T-mobile - visoki račun

Imam samo jedno pitanje,posto mi je bilo dosadno citao sam cijelu temu i jedan korisnik je napisao da skuplja nekakve bodove za kupnju drugog mobitela,meni računi na mjesec dođu oko 600kn,dobivam li i ja te bodove i kako mogu provjeriti koliko imam bodova?
Na telekom ID stranici.
Ako nije problem može link?

Imam samo jedno pitanje,posto mi je bilo dosadno citao sam cijelu temu i jedan korisnik je napisao da skuplja nekakve bodove za kupnju drugog mobitela,meni računi na mjesec dođu oko 600kn,dobivam li i ja te bodove i kako mogu provjeriti koliko imam bodova?
Na telekom ID stranici.
Ako nije problem može link?

Jel bi mogao netko napisat kako treba žalba izgledati/ što bi trebalonapisati?

Pozdrav, prvo da se predstavim, novi sam clan ovdje i želim prikupiti što više informacija vezane uz e racune (internet racune).
Hmm, gledam po netu razne forume i misljenja drugih, al nekako se bojim koristiti internet za placanje racuna, da nebi ispalo krivo. Netko hakira ili mi se prikopca da potrosi kune... zanimaju vaša iskustva.
Hvala, lp :)
Na telekom ID stranici.