Thermal čet 19.9.2024 07:25

Pozdrav, zanimaju me informacije u vezi iskon.play tv, nisam se prije susretao s njim pa me zanima ako ga netko tu ima da mi malo kaže ima li kakvih štekanja, smrzavanja kakav je što se stabilnosti tiče, uzeo bi ga samo radi ovih sportskih kanala pa me također i na njima zanima da li ima štekanja itd.

Udes čet 19.9.2024 08:13

Koristili moji roditelji kratko vrijeme i nisu bili zadovoljni izborom programa.

Ukratko:

1. skupo je

2. osnovni paket ima samo par sportskih programa, sve ostalo se dodatno plaća

3. kvaliteta slike je bila očajna

S obzirom da se tak i tak treba imati uređaj na koji možeš instalirati njihovu aplikaciju (ili ga dodatno plaćaš), svojima sa uzeo Firestick i kupio IPTV godišnju pretplatu <20€ sa svim mogućim kanalima.

Ako te interesiraju detalji IPTV-a, škicni temu IPTV, ključne riječi "Mega Ott".

Thermal čet 19.9.2024 20:10
Udes kaže...

Koristili moji roditelji kratko vrijeme i nisu bili zadovoljni izborom programa.

Ukratko:

1. skupo je

2. osnovni paket ima samo par sportskih programa, sve ostalo se dodatno plaća

3. kvaliteta slike je bila očajna

S obzirom da se tak i tak treba imati uređaj na koji možeš instalirati njihovu aplikaciju (ili ga dodatno plaćaš), svojima sa uzeo Firestick i kupio IPTV godišnju pretplatu <20€ sa svim mogućim kanalima.

Ako te interesiraju detalji IPTV-a, škicni temu IPTV, ključne riječi "Mega Ott".

E to sam htio čut tnx.

šibni mi link pliz il u inbox il negdje tražio sam na brzinu no nisam uspio pronaći. Ja imam nekog kineza šta kupiš kao lan kabel pošto nije legalno imaš tri ili četiri vrste pa ima raznih kanala. No imao sam ga godinu dana i znalo mi se smrzavat i štekat povremeno pogotovo na shit Tizenu od TV-a najgori OS ikad. Na LG telki radi dobro i na mobitelu i tabletu, no i tamo je znalo štucnut tu i tamo pa sam kineza mora cimat. Mislim jasno mi je da ne može to biti glatko uvijek pogotov kad se bandwidth zaštopa ako je neka velika utakmica.

Vandit pet 20.9.2024 12:38

Ja sam ga htio uzeti roditeljima, ali mi je cijelo to sučelje koje koriste užasno. Baš sam se teško snalazio, mogu tek zamisliti kako bi bilo ljudima od 70 godina. Stoga sam im uzeo dva Android boxa, IPTV i udri. 

Thermal pet 20.9.2024 20:29
Vandit kaže...

Ja sam ga htio uzeti roditeljima, ali mi je cijelo to sučelje koje koriste užasno. Baš sam se teško snalazio, mogu tek zamisliti kako bi bilo ljudima od 70 godina. Stoga sam im uzeo dva Android boxa, IPTV i udri. 

Upravo to, imam starce od 70+ koji su navikli na daljinski od nekog pouzdanog boxa čitaj idiot proof, ovo sa iptvom i box njima dat mi je malo too much bojim se da neće znat ni prebacit di treba kad upale TV. Za mene nije bed ja ionako ne gledam TV, a i da gledam bi znao prebacit za razliku od njih.

Udes kaže...

nema frke, poslano na PP.

Tnx.