Tele2 pokućni internet plus IPTV reciver

Pa imaj jednostavno Internet Tele2 Pokućni a za televiziju uzmi EvoTV od pošte, to ti je kao kabelska samo što nije i prenosiva je.

Pa imaj jednostavno Internet Tele2 Pokućni a za televiziju uzmi EvoTV od pošte, to ti je kao kabelska samo što nije i prenosiva je.
Gledao sam i to, ali moraš imati antenu koja se spaja na reciever ili CA modul, a tada u TV spajaš antenu.

Treba ti najobičnija antena, može i sobna. Receiver ili CA modul dobiješ od njih.

Jel valja to kaj od pošte?

Treba ti najobičnija antena, može i sobna. Receiver ili CA modul dobiješ od njih.
Nije baš da dobiješ, a i ovo s antenom ovisi o signalu.

Uzmi neki android tv box i uzmi od nekoga IPTV listu

Nema teorije uhvatiti signal od Evo TV-a preko sobne antene, osim ako ti je odašiljač u dvorištu
Ja sam udaljen od odašiljača 30 km i jedino vanjska antena sa pojačalom igra, ovo sve drugo zaboravi.

Ovo mi za sada i igra ulogu, imam LENOVO IdeaCentre Nano Stick koji mi je spojen na TV, na njemu imam KODI i onda samo stavim IPTV listu?
Antene i takve stvari mi ne igraju ulogu, ne želim više od dva strujna kabela, jedan za router i drugi za reciever i jedan kabel koji ih spaja :), a mogu ih i preko WiFi-a spojiti.

Pogledaj reddevil listu ubaci u kodi i mir. Samo pazi imaj stablnih 10ak Mbps da ti hd streamovi ne stekaju

Tele2 s razlogom nema IPTV uslugu. Pokućni internet nije zamijena za fiksni internet i zna biti vrlo nestabilan što se brzine tiče. Jedan dan možeš imati 120 Mb/s, a drugi 12 Mb/s jer brzina ovisi o broju spojenih korisnika na baznu stanicu, uređaju koji se koristi i vremenskim prilikama/neprilikama.

To mi je jasno, to je rizik na koji bi pristao :)
Pozdrav svima,
Ne znam da li sam pogodio temu ovdje.
Zanima me da li u HR postoji opcija da netko nudi IPTV (valjda dobro mislim) receiver koji mogu spojiti na Tele2 pokućni (ili bilo koji drugi) router i gledati televiziju, htio bi izbjeći kabelsku, telefonsku ili koju drugu žicu osim strujne, na žalost to ne mogu izbjeći :D
Htio bi nešto kao što sad imam na iskonu, Internet+TV (motorola receiver).
Hvala!