Internet bez ugovora

pošto ti treba na samo 3 mjeseca onda bi vjerovatno najviše smisla imalo kao što si rekao kupiti simicu i stavit u telefon te koristiti hotspot... eventualno nabaviti ruter ali češ ga kasnije morati prodavati ako ti neče trebati... kažeš da ne trebaš puno prometa ali ako ti nije previše love za davati možeš koristiti bonbon tjedni flat po 10 eura... znači 40 eura mjesečno ali flat... osim ako ima koja druga opcija na bonove koja bi ti više odgovarala...

A nisam siguran, ali mislim 3, ali mislim uglavnom manje od 12 mjeseci.
Sada razmišljam, možda će mi biti malo i 120 GB, jer surfanje po netu, ali i skidanje slika pa i gledanje youtube, a ne znam hoću li ponekada i kreirati neki video pa uplaodati ga...
A ovo: https://www.iskon.hr/Za-kucu/Internet
Piše bez ugovorne obveze?

Uzmes klasicnu Unlimited tarifu za mobitel u HTu bez ugovorne obveze, stavis u mob i koristis hotspot. Svakih 200 GB samo moras poslat kljucnu rijec da dobijes novih 200 GB po full brzini i aktivirano je doslovno instantno. Tako sam koristio jedno godinu dana i radilo bez ikakvih problema. 30 eura je mjesecno.

Pozdrav,
treba mi net, optimalno flat, ali može možda i nekih 80 Gb i više, u poslovni prostor, možda ću ga imati samo tipa 3 mjeseci, pa ugovor ne dolazi u obzir.
Što se nudi, što je optimalno?
Kako vidim Iskon nudi bez ugovorne obveze, Flat 21,90 EUR:
https://www.iskon.hr/Za-kucu/Internet
Tu ne dobivam modem? Moram neki svoj uzeti? Koliko su polovni preko Njuškala otprilike?
A recimo da nije flat, što ima to-go?
HT internet posvuda je 80 GB 9,90 EUR
BonBon je
50 GB 11,95 EUR
120 GB 19,95 EUR
Znači BonBon ništa, on je najskuplji.
A Telemach i Iskon je li imaju taj internet togo?
Mogu li tipa uzeti za te togo kartice neki stari mobitel (imam neki stari iPhone) i staviti u njemu sim karticu i dijeliti okolo net?
naravno da dobiješ modem

Hvala vam na odgovorima.
Evo kontaktirao sam A1, Telemach i HT.
Znači A1 28,90 EUR je Savršena tarifa, Telemach Unlimited 24,80 EUR, HT 31,90 EUR
To su te tarife preko sim kartice. Pitanje, je li ok veza, mislim je li stabilna veza? Npr. Telemach za tih 24,80 EUR, kvart Rudeš, mogu davati hotspot laptopu i mogu slati sms i zvati, sve će biti ok?

Kupis internet sim u tcomu i svaka reaktivacija flata od 10 dana ti je 7.96€.
Ja to koristim vec dugooo

Ja imam unlimited tarifu, 30 eura mjesečno, koristim mob kao hotspot, 5g, brzina 550 Mbps, mob je večinu vremena je na kablu (usb tethering), ili laptop ili pc ili utikač pa onda wi fi hotspot, tako da mi je curenje baterije najmanja briga. Što se tiče sim kartice u vlastiti ruter, nažalost nemože. Forsiraju Gigabox+ odnosno pretplatu od 30 eura.
Pretplata S 18 eura mjesečno 20 gb. Možda najbolje, ali opet zahtjeva mobitel.
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobiteli-na-pretplatu/tarife?magentadiscount=false&youngdiscount=false

Hvala na savjetu! Ovo mi se čini kao prihvatljiva opcija. Možete li mi samo potvrditi da HT SIM mogu koristiti za ruter kupljen na slobodnom tržištu? Zaista želim izbjeći korištenje mobitela kao rutera.

Hvala na savjetu! Ovo mi se čini kao prihvatljiva opcija. Možete li mi samo potvrditi da HT SIM mogu koristiti za ruter kupljen na slobodnom tržištu? Zaista želim izbjeći korištenje mobitela kao rutera.

08009000

Možeš, ja sam ju koristio u routeru od bivšeg Tele2 bez problema, imao sam gigabox

Možeš, ja sam ju koristio u routeru od bivšeg Tele2 bez problema, imao sam gigabox
Možda može gigabox sim kartica, ali mislim da nemogu ostale, ja sam zvao prije par mjeseci, postavio im isto pitanje i rekli da simpa sim kartica ili sim kartica na pretplatu nemože u drugi router jer treba slat poruku na 13909 Brzina za produženje brzine i slobodnih gigabajta. A sa rutera to nemože. Ali opet možda se šta promijenilo, najbolje nazvat i saznat iz prve ruke.
Pozdrav,
treba mi net, optimalno flat, ali može možda i nekih 80 Gb i više, u poslovni prostor, možda ću ga imati samo tipa 3 mjeseci, pa ugovor ne dolazi u obzir.
Što se nudi, što je optimalno?
Kako vidim Iskon nudi bez ugovorne obveze, Flat 21,90 EUR:
https://www.iskon.hr/Za-kucu/Internet
Tu ne dobivam modem? Moram neki svoj uzeti? Koliko su polovni preko Njuškala otprilike?
A recimo da nije flat, što ima to-go?
HT internet posvuda je 80 GB 9,90 EUR
BonBon je
50 GB 11,95 EUR
120 GB 19,95 EUR
Znači BonBon ništa, on je najskuplji.
A Telemach i Iskon je li imaju taj internet togo?
Mogu li tipa uzeti za te togo kartice neki stari mobitel (imam neki stari iPhone) i staviti u njemu sim karticu i dijeliti okolo net?