilj,nas 24(pola muskih pola zenskih). 12 kili mesa.ostalo je 4 kila

zoharbizo čet 28.4.2011 20:06
Don Kihoty kaže...

kod mene je uvjek 2kg mesa po osobi, 1 glavica salate na 2 osobe, pol kile kruha za Ž, 1 kg kruha za M.

ako toliko nosis done onda si i kapacitet za popit {#}

Toni93 čet 28.4.2011 20:07
Don Kihoty kaže...

pohvala za kapacitet

leo_819 čet 28.4.2011 20:13
Toni93 kaže...

OT:

po glavi uzmi 0,35 kg.ako su svi muski mozes i malo vise.proslu subotu smo imali rostilj,nas 24(pola muskih pola zenskih). 12 kili mesa.ostalo je 4 kila

Malo ti je to mesa za dva dana.

Sax čet 28.4.2011 20:33

Ja se slažem isto da je prvi maj- A za prvi maj se slažem s mesom, lukom i pivom.

Al se poslje bolja polovica ne slaže s menom, pa spavam u kućici od pesa.

Ak mi pes dopusti, naravno.

leo_819 čet 28.4.2011 20:43
Sax kaže...

Ja se slažem isto da je prvi maj- A za prvi maj se slažem s mesom, lukom i pivom.

Al se poslje bolja polovica ne slaže s menom, pa spavam u kućici od pesa.

Ak mi pes dopusti, naravno.

hahaha, tako nekako da.

AlterEgo čet 28.4.2011 23:52

Pa uzmi mesa za ćevape i mesa za gulaš ili kotlovinu.. Don je dao odlicnu mjeru za ćevape, a što se tiče kotolvine 4kg svinjskih kotleta, oko kilu kobasa (+povrće. začini):D

Prvo neka se ekipa najede ćevapa, pa onda uz gemišt/pivu + koji rakijicu kreće priprema gulaša/kotlovine. Lijepo se to obično razduži cijelo popodne pa je ekipa već lagano pijana. Bilo bi poželjno da je gotovo negdje oko 6,7 tako da se ekipa može najesti i nastaviti piti do ranih jutarnjih sati :D a i kasnije ako ogladne lijepo se prigrije i jede.. Drugi dan ponovi se sve isto

tpg čet 28.4.2011 23:55

Nemate vi pojma kako to bosanac organizira haha ,,

ja bez janjeta ne idem u 10 gajbi pive i rakije..kampiram 2 dana,a ćevapi hah ćevapi samo ujutro et ako izgladnimo :)

dragec0 čet 28.4.2011 23:59
tpg kaže...

ja bez janjeta ne idem u 10 gajbi pive i rakije..kampiram 2 dana,a ćevapi hah ćevapi samo ujutro et ako izgladnimo :)

Evo mene kod tebe da žderem i pijem jer more?

tpg pet 29.4.2011 00:00
dragec0 kaže...
tpg kaže...

Svak je dobro došao samo ponesi gajbu pive ili domace rakije hhehe ako nije tesko hrane ima ,satori su tu :)

zoharbizo pet 29.4.2011 00:01
tpg kaže...
dragec0 kaže...
tpg kaže...

Svak je dobro došao samo ponesi gajbu pive ili domace rakije hhehe ako nije tesko hrane ima ,satori su tu :)

iman ja medice litru i domaceg vina :PP eto meee {#}

tpg pet 29.4.2011 00:01
zoharbizo kaže...
tpg kaže...
dragec0 kaže...
tpg kaže...

iman ja medice litru i domaceg vina :PP eto meee {#}

UUuu i toga smo pripremili 2L hehe

Toni93 pet 29.4.2011 17:40
leo_819 kaže...
Toni93 kaže...

OT:

Malo ti je to mesa za dva dana.

Ako je dva dana,onda moze slobodno duplo
Vapor ned 1.5.2011 10:22

Ako ti može pomoć, mi kad smo roštiljali ćevape nismo uzimali na kilažu nego na broj. Bilo nas je 11, kupio sam 11 somuna i računa sam 11 čevapa po glavi.