T-mobile web'n'walk pitanje ?

Opera 12, uključišTurbo

...blokiraj neželjene pop upove... Isključi animacije oboje na f12 kada si u operi... I instaliraj opera adblock ekstenziju... :)

da ne otvaram novu temu
prebacio sam se sa običnog mobile interneta stick na Carnet
i sad kad sam uključio stick u laptop i želim se spojit izbaci mi neki erorr 711
šta da radim

da ne otvaram novu temu
prebacio sam se sa običnog mobile interneta stick na Carnet
i sad kad sam uključio stick u laptop i želim se spojit izbaci mi neki erorr 711
šta da radim
Moraš podesiti profil putem kojega se spajaš.
APN: carnet.apn
onaj pozivni ti je isti: *99# (ako se sjećam)
i pod username i password upisati podatke od svog carnet identiteta.
Dakle, ideš pod Tools> Settings>Profiles, moguće varijacije, ovisno koju verziju softvera i sticka imaš.

stick je E173

izbacuje mi opet Erorr 711 the operation could not finish because it could not start the Remote Access Connection Manager service in time
wtf

izbacuje mi opet Erorr 711 the operation could not finish because it could not start the Remote Access Connection Manager service in time
wtf
Hmm, već neko vrijeme se ne bavim time, ali ako me sjećanje služi nisi nešto dobro podesio. Najbolje da nazoveš tehničku podršku t-mobilea, i prođeš s njima step by step.

wtf
Koje winse koristis?

win 7 64 bit

Kada sam koristio 32 bit nisam imao nikakvih problema (na 64 jesam). Ugl, ugasi komp, izvadi stick, upali i kad udje u winse (znace kad loada sve programe) onda ga stavi i cekaj da instalira tschrotov software. Kad je to gotovo, namjesti opcije kao sto ti je kolega gore rekao s time da pod opciju profil stavi novi profil (znaci da nije t-comov)
-pod profil stavi neki svoj (npr carnet), apn ti je :carnet.apn, acc. number *99#, user name ti je mail od faksa, lozinka ona koju si dobio kada si otvorio carnet profil na faxu. Onda odi na Advance i pod "Authent. protocol settings" iskljuci CHAP i stavi na PAP, sve ostalo mora biti na dynamics, saejvaj i stavi taj profil pod default.

jesam uspio sam našo sam to još jutros
sad sve radi

ovako ljudi internet mi sad radi kad onak brišem one datoteke
al ja ih moram brisat kad upalim laptop svaki 2 put
i to mi već ide polako na živce
dali netko zna trajno rješenje da taj postupak nemoram ponavljat po 2 puta na dan

Može li se t-comov stick (web'n'walk) instalirati na tablet s androidom?

Googlaj ime modela android.... :)
Evo kupio sam web'n'walk stick od t-mobile-a i zanima me koji je pretraživač dobro koristi a da ne guta puno MB.
I jos me zanima da li mogu kupiti internet dan i onda surfati na laptopu.
Hvala