1. Svibanj - Meso :P

Ovisi kojeg.
Ako su na primjer čevapi, toga se pojede dosta, a ovako ako jedeš neki komad mesa pomisliš "ala koliki komad neću ovo uspit poist" pa ga se manje pojede.

1kg po osobi minimalac, kad se obradi dobiješ cca 0.6kg pečenog mesa i manje...
kod mene je uvjek 2kg mesa po osobi, 1 glavica salate na 2 osobe, pol kile kruha za Ž, 1 kg kruha za M.
Pića po potrebi, obično tko koliko može ponesti, tolko može i popiti.
Ja nosim dvije gajbe piva uvjek + bar 1l rakije.

kaže se prvi maj
A kakvog mesa bi ti uzeo? Ja ti preporučujem svinjsku vratinu, za roštiljanje je rođena, naravno čevapi su jednostavniji za pripremu ali ovo je po meni bolje 100 puta.

Meso je suvišna stvar. Samo ponesite gajbu piva po osobi, to je također hrana
A malo slanine i kobasice i to je to. Šalim se. Svatko nek' ponese koliko može pojesti i to je ok

kaže se prvi maj
1.svibnja se kaze.od 1.maja smo otisli davno
OT:
po glavi uzmi 0,35 kg.ako su svi muski mozes i malo vise.proslu subotu smo imali rostilj,nas 24(pola muskih pola zenskih). 12 kili mesa.ostalo je 4 kila

kod mene je uvjek 2kg mesa po osobi, 1 glavica salate na 2 osobe, pol kile kruha za Ž, 1 kg kruha za M.
ako toliko nosis done onda si i kapacitet za popit

Kaze vam vaš bosanac 1 maj je .
I fino ja cu jedno janje okrenuti ,pivica,rakija i cure naravno haha.

pohvala za kapacitet

OT:
po glavi uzmi 0,35 kg.ako su svi muski mozes i malo vise.proslu subotu smo imali rostilj,nas 24(pola muskih pola zenskih). 12 kili mesa.ostalo je 4 kila
Malo ti je to mesa za dva dana.

Ja se slažem isto da je prvi maj- A za prvi maj se slažem s mesom, lukom i pivom.
Al se poslje bolja polovica ne slaže s menom, pa spavam u kućici od pesa.
Ak mi pes dopusti, naravno.

Ja se slažem isto da je prvi maj- A za prvi maj se slažem s mesom, lukom i pivom.
Al se poslje bolja polovica ne slaže s menom, pa spavam u kućici od pesa.
Ak mi pes dopusti, naravno.
hahaha, tako nekako da.

Samo ti ponesi,a ako se ne pojede doći ćemo mi s BOL-a i pojest'!

Što bi vi uzeli? -Ćevape... itd... i koliko kg... nama onda treba ~15kg mesa.. i kolika je cijena otprilike

"danas nam je prvi maj, mi imamo malo fraj"(tak nekak)
baka mi je rekla da im je to pjesmica iz škole bila.
dakle prvi maj se kaže

Što bi vi uzeli? -Ćevape... itd... i koliko kg... nama onda treba ~15kg mesa.. i kolika je cijena otprilike
Evo ti cijena za ćevape!
http://www.kaufland.hr/Home/01_Aktualna_ponuda/001_Aktualni_tjedan/index.jsp?productid=130727
i još roštilja tj Mesaaaa
http://www.kaufland.hr/Home/01_Aktualna_ponuda/005_Grill/index.jsp

Prvi maj se Moralo govoriti u bivsoj drzavi,od tamo smo otisli pa bi neke stvari trebalo zaboraviti. 15 kili mesa ti je oko 550 kn

15 kg vam dosta!

Jbte pa ni organizirat se ne znate...

Jel zna neko jel se 1. maj slično slavi i u ostatku svjeta? Odlazak u prirodu s prijateljima, roštilj i sl.

Pa uzmi mesa za ćevape i mesa za gulaš ili kotlovinu.. Don je dao odlicnu mjeru za ćevape, a što se tiče kotolvine 4kg svinjskih kotleta, oko kilu kobasa (+povrće. začini):D
Prvo neka se ekipa najede ćevapa, pa onda uz gemišt/pivu + koji rakijicu kreće priprema gulaša/kotlovine. Lijepo se to obično razduži cijelo popodne pa je ekipa već lagano pijana. Bilo bi poželjno da je gotovo negdje oko 6,7 tako da se ekipa može najesti i nastaviti piti do ranih jutarnjih sati :D a i kasnije ako ogladne lijepo se prigrije i jede.. Drugi dan ponovi se sve isto

1. Svibanj - Meso? MOŽE, i vjeruj mi, sve će se pojesti, koliko god ga budeš imao, samo nek alkohola ima, mislio sam reći cedevite, ne alkohol, on je štetan , i sve ćee otići.

Nemate vi pojma kako to bosanac organizira haha ,,
ja bez janjeta ne idem u 10 gajbi pive i rakije..kampiram 2 dana,a ćevapi hah ćevapi samo ujutro et ako izgladnimo :)

ja bez janjeta ne idem u 10 gajbi pive i rakije..kampiram 2 dana,a ćevapi hah ćevapi samo ujutro et ako izgladnimo :)
Evo mene kod tebe da žderem i pijem jer more?

Svak je dobro došao samo ponesi gajbu pive ili domace rakije hhehe ako nije tesko hrane ima ,satori su tu :)

Svak je dobro došao samo ponesi gajbu pive ili domace rakije hhehe ako nije tesko hrane ima ,satori su tu :)
iman ja medice litru i domaceg vina :PP eto meee

iman ja medice litru i domaceg vina :PP eto meee
UUuu i toga smo pripremili 2L hehe

2l medice? za to ne ustajem iz krevata... Ak nije 10l, ništa. Moj nećak popije sam litru...
Inače, u vezi mesa:
http://www.youtube.com/watch?v=dZKLsEtFFB4

OT:
Malo ti je to mesa za dva dana.
Ako je dva dana,onda moze slobodno duplo

Ako ti može pomoć, mi kad smo roštiljali ćevape nismo uzimali na kilažu nego na broj. Bilo nas je 11, kupio sam 11 somuna i računa sam 11 čevapa po glavi.
Imam pitanje: Koliko kila mesa treba ponjeti za 11-ero osoba za dva dana...