Armor čet 19.11.2009 16:56
Vakaka kaže...

FLAT

promet:neograničen

brzina: do 4Mbit/s

Da mi je ovakva ponuda ovdje u Hercegovini platija bi i duplo više nego što tu traže i to bez razmišljanja, a vi se tužite na skupoću/brzinu/upload...  :(

E vidiš, tebi je brzina kod nas "majka", a kod mene dođu susjedi iz Njemačke i smiju se na mojih 4Mbit/sa :)

To je njima valjda jednako dial-upu.

Nije dobro da su takve velike razlike, barem u Europi, koga briga za ostale.

No ti govoriš direktno o brzini downloada i neograničenom prometu, a mi ovdje ovdje većinom želimo prvenstveno veći upload i niže cijene.

Naravno da je poželjan i brži download ali s obzirom na stanje u državi, tih 180kn je puno, a upload je za EU standarde mali.

TopGun pet 20.11.2009 13:32
zzz kaže...

ako moze netko od moderatora kontaktirati t-com,pa da znamo stoje istina

Po mom saznanju su digli brzine. sa 4-8,sa 8-16 itd jer je frend imao inace brzinu 4 mbita a jucer je isao na speedtest.net i nekoliko puta za redom mu je bacalo 7.5 mbita

Batista pet 20.11.2009 13:35
TopGun kaže...
zzz kaže...

ako moze netko od moderatora kontaktirati t-com,pa da znamo stoje istina

Po mom saznanju su digli brzine. sa 4-8,sa 8-16 itd jer je frend imao inace brzinu 4 mbita a jucer je isao na speedtest.net i nekoliko puta za redom mu je bacalo 7.5 mbita

Je, je, istina ! Meni su sa 1,2 podigli na 1,4 Mbit-aViče

Armor pet 20.11.2009 15:24
TopGun kaže...

Možda na nekoliko minuta, radi probe.

I meni je baš prije nekoliko dana, dok je Ivo postal da su novi Catalysti vani, njih skidalo brzinom od 1.2mbs!

Nisam mogel vjerovati jer inače ide uvjek oko 500kbs.

Ali to je trajalo samo taj download i dalje po starom.

Očito nekaj isprobavaju...

TomoR pet 20.11.2009 15:43

OK, ADSL brzina jako ovisi o udaljenosti od centrale, kao i kvaliteti parice (koja kod nas nije toliko loša).

Upload nam je nizak zbog toga jer se koristi manji frekvencijski pojas za upstream nego downstream.

Vidi ovdje:

http://hr.wikipedia.org/wiki/ADSL

Što se tiče MaxTV, za sad je oko 10Mbps dovoljno za gledanje dva kanala istovremeno, no računajte da bi u tom slučaju bilo dobro ne skidat s neta stvari (iako IPTV promet ima prioritet, ovisi na kojem ste DSLAM spojeni i slično).

Što se tiče naslova teme, probat ću i ja doma i javiti rezultate Speedtesta, možda nam snize cijenu i povećaju brzinu, ne bi bilo loše!

Ivan M. pet 20.11.2009 17:39
markoal kaže...
Ivan M. kaže...

Ja sam danas bio na njihovim stranicama, kad ono Cool

De to je pretjerivanje, :D, hehe pogle ispod...

Neogranicena brzina Smijeh kakva je to brzina?

Oce popucat zice od takvog downloada Cool

TomoR uto 24.11.2009 15:07
Ivan M. kaže...

Kod mene nema nikakvog povecanja, a i telefonska linija mi je u kvaru a internet radi Cool kako je to moguce Nevinašce

Signali idu preko iste žice, na strani centrale imaš dio koji se razdvaja na telefonski dio i ADSL dio; isto tako kod kuće imaš splitter - provjeri da ti sve žice sjede dobro. Ako da, onda javi u T-com da ti provjere priključak s njihove strane. Naravno, moguće je da ti je riknuo kućni splitter.