Internet u Rijeci

Bnet obavezno, nema druge za takvu brzinu, a ja nisam čuo nikakva loša iskustva, što za iskon ne mogu reći. Evo i ja ću uskoro prijeći na bnet, optiku, pa ćemo vidjeti kako je to.

Šta nije bnet kabelski? Ima cijela tema di 90% ljudi negoduje
Isto tako bnet ima taj limit od 320GB a sa 12/1.25 vjerujem da to lako mogu nadmašit sa mojom trenutnom zanimacijom

Bnet bi trebao biti optički koliko ja znam, bo.
Nijedan internet u hr nije savršen, ali za ove brzine mislim da nema druge. A 320gb nisam čuo za to.

Da je bnet optički nudili bi 12/12. Kod optičkog prijenosa takva konekcija je najuobičajena(10/10 i 24/24 su najčešće kombinacije)
Kako sam čuo Bnet u ugovoru ima fair use kod kojeg ako pređeš 320GB prometa, do kraja mjeseca ti se brzina smanjuje na 2mbps. Dnevno 10GB prometa i na knap ti je. A ako koristiš net za sve i svašta preko 10 sat na dan kao ja, uz 12/1.25 bi to mogo stić lako.
Da bar Metronet ili Amis stignu u Rijeku to bi bilo genijalno.

Da je bnet optički nudili bi 12/12. Kod optičkog prijenosa takva konekcija je najuobičajena(10/10 i 24/24 su najčešće kombinacije)
Kako sam čuo Bnet u ugovoru ima fair use kod kojeg ako pređeš 320GB prometa, do kraja mjeseca ti se brzina smanjuje na 2mbps. Dnevno 10GB prometa i na knap ti je. A ako koristiš net za sve i svašta preko 10 sat na dan kao ja, uz 12/1.25 bi to mogo stić lako.
Da bar Metronet ili Amis stignu u Rijeku to bi bilo genijalno.
Bilo bi, ali neće. Ja ću imati optiku. I ne znam tko troši 10gb dnevno al ajde.

Brzine uploada nigdje nisu bajne, pogotovo ne tu kod nas. Da si pitao za najnižu cijenu ajde, ali ovo heh, puno tražiš.

Koristim Iskonov DUO.CARNet i zadovoljan sam!
Za tebe bi očito bio idealan simetričan ADSL! Metronet to nudi, ali ne znam zašto ne u Rijeci!
Inače b.net nudi nešto veće brzine uploada, tipa ovog paketa!
Bilo dobro i da napišeš što točno tražiš, tj. kakav paket (ako uopće želiš paket, jer sad možeš uzeti i samo ADSL!).
Pozdrav svima!
Evo registrirao sam se da vas malo pitam za savjet! Čitao sam dosta postova i vidim da ljudi pomažu i općenito ima jako puno dobrih informacija ali evo zanima me internet u Rijeci! Nisam našao ništa detaljno vezano za to!
Pretpostavljam da ima dosta ljudi iz Rijeke tu i želio bih znati koja je trenutno najbolja ponuda.
Sada imam Iskon Trio Super i super su ali 5/0.5 veza je zak*rac ako se tako smijem izraziti i pošto mi je ugovor istekao pred par mjeseci, volio bih preći na nešto brže!
Bnet mi je dostupan ali vidio sam puno loših iskustava i nekako sam skeptičan šta se tiče njih, a od ostalog ne vidim tko nudi bolji internet od ovog šta već imam!
Dnevno uploadam oko 1GB već nekoliko mjeseci i sve mi više ide na živce šta to traje po 6 sati!
Nadam se da ima Riječana koji bi mi mogli pomoć!