Bolja ponuda od 160kn/mj za internet+tel+TV?

Daj..
Ja placam 250kn mjesecno yebeni fixni telefon koji mi uopce ne treba, i 40/7 flat dsl....
Nema alternative.....

Našao sam kod operatera koji se zove Wroosh ponudu za internet + telefon + TV za 161,50kn/mj uz ugovor na 2 god. Je li moguće gdje naći bolju ponudu za internet + tel + TV?
Brzina interneta mi manje-više nije bitna, samo da je flat, a od TV-a mi je bitno samo da ima HBO.
Ti shvaćaš da je cijena VEĆ OD 161,50 kn/mj.?
Dakle, to je cijena najmanjeg paketa (internet brzine 10/2), s najosnovnijim TV kanalima—nešto što sigurno nećeš uzet. Također, nigdje ni ne vidim listu uključenih kanala i ogromne su šanse da ti još na već povećanu cijenu dolaze HBO i Cinemax kanali budući da se oni uvijek naplaćuju zasebno.

Ja plaćam kod optime tel,tv 90 programa,net flat 60/10 200kn

Našao sam kod operatera koji se zove Wroosh ponudu za internet + telefon + TV za 161,50kn/mj uz ugovor na 2 god. Je li moguće gdje naći bolju ponudu za internet + tel + TV?
Brzina interneta mi manje-više nije bitna, samo da je flat, a od TV-a mi je bitno samo da ima HBO.
Ti shvaćaš da je cijena VEĆ OD 161,50 kn/mj.?
Dakle, to je cijena najmanjeg paketa (internet brzine 10/2), s najosnovnijim TV kanalima—nešto što sigurno nećeš uzet. Također, nigdje ni ne vidim listu uključenih kanala i ogromne su šanse da ti još na već povećanu cijenu dolaze HBO i Cinemax kanali budući da se oni uvijek naplaćuju zasebno.
Ti shvaćaš da sam ja napisao da mi brzina nije bitna? Ono, doslovno dvije rečenice je moj post, nisi to mogao sve pročitat? Ni ja ni ti ne znam je li HBO sadržan.

Ti shvaćaš da sam ja napisao da mi brzina nije bitna? Ono, doslovno dvije rečenice je moj post, nisi to mogao sve pročitat? Ni ja ni ti ne znam je li HBO sadržan.
Streamaš li sadržaj, pogotovo HD kvalitete? Ako da, vjeruj mi, brzina ti je bitna. Streaming HD sadržaja (pa makar i samo YouTube) ne funkcionira dobro na 10 Mb/s kojih se dobiva po navedenoj cijeni. Prema stranici, televizija je zapravo EVOtv, a sama stranica očito nije jako dugo ažurirana jer još uvijek sadrži stare pakete kao i podatak da je ponuda napravljena u suradnji s Hrvatskom Poštom (vlasnik EVOtv-a je već duže vrijeme HT). Kod EVOtv-a, HBO i Cinemax se plaćaju zasebno dodatnih 45 kn/mj., pa sumnjam da su ti uključeni u gore navedenu cijenu.
I govorim ti za tvoje dobro; pažljivo biraj jer dvije godine su dug period, s lošom uslugom još duži.