Petard pon 21.5.2012 23:34

Pozdrav svima!

Evo registrirao sam se da vas malo pitam za savjet! Čitao sam dosta postova i vidim da ljudi pomažu i općenito ima jako puno dobrih informacija ali evo zanima me internet u Rijeci! Nisam našao ništa detaljno vezano za to!

Pretpostavljam da ima dosta ljudi iz Rijeke tu i želio bih znati koja je trenutno najbolja ponuda.

Sada imam Iskon Trio Super i super su ali 5/0.5 veza je zak*rac ako se tako smijem izraziti i pošto mi je ugovor istekao pred par mjeseci, volio bih preći na nešto brže!

Bnet mi je dostupan ali vidio sam puno loših iskustava i nekako sam skeptičan šta se tiče njih, a od ostalog ne vidim tko nudi bolji internet od ovog šta već imam!

Dnevno uploadam oko 1GB već nekoliko mjeseci i sve mi više ide na živce šta to traje po 6 sati!

Nadam se da ima Riječana koji bi mi mogli pomoć!

Petard sri 23.5.2012 17:13

Da je bnet optički nudili bi 12/12. Kod optičkog prijenosa takva konekcija je najuobičajena(10/10 i 24/24 su najčešće kombinacije)

Kako sam čuo Bnet u ugovoru ima fair use kod kojeg ako pređeš 320GB prometa, do kraja mjeseca ti se brzina smanjuje na 2mbps. Dnevno 10GB prometa i na knap ti je. A ako koristiš net za sve i svašta preko 10 sat na dan kao ja, uz 12/1.25 bi to mogo stić lako.

Da bar Metronet ili Amis stignu u Rijeku to bi bilo genijalno.

Jakovp sri 23.5.2012 23:12
Petard kaže...

Da je bnet optički nudili bi 12/12. Kod optičkog prijenosa takva konekcija je najuobičajena(10/10 i 24/24 su najčešće kombinacije)

Kako sam čuo Bnet u ugovoru ima fair use kod kojeg ako pređeš 320GB prometa, do kraja mjeseca ti se brzina smanjuje na 2mbps. Dnevno 10GB prometa i na knap ti je. A ako koristiš net za sve i svašta preko 10 sat na dan kao ja, uz 12/1.25 bi to mogo stić lako.

Da bar Metronet ili Amis stignu u Rijeku to bi bilo genijalno.

Bilo bi, ali neće. Ja ću imati optiku. I ne znam tko troši 10gb dnevno al ajde.

godo čet 24.5.2012 02:13

Koristim Iskonov DUO.CARNet i zadovoljan sam!

Za tebe bi očito bio idealan simetričan ADSL! Metronet to nudi, ali ne znam zašto ne u Rijeci!

Inače b.net nudi nešto veće brzine uploada, tipa ovog paketa!

Bilo dobro i da napišeš što točno tražiš, tj. kakav paket (ako uopće želiš paket, jer sad možeš uzeti i samo ADSL!).