microman pet 13.3.2009 21:17

Krajem prošle godine podnio sam zahtijev za MAX ADSL(T-COM).I na moje(DUBOKO)razočaranje odgovorili su mi da centrala na koju sam spojen NE ZADOVOLJAVA tehničke uvijete za ADSL brzinu.

10.2.09.su mi javili da je MAX ADSL dostupan i ja(SAV SRETAN)uzmem FLAT 2Mbs.Nakon tijedan dana oni meni pošalju potvrdu da su prihvatili zahtijev i da u roku 30 dana če mi dostaviti modem.Prošlo je mijesec dana i jedino što imam od MAX ADSL je papir sa korisničkim podacima(SA KOJIM MOGU GUZICU OBRISAT),a modemu ni traga ni glasa.Zvao sam službu za korisnike i jeidno šta su rekli da  u narednih dva tijedna ču dobit modem(NADAM SE).

Evo ovo je primjer koliko T-HT(T-COM)drži do svojih korisnika i koliko poštuje tekstove u ugovoru kojeg napišu.

leo_819 pet 13.3.2009 21:21
microman kaže...

Krajem prošle godine podnio sam zahtijev za MAX ADSL(T-COM).I na moje(DUBOKO)razočaranje odgovorili su mi da centrala na koju sam spojen NE ZADOVOLJAVA tehničke uvijete za ADSL brzinu.

10.2.09.su mi javili da je MAX ADSL dostupan i ja(SAV SRETAN)uzmem FLAT 2Mbs.Nakon tijedan dana oni meni pošalju potvrdu da su prihvatili zahtijev i da u roku 30 dana če mi dostaviti modem.Prošlo je mijesec dana i jedino što imam od MAX ADSL je papir sa korisničkim podacima(SA KOJIM MOGU GUZICU OBRISAT),a modemu ni traga ni glasa.Zvao sam službu za korisnike i jeidno šta su rekli da  u narednih dva tijedna ču dobit modem(NADAM SE).

Evo ovo je primjer koliko T-HT(T-COM)drži do svojih korisnika i koliko poštuje tekstove u ugovoru kojeg napišu.

istina ali (nažalost) to je najrasprostranjenija internetska veza u HR... da ja mogu odmah bi presao na iskon ili optimu ali... zivim bogu iza nogu
divines pet 13.3.2009 21:31

kompa moj ja sam cekao 2 i pol mjeseca da mi donesu modem. istina. i imam sve tehnicke mogucnosti naravno. na kraju mi do***ilo i trazio direktora i vise ljude od sluzbe. nasrao im sve po spisku.,da cekam toliko i toliko da cu ih tuzit,da su pi***e ma sve zivo. poslije uzeo 2 aspirina jer mi bilo slabo od deranja.

sutra me zvali dali sam popodne doma da mi donesu mode.

tako i ti ucini. u roku od mjesec dana ti moraju donijeti modem. ako ne zovi i trazi viseg nego glupa sluzba za korisnike. i zovi ih svakih pola sata. =))

crozoki pet 13.3.2009 21:32

prijatelju i ja sam cekao vise od mjesec dana,znaci vise nego sto pise u ugovoru koji sam ja prihvatio pod tim uvijetima

i na kraju sam morao svaki dan zvati sluzbu za korisnike i onda su mi dali neki broj od firme koja radi taj posao za njih i onda sam zvao par puta njih i onda su dosli

je..ga sta da ti kazem,moras biti dosadan :)

Blade18 pet 13.3.2009 22:55

Evo sto se tice prvog uzimanja adsl-a bilo je brzo... cak u 3 tjedna nakon odlaska u t-centar... samo kaj onda jos niti oni sami nisu znali pristekat,pa dok je lik to cudo dopelal samo mi je spliter prespojil,a ostalo nije znal...sva sreca da je spliter prespojil jer to je fakat znanje i vjerovatno jos sad nebi imal net...

necu govoriti o usluzi njihovoj, jer svi znamo kakva je...

nego jos samo da velim da nedaj bog da se selite, tj. mjenjate mjesto stanovanja, jer onda odjaviti net i ponovo ga dobiti natrag...ma to je ziva ludnica... mjesec i pol oni meni nisu opce dosli telefon prikopcat,a kad su dosli,onda su rekli da nemogu oni to odma za net rijesiti,pa sam cekal sljedecih mjesec dana(u meduvremenu sam svaki dan zval da mi ih je vec pun *urac...) no i nakon cekanja 2 i pol mjeseca dosli su sloziti, bili su cijelih 15 sec u stanu i tek sam onda shvatil koje su to zapravo teske debilcine... a isprika im je zvucala otprilike ovak " oprostite na cekanju,ekipa iz čk-a nije poslal svoj racun pa niti mi nismo mogli doci do vas da vam to slozimo"  za plakati...kaj nije mozda?

Jebasu123 pet 13.3.2009 23:49
sauron_15 kaže...

ja sam čekao na adsl od t-coma 4 mjeseci jer su sve "linije bile zauzete" -tako nešto su rekli

to su vjerovatno pljackali druge ljude pa nisu imali tebe vremena pljackat meni isto tako svaki dan preko telefona rekli da ce bit sutra i tako stalno i dosli jednom napokon i nisu ponjeli onaj kabel sto ide u lan 1 i ta sranja pa ja popizio....
divines ned 15.3.2009 15:09

UBIZEC cORPORATION kaže...
ja sam ljepo otiso u vip uzo homebox i za 1min su mi ga dali doso doma spojio ga u struju kartica i surf :D
 to je dobro samo za surfanje ali nikako za skidanje s neta. PRESKUP i PRESPOR...isprobano

markoal ned 15.3.2009 15:42
big_guy kaže...

Ja sam modem dobio 5 dana nakon podnošenja zahtjeva!Cool

Ja i prije, i kad je bio neki kvar oko nekih žica od telefona(izvan kuce), doša neki čovjek za dan dva, popravio i otiša, zavisi di živiš, u nas obično brzo dože, a moj frend koji zivi 100 metara od granice u Bih moze imat maxadsl ali je čekao 1-2 mjeseca.