Kokodix sub 31.5.2025 19:01
tenac kaže...
Kokodix kaže...

Da vise nije moguće imati sportski i filmski u srednjem paketu , moraš birati i to su namjerno napravili da ljudi prijeđu na veći paket . Meni su htjeli isto preko telefona ovako zavaljati ali sam vidio kada potvrđuješ putem maila da fale neki kanali. Uglavnom uzeo sam sport , neki bon od 100 eura  i 6 mjeseci za 5 eura preko "posebne ponude" .  Samo radi šugavog HNL-a samo kod njih inače bi odavno se prebacio na nekog drugog provajdera.

Kako nebi mogao? Imaš u Moj Telekom aplikaciji aktivacije paketa i pogledaj u cjeniku posebnih ponuda dal ima neki popust na paket ako uzmeš uz ugovor na 24 mjeseca. 

Ma ja sam vec 7-8 mjeseci na ugovoru , tjedan dana sam se natezao s njima i rekli su da je po "novome" nemoguce u M paketu imati sport i film kao prije. Mogu sada uzeti po punoj cijeni ali ne kod produženje ugovora kao prije kada si imao one jeftine plus pakete.

Sta je netko uspio produziti ugovor da ima sport i filmove u M paketu po posebnom cijeniku !?

zeryx sub 31.5.2025 19:43
Kokodix kaže...
zeryx kaže...

koliko mi je HT dobar sto se tice usluge al toliko mi useru svaki put kad me zovu zbog neke promjene...

zovu me u srijedu da mi istice ugovor i nude produzenje ali moja usluga biram2 ne postoji i to je sad TV M. 

i ja iskljucivo pitam jel sve ostaje isto, da imam HBO i prosireni plus ekstra placam sportski nekih 2.5€ mjesecno.
da da ona tvrdi da sve ostaje isto. i jos kaze bit ce nesto jeftinije i dizu brzinu na 500mbita. reko super moze.

jucer prebacena usluga i danas listam programe i nema HBOa... pisem njima na fejs i lik kaze da ne mogu imati i sportski i hbo. mogu birat koji cu.... reko ne ne, nije tako dogovoreno... i ne moze on tu nista. mora slat kolegama na provjeru...

i kaze mi da je to moje moguce samo u TV L paketu. koji je onda i skuplji...

bas me zanima sta ce sad bit. on mi ne moze ni snimku poslat.

jel mogu ja uopce kako doci do te snimke?

Da vise nije moguće imati sportski i filmski u srednjem paketu , moraš birati i to su namjerno napravili da ljudi prijeđu na veći paket . Meni su htjeli isto preko telefona ovako zavaljati ali sam vidio kada potvrđuješ putem maila da fale neki kanali. Uglavnom uzeo sam sport , neki bon od 100 eura  i 6 mjeseci za 5 eura preko "posebne ponude" .  Samo radi šugavog HNL-a samo kod njih inače bi odavno se prebacio na nekog drugog provajdera.

nisam ni dobio mail za potvrditi.

ali sam iskljucivo na telefonu rekao da zelim imati sve u novom paketu. i to mi je rekla. i ima snimljeno. 

Ivo1234 sub 31.5.2025 20:47

Kako doći do ponude od 1€ za 6 mjeseci za fiksne usluge?

Brata su zvali prošli tjedan i nudili L paket za 1 euro prva 6 mjeseci, ali brat nije imao vremena pa je bio dogovor da će ga naknadno kontaktirati ovaj tjedan (nisu). Pa sam ih ja kontaktirao na chat, ali tamo nude samo 3 mjeseca za 1 €.

Kokodix sub 31.5.2025 21:10
zeryx kaže...
Kokodix kaže...
zeryx kaže...

koliko mi je HT dobar sto se tice usluge al toliko mi useru svaki put kad me zovu zbog neke promjene...

zovu me u srijedu da mi istice ugovor i nude produzenje ali moja usluga biram2 ne postoji i to je sad TV M. 

i ja iskljucivo pitam jel sve ostaje isto, da imam HBO i prosireni plus ekstra placam sportski nekih 2.5€ mjesecno.
da da ona tvrdi da sve ostaje isto. i jos kaze bit ce nesto jeftinije i dizu brzinu na 500mbita. reko super moze.

jucer prebacena usluga i danas listam programe i nema HBOa... pisem njima na fejs i lik kaze da ne mogu imati i sportski i hbo. mogu birat koji cu.... reko ne ne, nije tako dogovoreno... i ne moze on tu nista. mora slat kolegama na provjeru...

nisam ni dobio mail za potvrditi.

ali sam iskljucivo na telefonu rekao da zelim imati sve u novom paketu. i to mi je rekla. i ima snimljeno. 

Ja sam uvijek nakon telefonskog dogovora neke promjene u ugovor ili novi ugovor morao potvrditi putem linka u mail koji bi mi oni poslali uz opis usluge . Ne znam čudno mi je da to ne rade svima .

zeryx sub 31.5.2025 21:53
Ivo1234 kaže...
Kako doći do ponude od 1€ za 6 mjeseci za fiksne usluge?

Brata su zvali prošli tjedan i nudili L paket za 1 euro prva 6 mjeseci, ali brat nije imao vremena pa je bio dogovor da će ga naknadno kontaktirati ovaj tjedan (nisu). Pa sam ih ja kontaktirao na chat, ali tamo nude samo 3 mjeseca za 1 €.

e to isto sam ja pitao. meni je ponudila isto 3 mjeseca. kaze da je istekla ta ponuda za 6 mjeseci. sad nude samo 3.

zelenapaprika sub 31.5.2025 22:53
zeryx kaže...

Teško. Zato se meni gadi bilo što dogovarat telefonom. Nije ni u Facebook chatu ništa bolje. Možeš imati i screenshotove chata, kao što sam ja imao i opet će tvrditi nešto svoje. Imam uglavnom loša iskustva.

EmP1 ned 1.6.2025 08:02

HT ima nekoliko kanala prodaje , mislim 5 i više i svaki od njih ima " svoje ponude i cijene "

Svaki put u zadnjih 5 ugovora ( 5ti od nedavno ) zaobilazio sam sve te " kanale koji drobe" svoje ponude i išao na ovu opciju :

mail savjetovanje
.dokumentacija@t.ht.hr
ili pozivom na broj
098153111 radnim
danom od 9 do 20 sati.

Ugl tel pozivom a onda i mailom kao dokazom dogovora i ponude..svaki put sam dobio što sam i tražio ..plus pod "prijetnjom" odlaska drugim operaterima ( imam 2 ug .optike i svi operateri su mi hvala Bogu dostupni optikom na lokaciji ) dobio 1 tablet i mob ( jeftinije serije Sams ili Moto a tab ugl Lenovo ) za 1 Eur a prije 1kn . Sve too sam prodao na Njuški i na taj nacin dodatno " kompenzirao" na mj racunima ova njihova dodatna poskupljenja

To su moja iskustva ..istina znao sam se danima cjenkati sa njima i " prijetiti odlaskom"

Lp svima na ovoj temi

zelenapaprika ned 1.6.2025 09:52
EmP1 kaže...
imam 2 ug .optike i svi operateri su mi hvala Bogu dostupni optikom na lokaciji

To je ta razlika među korisnicima, neovisno o telekomu. Nekomu su dostupni svi s optikom, drugome niti jedan. Zvao sam ih i ja, ocrnio u anketi putem Weba, pa su oni mene zvali, najavljivali nove planove za optiku, bla, bla... Nikad ništa. Da sada odem drugom operateru, što vjerojatno i hoću, opet na bakar ali jeftiniji, ne bi nazvali oni iz službe za zadržavanje korisnika. Netko ima sreće u životu, drugi ju nema. I to je to.

EmP1 ned 1.6.2025 10:56

" zelenapaprika" koji sam ja " rat i ratove vodio
" sa HT i optikom mogo bih ovdje Gb i Gb teksta pisati ..
samo 1 primjer
podzemni kabel do kuće ..na fasadi kutija i tako mjesecima , a SZK ..nema na Vašoj lokaciji jos bar 6mj optike .. rekoh halo kreteni , posaljite terensku provjeru na lokaciju pa kad su se uvjerili ..a joooj nismo ažurirali podatke iz centale sa SZK
Pa mi pošalju pijanog teh plus psiha da povuce optiku u kucu ..pa ga najurio pa zovi opet da dođe novi itd itd .. ma šouuu
Eee ali kad su A1 i Telemah došli ..i ispred moje kuce imaju tzv telekomunikac . bunar ( igrom srece i slucajnosti) od tada na svakom novom ugovoru "ucjenjujem" HT

tenac ned 1.6.2025 13:52
Kokodix kaže...

Ma ja sam vec 7-8 mjeseci na ugovoru , tjedan dana sam se natezao s njima i rekli su da je po "novome" nemoguce u M paketu imati sport i film kao prije. Mogu sada uzeti po punoj cijeni ali ne kod produženje ugovora kao prije kada si imao one jeftine plus pakete.

Sta je netko uspio produziti ugovor da ima sport i filmove u M paketu po posebnom cijeniku !?

Ja mislim da te muljaju jer ne bi to tvrdio da to nemam. I frendu su tvrdili to isto dok nije dobio nekog s više razine tko mu može dati tu ponudu.

Igor666 pon 2.6.2025 10:48

meni su isto nudili 6mj.1€, vec sve i potvrdili da bi me onda zvali da ipak ne moze jer je to za one "neke" korisnike samo..nisam nista shvatio sto govore 

moguce da je to samo za korisnike koji su na jos na bakrenoj liniji..

zeryx pon 2.6.2025 11:34
zeryx kaže...

danas sam ih zvao na broj s kojeg su me zvali i rijesili su.
kaze agentica da se ispricava da joj kolegica nije prenijela informaciju da ostaje i hbo i prosireni.

ali sad ce aktivirat i ostaje po toj cijeni koju mi je izracunala a to je 48€

znaci tv m ima samo jedan paket. meni je to sportski a ova 2 ostala placam po nekoj cijeni od 2.5€ po paketu. i ispada sveukupno 48€ umjesto dosadasnjih 50. samo sto ona nije prenijela dalje da mi aktiviraju jos ta 2 dodatna po toj cijeni. al bitno da je cijenu tocnu prenijela... :D

edit: tek sam sad dobio suglasnot na email za potvrditi. ali samo za ova 2 ekstra paketa.