Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!

Ovdje gdje ja živim će trebati još 20 godina da uvedu optiku, a možda ni tad

evo sluybeni t com test ovdje

Pozdrav evo provjeravao sam si brzinu interneta na speedtest-u i ispalo mi je ovako Ping 41 ms i sad imam ovo DOWNLOAD 4.59 Mbps i UPOAD SPEED o.60 e sad sta sad da gledam od ovo dvoje zadnjih :D

Ja sam napokn dobio svoju sto sam trazio neki dan.Down je 10.45 a upload 0.72.Trebalo im je vise od 20 dana da mi to omoguce jer je bilo tehnickih problema ali evo uspjeli su.Zanimljivo mi je sto mi je u ruteru pisalo da mi je max propusnost 10mb a sad kad sam dobio brzinu pise da je max line rate 23mb,sta su oni to napravili?

Pozdrav evo provjeravao sam si brzinu interneta na speedtest-u i ispalo mi je ovako Ping 41 ms i sad imam ovo DOWNLOAD 4.59 Mbps i UPOAD SPEED o.60 e sad sta sad da gledam od ovo dvoje zadnjih :D
Download je brzina skidanja a upload brzina uploada Ustvari to ti je propusnost veze a stvarno kad skidas nesto ce ti skidat oko 500kb
K*rac nije T-Com kriv ako su loše postavili instalacije. Od centrale sam udaljen manje od 3 km a oni mi seru da ne mogu imati maksimalnu brzinu... -.- U routeru piše da je maksimalna brzina 8 megabita, a meni ne žele dati glupa 4 megabita. Čak su mi rekli da mi je MAXtv dostupan, a na kraju se ispostavilo da nije... Nemaju pojma. Još su mi ga naplatili u računu...
http://www.broadbandspeedchecker.co.uk/guides/adsl_and_distance.aspx
za maksimalnu brzinu udaljenost ispod 2km.
A ja želim 4 Mbit koje mogu dobiti na udaljenosti od skoro 4300 metara