Gmail uzrokuje pad interneta

Osim gmaila jel racunalo radi normalno, otvara stranice itd?
probaj preko tog drugog racunala. ako tamo radi onda je nesto do tog pc-a.

naime, hoću pol dana uploadad jednu sliku na gmail i poslat je frendu ali jednostvano ne ide! čim je dodam u attach javi mi da je network prekinut i poslije toga ne mogu više otvorit niti jednu stranicu dok drugo računalo preko istog rootera bez problema ide na net. sad me zanima di je problem, u gmailu ili mom kompu ili nečem trećem...!??!
Tko ti javi da je network prekinut? Što to točno znači? U Control Panelu, pod Network Connections ti je veza prekinuta? Onda ti je to ili neki problem s driverom za mrežnu karticu ili vjerojatnije s virusom.

ma net radi odlično, ali kad god pokušam poslat attach preko gmaila samo mi javi dole u kutu kod sata da ima problema i više kasnije niš ne otvara?!!?! koji k, jer dosad nisam imao problema s kompom nikad, orginalni win7 i sve manje više orginal na njemu!

Jesi instalirao najnoviju verziju Adobe Flasha Playera?

klikom na tvoj link zaključio sam da jesam! :)

nakon formatiranja kompa sve je radilo ok donedavno kad ga je počeo rušit upload slika na fejs!?!!?! koji mu je sad vrag?! šta mogu napravit da rješim taj problem uploada, pa neću svako malo formatirat komp!
naime, hoću pol dana uploadad jednu sliku na gmail i poslat je frendu ali jednostvano ne ide! čim je dodam u attach javi mi da je network prekinut i poslije toga ne mogu više otvorit niti jednu stranicu dok drugo računalo preko istog rootera bez problema ide na net. sad me zanima di je problem, u gmailu ili mom kompu ili nečem trećem...!??!