T-Com Internet

Zna li itko može li se još uvijek izvući neka posebna ponuda za maxtv, internet, telefon ?
Uskoro mi izlazi ugovor pa moram produžiti
Meni su za 3u1 paket na bakru iz prve ponudili cijenu od 209kn, što me iznenadilo. Istina, dodaci su im skuplji od cijena navedenih u cjeniku posebnih ponuda, ali vjerujem da se i to može riješiti

249 je za optiku najjeftinije

1.Tcom speedport nema url filtering. (Ili ima pa je zaključan za običnog korisnika)
2.Da li od njihovih routera ima neki koji mogu tražiti a da ima url i keyword filtering
3. Odabrao sam Asus RT-AX56U (dva usb priključka printer i usb flash) i ima i history uz url i keyword filtering
Dovoljan mi je bio i neki RT-AC model ali jako je mala razlika u cijeni između 800 ili 900kn a AX model ima i noviji USB standard plus još wifi6
Asus ima i aplikaciju na google playu kojim se može podešavati i vrijeme upotrebe interneta .
Imam optiku na koju je spojen konverter na 1gbit ethernet wan. U to je spojen Tcom speedportplus router. Na njega je spojen analogni telefon sa rj11.
Speedport nema url i keyword filtering. Uzeo bi RT-AX56U, isključio bi wifi na spedportu i uštekao asus u lan priključak speedporta i imao wifi sa asusa.
Asus nema priključak za analogni telefon.
Da li je to itko probao. Ne mogu izbaciti speedport zbog toga što imam analogni telefon.
Druga varijanta je prvo na wan 1gbit priključak iz konvertera spojiti ASUS a onda speedport spojiti na lan priključak asusa. No pitanje je onda da li ću trebati
zvati t-com da im kažem da imam drugi ruter koji ima drugi MAC pa ako provjeravaju svoje rutere po MAC onda to ne bi radilo.
Nadam se da je prva varijanta provjerena.
Hvala

Imam aktiviranu MAX3 uslugu i na bakru sam.
Sad se otvorila opcija za prelazak na optiku.
Interesira me da li moguce uzeti samo optiku bez da se ponistava ili uzima novi ugovor?
Koja je cijena (na webu pise 45kn bez ugovora)?
Koje su brzine u ponudi (na webu pise do 1G)?
Kontaktirao sam ih i ovo su mi odgovorili:
Pošto ja imam Max3 koji placam 209, ako bi uzeo optiku onda bi mi pretplata isla na 249kn.
Znaci 40kn mjesecno vise tj. 480kn na godinu...nije bas malo, a nije ni da mi je bas neophodno posto sam sad na 70/30.

Pošto ja imam Max3 koji placam 209, ako bi uzeo optiku onda bi mi pretplata isla na 249kn.
Znaci 40kn mjesecno vise tj. 480kn na godinu...nije bas malo, a nije ni da mi je bas neophodno posto sam sad na 70/30.
I jel ti ta brzina na bakru OK? Meni su rekli da bih i ja mogao imati 70/30 ...

Meni je ok.
Nismo neki heavy korisnici.
Surfanje, maxtv, streamanje mjuze...nema stekanja

Asus nema priključak za analogni telefon.
Da li je to itko probao.
Naravno. HT-ov ZTE mi drži vezu na internet i u njega je uštekan telefon, a imam još jedan poseban AP uštekan u ZTE i preko njega WiFi po AC standardu (jer tada još nije bilo AX-a). U taj dodatni AP imam žicom uštekan laptop i još ponešto. Nikad nikakvih problema. Nema nikakve degradacije brzine ili ne znam čega. Sve radi kao podmazano.

Interesira me da li moguce uzeti samo optiku bez da se ponistava ili uzima novi ugovor?
ako oces samo internet i telefon prebaci na nekog drugoga u kuci dobit ce za 189 kn valjda jel tj toliko ces placat ako je novi korisnik jer je meni bilo tako produzit ugovor max3 bio 250 kn telefon i net a poslje na novog korsnika 159 kn i sad kad mi je optika dosla 189 kn mj

Jel to pao HT optika i Iskon s njima?

Iskon ne radi niti se može dobiti služeb za korisnike.Vidim na fejsu pišu ljudi u cijeloj Hrvatskoj.Što se događa?

Ja baš tražim pa rekoh da vidim jel pise tko na forumu. Iskon optika, ništa, palo prije cca pola sata, možda manje.
Btw, na iskonovoj stranici pise da sustavi rade bez poteškoća 😁

Uspio sam da mi odgovre na proku iz Iskona "Poštovani, trenutno postoje poteškoće s Iskon uslugama na području Zagreba. Aktivno radimo na otklanjanju poteškoća i molimo Vas za strpljenje." Ali ne radi u cijeloj državi a ne samo Zg Tako pišu im na facebooku korisnici.

Bok,
redim za Iskon i mi imamo nešto povoljnije pakete od Tcoma...
Pošalji točnu adrsu....TRIO paket za 214,90 kn sa pdv-om

Bok,
redim za Iskon i mi imamo nešto povoljnije pakete od Tcoma...
Pošalji točnu adrsu....TRIO paket za 214,90 kn sa pdv-om
To je cijena s neta. Jel imaš nešto ispod pulta? Može u privatnoj poruci...

Edit
U HT-u je max3 249 kn a sportski extra paket 37 kn.
Hbo max je 29 kn
- u toj cijeni dobije se hibrid, 200 gb
- u slučaju kvara internet i dalje radi preko hibrida
- u toj cijeni je mogućnost gledanja max tv-a na dodatna tri uređaja istovremeno.
Popis kanala: https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/programski-paketi/maxtv?paket=pvr
Više informacija na PM

sa tim da kako se šuška sport klub kompletno leti van iz ponude t-coma kad se engleska liga preseli na arene a i pitanje je formiranje cijena nakon toga...

Wontay , može info o tome koliko je ukupno tv kanala u toj cijeni, koliko je od toga fhd reza i koliko kanala ima gledanje unatrag ?

Popis kanala je dostupan na https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/programski-paketi/maxtv?paket=pvr

Ima li netko ideju što bi moglo uzrokovati ispad mreže (vDSL) svakih 8 dana u isto vrijeme (17 sati)?
Dogodilo mi se pretprošlu srijedu i jučer, oba puta u 17 sati.

Nađite u cjeniku posebnih ponuda što želite i to ugovorite na chatu.

Wontay, pa kolika je onda cijena ako čovjek pokupuje sve pakete koji mu trebaju da bi imao na 150 kanala gledanje unatrag....?
Iz osnovnog MAXtv paketa je samo 40-tak programa ( a među njima su i kitchen, crtići i sl ) sa snimalicom i gledanjem unatrag.

Ima li netko ideju što bi moglo uzrokovati ispad mreže (vDSL) svakih 8 dana u isto vrijeme (17 sati)?
Dogodilo mi se pretprošlu srijedu i jučer, oba puta u 17 sati.
mozda rekonekcija adrese? ako imaš bilo kakvi info o liniji da te mogu pronaci u sustavu i vidjeti posalji

Točno tako. Wonaty ne može dati cijenu iz cjenika posebnih ponuda.

Odi na čet i pozovi se na stranicu 3 i stranicu 8

Najbolja ponuda je max3 premium za 349 kn. U tome je HD, prošireni, sportski, filmski, hbo, xxx, pickbox, tu je i hibrid ako ima potrebe, a najbolje od svega je multiscreen na 4 tv-a u isto vrijeme, bilo gdje u HR, radi i u Njemačkoj. Mislim da je to najbolja ponuda.
Postoji razlog zašto je neki operater jeftiniji a neki skuplji, tako je i kod auta i kod mobitela i kod svega drugoga, ali tu se ne gleda na 30 kn uštede.
HT riješava probleme u roku od 24 sata, npr. kod Optime je bio slučaj prošlog ljeta za vrijeme grmljavine da su korisnici bili u prekidu 20 i više dana jer nisu imali modema za zamjenu. Zamisli 20 dana bez interneta i tv-a. Ne postoji backup niti zamjenska usluga. Kod Iskona je stvar još gora jer se mora nazivati pet dana da bi netko reagirao.
Ima li netko info koja je cijena za gore navedene pakete i iptv na više uređaja u Optimi i Iskonu?

Wontay, pa kolika je onda cijena ako čovjek pokupuje sve pakete koji mu trebaju da bi imao na 150 kanala gledanje unatrag....?
Iz osnovnog MAXtv paketa je samo 40-tak programa ( a među njima su i kitchen, crtići i sl ) sa snimalicom i gledanjem unatrag.
A sad ozbiljno , koliko programa gledaš, tv se svede na max 10 programa koje gledamo pa kakve veze ima li ih 40 ili 150.
Tko uopće ima vremena gledati 40 programa a kamoli 150.
Izabereš iptv uslugu prema onome što gledaš.
Kolega je odabrao A1 zbog jednog jedinog programa Discovery a prije toga je bio u HT-u 15 godina. Sjećaš se rambo konzole, 15000 igrica a sve se ponavljaju 100 puta.

Najbolja ponuda je 209kn na bakru odnosno 249kn na optici, max3. Plus po 5 kn dodaci: prošireni, hbo, dodatni prijemnik, 15kn - 6 arena i 6 sk kanala ...

Wontay, naravno da svatko bira uslugu prema svojim potrebama, no zavaravajuće reklamiranje ( koje je btw kažnjivo) dovede često kupce u zablude kojih postanu svjesni tek kada kupe uslugu.
Pošteno bi bilo u reklamiranju tv usluge navesti za koju cijenu dobiješ koji paket, koji su točno programi u tom paketu, u kojim su rezolucijama ti kanali, i koje od tih kanala možeš gledati unatrag i do koliko dana.
Tada bi se svi potencijalni kupci daleko lakše odabrali uslugu koja im najviše odgovara, jer ovako kad uz maxtv stoji 30 dana gledanje untarag većina kupaca nema pojma da se to odnosi na trećinu kanala iz tog paketa... A da ne nevelim da info o fhd kanalima valjda nitko iz ht-a nemože dati...
To kaj veliš za rokove otklanjanja kvarova je generaliziranje. Imam smetnju otvorenu od srpnja prošle godine, par puta su ju naravno zatvarali jer je nakon 2 dana ht u obvezi plaćati 10 kn po satu korisniku ako nema uslugu, no prva prijava je od srpnja 2021 godine i do danas nije riješeno ( srećom ne utiče na ostatak usluge ). Imao sam ja gomilu višemjesečnih natezanja i oko zahrđalih ormarića po banderama, poplavljenih dtk šahtova i sl.... Neke stvari nisam mogao riješiti bez hakoma i sudskog vještaka za telekomunikacije... Znaš kaj je bed: ostali operateri su još gori !
Ps, pitaš ko ima vremena gledati puno programa? Svi oni koji imaju poslove koji se svode na nekakvo dežuranje od 12 ili 24 h i pri tome nemaju nekih obveza pa samo traže načine kako popuniti te sate.

HT riješava probleme u roku od 24 sata,
Ovo nije istina. HT uopće ne rješava probleme. Osim ako ti je "rješavanje problema" osposobljavanje da ti usluga nekako "radi".
Koliko ja znam, prelazak na optiku bi trebao biti besplatan i cijena bi trebala ostati ista tj. sve isto dok traje trenutni ugovor. Tako su barem meni pričali kad su pričali bajke o optici, na kraju optika nije došla do mene stala je dvije ulice dalje pa sam dobio hibrid box po cijeni Max2 usluge i bežični telefon za 1kn-u.