Povezivanje na Internet

T-com, Optima ili pak ISKON?

chase ned 16.1.2011 19:20

evo uskoro mi ističe ugovor sa T-comom.nisam baš zadovoljan s njima jer je veza često pucala a i cijena je prevelika.pa me zanima kakvi su ostali davatelji usluga?inače koristim flat internet pa me zanima kakva su iskustva kod ostalih davatelja usluga?

Bakaluar ned 16.1.2011 19:41

Iskon DUO - Travno

prvu g. veza bi pukla 2-3x godisnje

2. g. pucala svakih par dana

i evo, 3. g da imam Iskon Duo i ako ne pukne par puta dnevno mogu biti sretan

sluzba za korisnike te uredno ignorira i boli ih neka stvar za tebe i uslugu koju ti pruzaju.

Bera ned 16.1.2011 20:01

Nemojte uzimati T-com, gadovi su mi sami produzili ugovor jer su dosli besplatno popobljšati internetsku vezu i onda bi produžili, i flat veza dodje oko 150 kuna a kod drugim jeftinije osobito telefonska veza je u T-comu najskuplja

rambox ned 16.1.2011 20:31
chase kaže...

evo uskoro mi ističe ugovor sa T-comom.nisam baš zadovoljan s njima jer je veza često pucala a i cijena je prevelika.pa me zanima kakvi su ostali davatelji usluga?inače koristim flat internet pa me zanima kakva su iskustva kod ostalih davatelja usluga?

Ak ti je dostupak Iskon, a to provjeri po fiksnom broju onda se prebaci tam recimo kaj drugo jer je znatno jeftinije itekak.{#} Veza ti je pucala zbog Ruthera vjerojatno, zato kaj je jako kvalitetan normalno obicno je tak. Ak ti ne treba TV ili IPTV, ko Max TV ili Iskon TV onda je IskonDuo Telefon +Internet za tebe paket od sjecnja na brzini od 5 mbit.{#}

Inace tokom Sijecnja ce Iskon prvo samo kroz IskonDUO pakete povecat brzinu sa pocetna 3mbit na 5 a oni koji su imali 5 ide na 10mbit. Oni korisnici koji su vec imali 10mbit vezu placat ce 5mbit brzinu od Sijecnja. Uglavnom cijena pocetnog IskonDuo Internet-Telefon paketa, ostaje ista 150kn mjesecno ali sad na brzini od 5mbit i to je to a kolko  T-šrot naplacuje svoj pocetni Flat paket znamo 235kn.{#}

http://www.iskon.hr/za_kucu/iskon_duo/internet_telefon2/vise/narudzba_flat

Lacko uto 18.1.2011 22:57

evo meni isteko dans ugovor sa t-šrotom napokon.
pa iso bi na iskon najverovatnije. pa sada ako moze malo detalja o njima koji upload imaju i dali je sigurno to da ce povecati brzine ako da uzo bi u startu 5mbps i onda neka povise na 10 ma milina :D naravno ako se nece mjenjat cijena.

sada je 5mbps 200kn skupa s telefonom.

a 3mbps 150kn s telefonom

Ambush pet 12.8.2011 16:35

Podsljemenska zonn

Imam T-com interent vec 1,4 g i htio bih se prabaciti na iskon ili otimu!
Zanima me posto sam vido iskon znatno su jeftiniji jel puca veza i jel su kvalitetni?

I jel boj t-com ili sikon?

dikan99 pet 12.8.2011 18:01

Ja svima mogu preporučiti Optimu. Već dvije godine imam i znatno su jeftiniji od T-coma, cca 100 kn po računu, veza je stabilna a brzina interneta čak veća od onoga što sam ugovorio.

Prije nego što sam utekao od T-coma razmišljao sam i o Iskonu, ali kada sam saznao da je to njihova tvrtka kćer nema šanse da ih uzmem. Do kraja života ne želim dati više niti jednu kunu u blagajnu T-coma.

Odj...ite ružičaste!!!

N3N0 pet 12.8.2011 18:11

Takodjer sam Optima, oko 4 godine (mozda 5?), a skoro 2 godine imam i OptiTV Surf. Veza nikad ne puca, router TP-Link (centar Splita), imam 5mbps/0.6-0.7mbps, telefon jeftin, TV 70+ programa, samo nekad se malo zblesira (jako rijetko) software od STBa pa moram off/on ... STB je Telsey i mislio sam da cu imati vise problema s njim (nepoznata marka) ali dobar je. Racuni naravno puno manji od Tscuma. Ovaj paket kojeg imam je 260kn + tel.razgovori izvan paketa (150 min besplatno).