Iskon Trio na Maksimiru

Nezna nitko, šteta... ja sam danas naručio uslugu pa ćemo vidjeti kako će to biti sve na kraju

zvali jučer da će usluga biti dostupna od 29.7 i da će tehničar dostaviti opremu, brzi su

zvali jučer da će usluga biti dostupna od 29.7 i da će tehničar dostaviti opremu, brzi su
.. brzi? relativno.
-od 29.? -znaš da (svi) obračunavaju cijeli mjesec za priključak, ako imaš probni period neki flat, free TV itd. tad si izgubio obračunski mjesec... Žrtvuj još dva dana pa aktiviraj od 1.

-od 29.? -znaš da (svi) obračunavaju cijeli mjesec za priključak,
Neće obračunati cijeli mjesec jer to ne smiju. T-com će imati 29 dana a iskon +2 dana dodatnog obračuna. i to je to

Dali zna neko koja je šifra za isključenje roditeljskog nadozra po defaultu? (za Huster i Spice platinum)

Zar nemas neki prirucnik??? 0000, 1234, 1111... pokusaj te...

0000, 1111,1234... pogrešan kod..
u priručniku ništa ne piše..

moras zvat sluzbu za korisnike, meni su oni dali, neznam dal svako ima drukciji pin, ja imam 1144

moras zvat sluzbu za korisnike, meni su oni dali, neznam dal svako ima drukciji pin, ja imam 1144
ma oni su zakon!
dali su mi krivi receiver...ja skompletirao i oni uzeli i dali novi ispravni..
a u njemu nema HDMI kabla i to sam primjetio tek nakon 7 dana jer nisam koristio jos...(a u starom je bilo)
sad moram HDMI kabel kupovat...blah...

Jel netko probao Iskon.TV player uslugu i koliko ste zadovoljni?
Jako me privlači ta usluga, vjerojatno treba malo pripaziti na promet ako se spaja s mobitela jer se spaja direktno na web stranicu i gleda video.. Tv u pokretu... treba ti samo računalo ili mobitel.
Imam internet od Iskona i telefon, gledam sad Iskon.TV player - iskustva?

brineš se o data prometu? ja bi se rađe brinuo o trajanju baterije
Ekipa,
Ima li netko s područja Maksimira da koristi Iskon Trio paket odnosno IPTV..
Kako u konačici funkcionira? Jel ima kakvih problema i slično?
hvala