CROIMANI pon 13.4.2009 11:26

Pozdrav !

Evo u samom nazivu  je problem. Nemogu nikako podesiti cryptload ili jdownloader da se sam recconecta.

Imam router thompson speedtouch 780 i kad odaberem postavke u programu za njega uopče se ne želi recconectati.

A za cryptload uopče nema ni tog router-a. Molio bi pomoć. Imam T-com-ov adsl.

zambata uto 21.4.2009 18:48

ja koristim cryptload za skidanje rs-a...napravio sam batch datoteku koju ucitas u postavkama za router, pod start file....u njoj pise sljedece:

rasdial %1 /DISCONNECT
rasdial %1 %2 %3

to napises u notepadu i spremis sa nastavkom .bat....kod mene je problem sto se samo diskonektira i nece sam da se ponovno konektira....dobra stvar je kad se odmah rucno povezem na internet da cekam samo minutu za ponvno skidanje a ne 15 min

vjerujem da postoji nacin da program sve sam odradi, ali nazalost ne znam koji je

ctodorov uto 21.4.2009 20:55

Kod mene super funkcionira. Imam Speedtouch Modem. Koristim Jdownloader. Evo kako je kod mene namjesteno. S tim da ti je modem u router modu, ako je u bridge imas programcic reconnect v1.5. Na kraju ako uspijes to srediti testiraj si reconnect vezu ako bude pisalo failed, prckaj mora pisati reconnect sucessfully.

sage sri 29.4.2009 17:03

imam pitanje vezano za batch datoteku i speedtouch 780. router mi je stalno u route modu. trebao bi nekakvu skriptu ili što već koja će napraviti disconect te connect interneta. znaći nešto tipa auto reconnect.

koristim rapidshare auto downloader te u njegovim opcijama ima mogućnost pokretanja neke skripte, a meni je potrebna ta koja će diskonektat internet i ponovno spojiti se.

edit: probao sam sa jdownloader namjestiti da se auto reconnecta net, nije uspjelo. router je od tcoma. ne znam kako je liku iz prethodnog posta uspjelo.

roby777 sri 29.4.2009 18:22
sage kaže...

dajte ljudi ima li ikog na ovom forumu ...

Probaj s ovim,meni radi.Kopiraj ovo dolje i spremi kao myrouter.clr i onda taj fajl kopiraj u mapu od router u cryptload folderu,prije toga obriši sve druge routere unutar te mape.

<CryptLoad>
<Router name="Thompson Speedtouch ST780 v.6.2.17.5" />
<Command method="Auth" action="" />
<Command method="POST" action="cgi/b/bb/">
<Parameter name="be" value="0" />
<Parameter name="l0" value="1" />
<Parameter name="l1" value="-1" />
<Parameter name="0" value="13" />
<Parameter name="1" value="Internet" />
<Parameter name="5" value="1" />
</Command>
<Command method="POST" action="cgi/b/bb/">
<Parameter name="be" value="0" />
<Parameter name="l0" value="1" />
<Parameter name="l1" value="-1" />
<Parameter name="0" value="12" />
<Parameter name="1" value="Internet" />
<Parameter name="5" value="1" />
</Command>
<Command method="GET" action="clr2/">
<Parameter name="lang" value="en" />
</Command>
<Command method="GET" action="count_js.php">
<Parameter name="u" value="50224782" />
<Parameter name="color" value="black" />
</Command>
<Command method="POST" action="clr3/">
<Parameter name="router" value="Thompson+Speedtouch+ST780+v.6.2.17.5" />
</Command>
<Command method="GET" action="count_js.php">
<Parameter name="u" value="50224782" />
<Parameter name="color" value="black" />
</Command>
</CryptLoad>

sage sri 29.4.2009 18:29

što od ovog da obrišem http://tinypic.com/view.php?pic=v5v035&s=5

zbunjen sam. tamo ima par mapa s nekim datoteka pa sad ne znam jel si mislio cijeli sadržaj mape router ili samo neke od mapa.

roby777 sri 29.4.2009 18:37

Baš sve samo ostaviš ovaj koji si napravio.Možeš napraviti backup mape ako poželiš vratiti kako je bilo prije nego si obrisao.Znači u mapi router treba ti se nalaziti samo postavke tvog routera(ovo što si od mene kopirao).

sage sri 29.4.2009 18:45

jesam ja to sve napravio. meni sad nešto nije jasno. kako uopće da ubacim linkove od rapidshare u CryptLoad.

drugo - postoji vrlo jednostavan program Rapidshare Auto Downloader koji ima mogućnost da pokrene drugi program tijekom čekanja između downloada na rapidshareu koje je oko 15 min.

tu sam ja mislio sad ako netko ima prijedlog, ja ne znam kako, da se ubaci neka skripta, batch file koji bi automatski resetira ip, tj. internet konekciju, te bi program umjesto da čeka 15 minuta čekao par minuta do ponovnog downloada, jel u tom smlislu rapidshare zahtijeva samo novu ip adresu da bi se moglo odmah pristupiti downloadu kao free user

treće - jesam pobrisao sam sve mape, ubacio ono tvoje što si napisao i šta sad. u postavkama CryptLoada sam upisao user name od routera i lozinku, sad dalje nemam pojma što treba. ima neki RouterClient u Cryptload mapi.

Mino sri 27.5.2009 20:58

@echo off 

ipconfig /release 

ipconfig /flushdns 

ipconfig /renew 

ipconfig /all

dakle, ovo  gore kopiraj i ubaci u Notepad.

spremi file pod nazivom "reset.bat" na deskopu (bez navodnika).  Cool

kad zaželiš resetirati vezu da se isprazni DNS cache koji "pamti" tvoj IP lokalno na računalu, samo pokreni reset.bat skriptu.

konekciju veze, ukoliko imaš modem, moraš obaviti ručno.

Armor sub 15.8.2009 11:48

Imam 2 problema oko Cryptloada.

Naime, čekanje na 1 fajl nadprosječno je dugo, izdvojeno na slici.

Drugo, u postavkama routera nema mojeg D-Link DSL 584T

Molil bi nekog ko zna da mi objasni kak najbolje konfigurirati taj program.

Hvala.