Tele2 mobilni internet i signal

Bogami i mene to zanima. Jel ima neki nacin da se zakljuca na tele2, ali samo internet naravno.

ma ja sam na mobu nasao odabir mreze i tamo klikes imas automatski i manualno i on mi nade sve tele2 2g tele 2 3g sve al ono sta npr da zakljucam na 2g onda kad odem u ri moram mjenajt na 3g...ili kad odem negde i ocu zvat a tele2 nema signala moram stavit na automatski da mi on uhvati roming da mogu normalno il sta?...-.-

Tema je iz 2010 pa me zanima kakvo je sad stanje s tele2 signalom i internetom posto planiram kupiti mobitel kod njih.

pa to ti je pljacka cista , mislim ono, 125mb za 25kn, ja na bonbon placam 300MB/dan po 3kn/dan i jos kontam puno :D

Ja kod njih imam onu opciju na bonove 35kn 1gb interneta i 1000 minuta poziva prema svima uz uspostavu poziva od 20 i nešto lipa, živim u osijeku tako da net radi ok, ali pokrivenost mreže im nije baš neka, naspram t mobilea je dosta loša. Ali razmišljam o prelasku na neku pretplatu samo da si nađem nešto što će mi odgovarati, ne nužno u tele 2

vip broadband carnet na bonove: 15 kn 200 mb, 50 kn 1 gb, 70 kn 2 gb ali taj promet moraš potrošit unutar 30 dana ili ti isteknu neiskorišteni mb. ili prije isteka tih 30 dana ponovno aktiviraš tarifu (15,50 ili 70 kn). za povremeno surfanje i više nego ok. možeš slat i primat poruke sa tom sim karticom ali NE MOŽEŠ telefonirat :/

pa to ti je pljacka cista , mislim ono, 125mb za 25kn, ja na bonbon placam 300MB/dan po 3kn/dan i jos kontam puno :D
Tema je stara 2 godine .. Čitaj datume .. Sada je drugačije ..

Tema je iz 2010 pa me zanima kakvo je sad stanje s tele2 signalom i internetom posto planiram kupiti mobitel kod njih.
Pogledaj na Tele2 stranici pokrivenost signalom na svom području...
http://www.tele2.hr/customersupportcat.aspx?catid=60&typid=1&desktop
Također u slučaju da ti na određenom području bue slabiji Tele2 signal, prebaci te na Tmobile signal..tako da bude ok.

Pogledaj na Tele2 stranici pokrivenost signalom na svom području...
http://www.tele2.hr/customersupportcat.aspx?catid=60&typid=1&desktop
Također u slučaju da ti na određenom području bue slabiji Tele2 signal, prebaci te na Tmobile signal..tako da bude ok.
A gledao sam vec zeleno je, al nemogu nikako skuzi koja nijansa od onih ponudenih , a kako ide s internetom kad se prebaci na Tmobile jel se to naplacuje ili?

Ne. Ista ti je cijena! Baš zbog toga ti i kažem, da je to recimo ok. Ista cijena što se tiče interneta, sms-a i poziva.
Kako misliš, ne kužiš koja je nijansa? O kojem mjestu je riječ?

Jeste vi isto primijetili poboljšanje signala kod Teleta?
Kod mene sad lovi i 3G. Istina, nema puno "crtica", ali ga lovi. Jučer mi je izmjerio 1 i nešto mbit/s. Prije mi je lovio samo 2G i to bi bilo jadnih cca 0,06 mbit/s
znaci na krku u vikendici blizu omislja najvise surfam preko moba tele2 nisam pretplata bonvi kupim paket od 150mb za 25kn i surfam..znaci surfam preko moba...mobitel je lg km900 arena..i cesto mi se zna desit da on uopce nema mreze nezna ni pod kojim sam providerom...zatim cesto mi se iz mobitela brisu podaci o internetu te mi je signal ful salb i cesto mi ulazi u roming tj u t-moble di je 10kb 2 kn u odnosu na tele2 di je 1kn=1mb...u cemu je problem i postoji li nacin da ja nekako podesim da mi tu internet radi bez beda msm da mi je sginal dobar i da mi ne ulazi u roming?