Iskon duo - net + tv

Ja imam samo Iskon internet ali frend mi ima Iskon Trio i zadovoljan je. Torrente skida 24/7 sto znaci da istovremeno normalno gleda TV.

Moja mama radi u firmi povezanoj sa tim Iskonom, kaze da bas i nije taj Iskon dobar. :/
Valjda nakon lošeg vremena ( grmljavine, kiša) imaju puno intervencija. Mogao bi i na B-net. Ja sam se odlučio za njega.

bok ljudi, razmišljam si preći sa optime na iskon.duo paket onaj net + tv pa bi me zanimalo da li netko ima iskustva (prvenstveno u Osijeku) kako radi?
jer sam načuo da neki ljudi imaju problema sa tim paketom, npr ako se hoće gledati tv nemože se surfati normalno ili nedaj bože skidati torrente...
e sada bih molio ako netko ima iskustva da mi to potvrdi ili opovrgne?
Gle, nemam iskon, al znam na kojem principu finkcionira i sve, ovako ako hočeš biti siguran prije uzimanja traži ih da ti izvrše službeno mjerenje brzine, i onda ako imaš onoliko koliko bi moro znači oko 20 megabita sve štima možeš i surfat, skidat [imaš full brzinu], i gledat tv, no ako imaš npr oko 10-15 megabita e već je usko, ne da če ti se brzina na iskonu neta spustit dok gledaš tv nego če biti stalna jer e korje paketi spajanja, i nemreš to izbječ [usklađuje se da i jedno i drugo istovremeno radi solidno] znači od maksimalne brzine linije tebi treba oko 5-8 megabita za iskon-tv i ovisno sad koja je brzinma adsl-a .. nisam gleda al recimo da je 5.. i to če sve šljakat ako je propusnost dobra, ako ne da imaš neznam šta štekat če, jer iskon je dio THT-a odnosno iskon je u potpunosti hrvatski operater [od hrvatskog telekoma], što znači da dijele infrastrukturu s t-comom [THT-ovu], samo drugo ime operatera...

jbg bnet nemogu jer nisam u zgradi...
da to bi bilo 5mbit i iskon tv. onda cu vidjeti sa njima jel ce htjeti doci izmjeriti prije brzinu pa da budem siguran...
znaci ako tv treba biti oko 8mbit-a i net oko 5, onda ako izmjere 15 to bi trebalo biti dovoljno?

jbg bnet nemogu jer nisam u zgradi...
da to bi bilo 5mbit i iskon tv. onda cu vidjeti sa njima jel ce htjeti doci izmjeriti prije brzinu pa da budem siguran...
znaci ako tv treba biti oko 8mbit-a i net oko 5, onda ako izmjere 15 to bi trebalo biti dovoljno?
Bez beda... ako ideš na HD neznam el ima iskon HD programe onda treba tih 8 Mbita inače je dosta 4-5 za tv... al ne moraju dolazit, oni mogu izmjerit brzinu i bez dolaženja...

ok tnx people na trudu, zvati ću ih da mi izmjere brzinu pa ću znati sve...
pozz

pozz
Ustvari stvari, oni kad ti opremu isporuče moraju osigurat da sve radi .. tako da se nemoraš brinut, a što su neki nesposobni i ne prijave problem da sve ne radi dobro.. i to je druga priča..xD

pozz
Ustvari stvari, oni kad ti opremu isporuče moraju osigurat da sve radi .. tako da se nemoraš brinut, a što su neki nesposobni i ne prijave problem da sve ne radi dobro.. i to je druga priča..xD
da to je većinom problem, jer ljudi neznaju nazvat szk i da se problem rijesi.
mislim da mi je najpametnije uzeti iskon, no još je premišljam da uzmem njihov paket ali preko carneta (premda mi je carnet radio probleme poprilično preko optime).
bok ljudi, razmišljam si preći sa optime na iskon.duo paket onaj net + tv pa bi me zanimalo da li netko ima iskustva (prvenstveno u Osijeku) kako radi?
jer sam načuo da neki ljudi imaju problema sa tim paketom, npr ako se hoće gledati tv nemože se surfati normalno ili nedaj bože skidati torrente...
e sada bih molio ako netko ima iskustva da mi to potvrdi ili opovrgne?