hogar strašni čet 22.4.2010 16:13
dominikl7 kaže...

Uključija san OptiTv neki dan, fenomenalno je, neki kanali su i u HD-u (ali morate kupiti sami HDMI kabel), ima 70 programa, a trenutačno je i neka akcija:

http://www.opti.tv/akcija/

Svi su programi prevedeni osim 6 Discovery programa, Animal Planeta i još nekih, slika je odlična...............

jbga, a ti dokumentarni programi su me i najviše zanimali,a kad ono - nisu prevedeni....Mršti se

tak da ću se još malo ohladiti od IPTV-a... kad to riješe, eto mene

felonterx pet 23.4.2010 17:11
hogar strašni kaže...
dominikl7 kaže...

Uključija san OptiTv neki dan, fenomenalno je, neki kanali su i u HD-u (ali morate kupiti sami HDMI kabel), ima 70 programa, a trenutačno je i neka akcija:

http://www.opti.tv/akcija/

Svi su programi prevedeni osim 6 Discovery programa, Animal Planeta i još nekih, slika je odlična...............

jbga, a ti dokumentarni programi su me i najviše zanimali,a kad ono - nisu prevedeni....Mršti se

tak da ću se još malo ohladiti od IPTV-a... kad to riješe, eto mene

Svi su prevedeni osim

• Discovery science
  • Discovery travel and living
  • Discovery world

a ostali 

• Discovery Channel
  • Da vinci Learning
  • ViaSAT Explorer
  • ViaSAT History
  • Zone Reality
  • Animal planet
  • National Geographic

National Geographic Wild

jesu.

Kramer ned 25.4.2010 14:21
felonterx kaže...

Složio sam si OptiTV da ga mogu gledati na kompu i imam HBO, HBO Comedy, CineMax, CineMax 2, Sport 1, Disney XD između ostalog... (Sport 1 i Disney XD) su vjerojatno nadolazeći programi. Titlove na kompu imam kao i na STB-u uključujući Animal Planet i Discovery Investigation.

Možeš objasnit kako si to spojio, ak ti nije problem. I još nešto, u nekom postu prije si rekao da tim univerzalnim daljincem upravljaš i tv-om. U uputama nema ništa o tome a u SZK mi kažu da nisu dobili kodove za to, pa ak ti nije bad da mi objasniš kako si ga natjerao da radi. Jbga glupo mi je koristit daljinski od tv-a samo da bi ga upalio

felonterx čet 29.4.2010 09:08
Kramer kaže...
felonterx kaže...

Složio sam si OptiTV da ga mogu gledati na kompu i imam HBO, HBO Comedy, CineMax, CineMax 2, Sport 1, Disney XD između ostalog... (Sport 1 i Disney XD) su vjerojatno nadolazeći programi. Titlove na kompu imam kao i na STB-u uključujući Animal Planet i Discovery Investigation.

Možeš objasnit kako si to spojio, ak ti nije problem. I još nešto, u nekom postu prije si rekao da tim univerzalnim daljincem upravljaš i tv-om. U uputama nema ništa o tome a u SZK mi kažu da nisu dobili kodove za to, pa ak ti nije bad da mi objasniš kako si ga natjerao da radi. Jbga glupo mi je koristit daljinski od tv-a samo da bi ga upalio

Samo se javljam da znate da vas nisam zaboravio, rado bi vam sad objasnio, al trenutno me zdravlje baš ne služi, tako da...

zzz čet 29.4.2010 09:31
RugY kaže...

Da, opti tv se čini dosta povoljnim i jako mi se sviđa, nego, dok uzmem opti tv, jel moram plaćati opti tv + rtv pristojbu ili samo opti tv?

Nazalost moras placati rtv pristojbu.

RonoN čet 29.4.2010 10:09

stigla OptiTV i u Vinkovce prije 10ak dana

zna li netko koliko se realno čeka od trenutka telefonske prijave na optiTV do realizacije?

kad sam ih pitao tipično su se ograničili na 30 radnih dana :D

cro_denis čet 29.4.2010 10:28

Kada sam se ja spajao na optitv znaci prije par mjeseci cekao sam 2 tjedna kod mene je doslo do komplikacija sa osobnom nije se sve vidjelo dobro pa sam morao faksirati opet osobnu ali inace cujem od drugih korisnika 7-8 dana da cekas nakon potpisa ugovora ,eto meni je nesto duze trajalo .

sus čet 29.4.2010 10:32
RonoN kaže...

zna li netko koliko se realno čeka od trenutka telefonske prijave na optiTV do realizacije?

kad sam ih pitao tipično su se ograničili na 30 radnih dana :D

Ovisi o puno faktora:kad ti lokalni agent pošalje ugovor u Zagreb,onda oni moraju izdati radni nalog,pa se mora imati na lageru STB-a i router-a.Meni je roku 5 dana izdan radni nalog,promjenjen internet profil tj. povećana brzina veze ali je onda zapelo na routeru.Tako da mi je oprema isporučena 31 dan od potpisivanja ugovora.Zovi ih i pitaj.

RonoN čet 29.4.2010 11:00

Sad valjda imaju novu filozofiju!

naime, kad su me nazvali da je usluga dostupna dogovorili smo paket i receno mi je da cu u roku par dana dobiti obavijest o podatcima za pristup OptiTV usluzi i da nakon sto to dobijem (stiglo mi je 2 dana nakon razgovora) imam 7 dana mogucnosti za promjenu paketa ili odustajanje! nakon tih 7 dana oni krecu u realizaciju, salju mi opremu (samoinstalacija) i sve zajedno moze potrajati do 30 radnih dana!

uglavnom, nista nisam morao potpisivati, slati ili faxirati!

javit ću se kad sve bude rjeseno s dojmovima i vremenskim periodom od zahtjeva do koristenja!

felonterx pet 30.4.2010 12:18

Evo koliko vidim, često dobivam upite na PM ili konkretno u ovoj temi tipa "Kako si složio taj OptiTV na kompu?", pa evo, pošto me zdravlje počelo služiti nakon tjedan dana, dat ću si malo vremena i napisati vam tutorial "OptiTV na PC-u". Naime, za 15-30 minuta ću otvoriti novu temu navedenog naziva, stoga... :D

felonterx pet 30.4.2010 13:47
felonterx kaže...

Evo koliko vidim, često dobivam upite na PM ili konkretno u ovoj temi tipa "Kako si složio taj OptiTV na kompu?", pa evo, pošto me zdravlje počelo služiti nakon tjedan dana, dat ću si malo vremena i napisati vam tutorial "OptiTV na PC-u". Naime, za 15-30 minuta ću otvoriti novu temu navedenog naziva, stoga... :D

Evo vam ovdje tutoriala za OptiTV na kompu, pa uživajte... Namigiva

RonoN pet 7.5.2010 18:14

rekao sam se javiti kada mi stigne oprema!

evo, tocno je 16 dana proslo od dana kada su me nazvali i rekli da mi je optiTV dostupan do danas kada mi je stigla oprema!

samoinstalacija je prosla bez problema i za sad sve radi besprijekorno... jos se ufuravam, al za sad sam zadovoljan ;)

felonterx sub 8.5.2010 12:42
RonoN kaže...

rekao sam se javiti kada mi stigne oprema!

evo, tocno je 16 dana proslo od dana kada su me nazvali i rekli da mi je optiTV dostupan do danas kada mi je stigla oprema!

samoinstalacija je prosla bez problema i za sad sve radi besprijekorno... jos se ufuravam, al za sad sam zadovoljan ;)

Malo pogledaj videoteku... Zasad su još prema maxTV-ovoj videoteci "lame", ali ići će to ka boljem.

RonoN ned 9.5.2010 11:24
felonterx kaže...

Malo pogledaj videoteku... Zasad su još prema maxTV-ovoj videoteci "lame", ali ići će to ka boljem.

Videoteka me bas i ne zanima, ponuda je slaba i cijene su visoke (ne znam kak je kod iskona i t-coma) al za te stvari imamo flat rate :)

Zvjerkan ned 18.7.2010 21:57

Hahahahahahahahahahah LOL x2 LOL x 100000000000 

Pa na t- comu se može gledat na 2 tv-a različito.. uzme se od njih 2 STB-a i spoje u ruter i svaki radi za sebe.. da imamo veću propusnost od 24 megabita.. mogli bi i više.. da je optika .. teoretski neogranićeno.. 

Cerina15 uto 20.7.2010 13:00

Pa meni ne smeta šta moram gledat 2 ista programa. Meni je problem što mi u kužini tuče sunce u TV po danu pa ništa nevidim :D, a u sobi iman TV koji vata ova 4 osnovna programa.

Znači kad bi ja tia imat 2 optiTV-a trebam li imat i 2 routera i plača li se to??

Bernard Huky Hux ned 1.8.2010 21:38
Cerina15 kaže...

Pa meni ne smeta šta moram gledat 2 ista programa. Meni je problem što mi u kužini tuče sunce u TV po danu pa ništa nevidim :D, a u sobi iman TV koji vata ova 4 osnovna programa.

Znači kad bi ja tia imat 2 optiTV-a trebam li imat i 2 routera i plača li se to??

Ne samo jedan ruter, ali 2 set top boxa za Opti tv! Da to se plaća! Nazovi Opti SZK pa se informirajBelji se

Marko2409 uto 10.8.2010 08:19

trenutno ne možeš dobiti drugi STB od optime... možeš ga samo kupiti...

Optima trenutno ne podržava više STB-ova po korisniku... i zato ne daju ni STB2... ali uskoro bi trebala postojati i ta mogućnost... i to vrlo uskoro... zbog učestalih upita.

lp

Zvjerkan uto 10.8.2010 22:33
Marko2409 kaže...

trenutno ne možeš dobiti drugi STB od optime... možeš ga samo kupiti...

Optima trenutno ne podržava više STB-ova po korisniku... i zato ne daju ni STB2... ali uskoro bi trebala postojati i ta mogućnost... i to vrlo uskoro... zbog učestalih upita.

lp

mene zanima dali ovaj stb od t-coma može radit na optimi i obratno?