MAX3 Paket T-Com

Ako uzmem taj MAX3 nešto će mi se promjeniti u svezi sa telefonskom linijom? A što je sa ovom forom "Neograničeni pozivi u t-com mreži"? Jel se to odnosi i na mobitele?
Edit:
Za liniju pitam jer imam siemensa sa DD-WRT-om gore i sve mi radi super (i maxtv) pa ne bih htio nikakve komplikacije.

Neće ti se ništa promijeniti, sve ostaje po starom, ovi pozivi su samo prema fiksnoj od t-coma, s tim da se samo prva minuta naplačuje.
A za mobitele, ako zoveš prema t-mobile, imaš opciju mobitel neograničeno pa za 25 kn/mj imaš skroz neograničeno, bez ikakvih uspostava poziva i ograničenja minuta.

Neće ti se ništa promijeniti, sve ostaje po starom, ovi pozivi su samo prema fiksnoj od t-coma, s tim da se samo prva minuta naplačuje.
A za mobitele, ako zoveš prema t-mobile, imaš opciju mobitel neograničeno pa za 25 kn/mj imaš skroz neograničeno, bez ikakvih uspostava poziva i ograničenja minuta.
Gdje god, na kojem god forumu se spomene dd-wrt ti iskočiš kao dobri duh

Ako uzmem taj MAX3 nešto će mi se promjeniti u svezi sa telefonskom linijom? A što je sa ovom forom "Neograničeni pozivi u t-com mreži"? Jel se to odnosi i na mobitele?
Edit:
Za liniju pitam jer imam siemensa sa DD-WRT-om gore i sve mi radi super (i maxtv) pa ne bih htio nikakve komplikacije.
Ako imaš stariji router(kao što je u mom slučaju ZyXEL) reći će ti da prvo mopraju obaviti digitalizaciju (u prevodu - treba doći njihov tehničar, donjeti novi router i spojiti telefon preko routera). to će ti po njihovim riječima obaviti "u najkraćem roku", a kako imaju ultra premalo ljudi za broj korisnika ispravna konstrukcija kad će to biti je "pitaj boga kad".

Ma još sam pod prošlim ugovorom pa svejedno sada ne mogu prelaziti. Jbg...

Edit:
Ako imaš stariji router(kao što je u mom slučaju ZyXEL) reći će ti da prvo mopraju obaviti digitalizaciju (u prevodu - treba doći njihov tehničar, donjeti novi router i spojiti telefon preko routera). to će ti po njihovim riječima obaviti "u najkraćem roku", a kako imaju ultra premalo ljudi za broj korisnika ispravna konstrukcija kad će to biti je "pitaj boga kad".
Cekam novi router vec 100 godina, ovaj je vec za tehnicki muzej odavno.

Pozdrav, evo zovu me svako malo sektaši iz t coma, pa sam počel razmišljat o paketu max3m+tablet gratis. E sad vidim tu se spominje neka naknada za osiguranje uređaja od 35kn? To je uključeno u cijenu od 305 kn ak se ne varam? Ne volim iznenađenja baš, pogotovo ne od t coma..
I ovak dobim račun za tel+net oko 300kn, razgovora imam malo (oko 30-40 kn), tak da računam ak bi uzel ovaj za 305kn, sveukupno bi me izišlo skuplje, oko 30-40kn, znači oko 340kn..
Nažalost samo mi je dostupan t com, tak da su mi oni jedini izbor, ugovor me ne dira tolko, zato kaj sumnjam da bu u ovom tisućljeću bil dostupan koji drugi provider osim t coma.. Dal je ko od njih uzel navedeni paket, i dal može ko potvrdit da ima i prikaz broja uključen u cijenu? tnx

Pozdrav, evo zovu me svako malo sektaši iz t coma, pa sam počel razmišljat o paketu max3m+tablet gratis. E sad vidim tu se spominje neka naknada za osiguranje uređaja od 35kn? To je uključeno u cijenu od 305 kn ak se ne varam? Ne volim iznenađenja baš, pogotovo ne od t coma..
I ovak dobim račun za tel+net oko 300kn, razgovora imam malo (oko 30-40 kn), tak da računam ak bi uzel ovaj za 305kn, sveukupno bi me izišlo skuplje, oko 30-40kn, znači oko 340kn..
Nažalost samo mi je dostupan t com, tak da su mi oni jedini izbor, ugovor me ne dira tolko, zato kaj sumnjam da bu u ovom tisućljeću bil dostupan koji drugi provider osim t coma.. Dal je ko od njih uzel navedeni paket, i dal može ko potvrdit da ima i prikaz broja uključen u cijenu? tnx
imaš prikaz broja,ja ga prije nisam koristio a sada ga imam

OT: Max3 vs O3TVSurf+?
http://www.optima.hr/hr/privatni-korisnici/o-paketi/o3tvsurf-plus/
Ušparal bi oko 30-40 kn..

Mislim uzeti Max3 L+ Huawei.
Pa me zanima je li uključen halo flat u paket ili ne

Pa me zanima je li uključen halo flat u paket ili ne
U paketu Max3 L neograničeni pozivi unutar fiksne t-com linije, nakon 60 min besplatnih minuta svaka uspostava poziva radnim danom 29,00 lp, vikend i blagdan 15 lp unutar fiksne t-com mreže, a ostale mreže van tarife posebni obraćuni poziva.

OT: Max3 vs O3TVSurf+?
http://www.optima.hr/hr/privatni-korisnici/o-paketi/o3tvsurf-plus/
Ušparal bi oko 30-40 kn..
malo sam pratio optiminu stranicu na fejsu ai par frendova je razoćarano,ja bi vjerovatno platio malo više,
pogotovo što da prelazim na optimu ne mogu mi garantirati prijelaz u dva tijedna,ima ljudi po 2 mjeseca ćekaju
malo je kriv tcom ali i optima ima putra na glavi

ja sam narucio max.tv novi ugovor na 2 godine,jel ja uz taj max.tv trebam dobit tablet jer su mi vec poslali max.tv a tablet su reko do 15.2 ocel mi poslat ili ne i jel netko zna koji model tableta?

pozz ..ja sam uzela taj max to go 3 22.12..i jos mi nisu dosli prikopcati kao moraju prosirit mrezu nekakvu a njih nikako i nikako zovem i kazu nazvat ce vas neko u roku 48 sati i tak svaki dan pa neznam vise sta da radi.... jel ima ko takav slucaj...??

i ja sam 22.12..uzela taj maxto go3 sa tabletom pa mi jos nisu dosli prikopcat tak da nema mog tableta a uzela sam alcatel...

Zamolio bih nekoga tko ima iskustva sa ovim paketima što nude operateri da mi da savjet o prelaženju sa HT-T-com ili kako vec usluge na H1 Telekom usluge! Da li se to isplati, kakva je veza itd...

Kako ovaj paket spojiti
Da podjelim svoje iskustvo...
Tako su ga zasrali s tim voipom da to nije normalno.
Prvo stave migraciju na voip, i onda ako npr. ruter nemože automatski pokupit postavke onda čeka da dođe tehničar, i tako čeka i čeka i znaju stajat zahtjevi po godinu dana, i sad ako u tom vremenu ti uzmeš bilo koju uslugu ona neče biti realizirana dok se voip ili ne relizira ili dok se ne stornira.
Tako da svi vi koji nešto uzimate njima napomenite
da neka vam pogledaju ako imate zahtjev za "digitalizaciju" i onda im kažite da očete da se to stornira, jer inače če čekat novu uslugu do beskonačnosti.