T-com Thomson TG782

Neke naprednije opcije možeš koristiti preko admin. passa:
Username: Administrator
Password: !tc0Mht[modem access code] - bez uglatih zagrada
A za VOIP ga trebaš otključat, link:

Thx!
Logirao sam kao asministrator ali izgleda mi vise manje isto mozda jos koja fora ? Dali ovaj fw sto se mjenja radi voipa ima vise opcija ?

To ga otključaje dakle možeš koristiit sva 4 ethernet porta za internet umjesto sadašnja 2, voip, onaj usb možeš koristiti za spojit voip telefon i to bi bilo to.

Nasao sam jako puno korisnih stvarcica i dokumentacije ovdije http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG782/ moze se i bez mjenjanja fw puno toga skonfigurirat ali u CLIu malo su sintakse debilne ali postoji refernce guide na linku pa ako treba nekom
Pozdrav!
Dobio sam novi router od T-coma i trebaju mi opcije dyndns,portfowarding, i staticke route . Stari Zyxsel je sve to radio bez problema ali na ovom ili ih nemogu nac ili ih nema.
Jel se da nesto napravit sa ovom kantom ima neko iskustva . Dali postoje kakve napredije opcije ako bi ga konfiguriora preko comand linea,mada se nisam uspio spojit telnetom i pogledat jer mi odbije konekciju ili vidio sam da je moguce promjenit mu fw pa dali se mozda se dobiju neke opcije koje ovaj T-comov nema?