Bnet - iskustva općenito ?

Ma ne žalim se, više se šalim

Imam 120mbps, nekidan sa Steama skida Arma 3 14.1MB/s, ja zadovoljan :D

Jel postoji opcija streamanja Youtubea na Bnet TV? I jel se može kako disk priključiti na uređaj, ali da gledam recimo filmove s njega ili puštam pjesme?

Ne znam jeste primjetili promjene u sučelju TV-a. Novi font, ikone, neaktivirani kanali su zasivljeni i automatski se preskaču ....
Uglavnom vrlo dobar upgrade!
Je li moguće snimati na externi HDD bez neke naknade?
Vidio i ja da se promjenilo. I čini mi se bolje nego prije. Da se ne mora vrtiti beskonačno, nego da se preskaču neaktivni programi...

Imam Bnet (120 MB) i zadnjih par dana imamo problema sa Wireless-om. Na žicu sve radi uredno.
Sin ima Nintendo switch i svakim 15-30 minuta ga izbacuje iz igre (Splatoon)
Na mobitelu se povremeno javi greška (could not find dns address (-105)). Surfaš, javi grešku. ugasiš i upališ wireless i ponovo sve radi. Primječeno na 2 Androida.
Do sada napravio i nije pomoglo:
- restart rutera
- promjenio Wireless Channel sa 11 na 10 (na 10 nema nikog)
- postavljanje statičkih ip adresa i promjenu DNS servera na Google-ov (8.8.8.8)
Da li je tko imao sličan problem?

Imam Bnet (120 MB) i zadnjih par dana imamo problema sa Wireless-om. Na žicu sve radi uredno.
Sin ima Nintendo switch i svakim 15-30 minuta ga izbacuje iz igre (Splatoon)
Na mobitelu se povremeno javi greška (could not find dns address (-105)). Surfaš, javi grešku. ugasiš i upališ wireless i ponovo sve radi. Primječeno na 2 Androida.
Do sada napravio i nije pomoglo:
- restart rutera
- promjenio Wireless Channel sa 11 na 10 (na 10 nema nikog)
- postavljanje statičkih ip adresa i promjenu DNS servera na Google-ov (8.8.8.8)
Da li je tko imao sličan problem?
Samo opaska sto se tice channela, to sto nema nikog na channelu 10 ne znaci da je idealan channel, i 9 i 11 ometaju rad na 10...potrebno je naci channel na kojem nikog nema a da nema ni na channelu ispod ni iznad, ako me razumijes...imas razne programe koji ce ti sami skenirati i naci idealan channel...

Imam ja jedno-dva pitanja...
Radi li kome aplikacija od B.neta TV raspored? Imam nekoliko mobitela sa različitim verzijama androida i ne radi ni na jednoj. Probano i kod drugih i svaki put je poruka: "pogreška u dohvaćanju TV rasporeda. Molimo provjerite vašu internet konekciju."
I postoji li kakva aplikacija da mi mobitel radi kao daljinac za Kaon VM1200? Kao što su aplikacije za televizore.

E, ekipo dal' vama šljaka onaj B.net za van?
Ja probao na mobaću, te kompjuteru, ne šljaka. Javlja čudnu grešku, a ovi teh.služba mi nemere pomoći.
Nije mi to toliko bitno, al' ak' već ima tu uslugu, volio bih da proradi.

E, ekipo dal' vama šljaka onaj B.net za van?
Ja probao na mobaću, te kompjuteru, ne šljaka. Javlja čudnu grešku, a ovi teh.služba mi nemere pomoći.
Nije mi to toliko bitno, al' ak' već ima tu uslugu, volio bih da proradi.
Ak si tehnickoj sluzbi objasnio koji problem imas kao i nama nije ni cudo sto ti nemogu pomoci.... Cudna greska nam nista ne znaci...meni radi normalno bnet za van :)

Mislim se vratiti na Bnet nakon dvogidšnjeg izleta na Amis (3D paket mi postao totalno suvišan, a Amis nestaje pa se moram negdje utaboriti).
Zanima me ovo s najmom modema. Vidim da je za bežični modem mjesečna naknada 29,72kn, a jednokratna 507,11kn. Ukoliko uzimam, recimo ugovor na 2 godine, plaćam mjesečnu naknadu i nakon isteka ugovora i te dvije godine 29,72kn, a ako platim jednokratno onda više nikad mi ne naplaćuju tu naknadu pa makar i 5 godina bio na njima? Jel to tako ide?
Pretpostavljam da im u oba slučaja modem moram vratiti jer je njihovo vlasništvo

Vise nema najma modema, sve je uključeno u cijenu paketa.

Piše na cjeniku:
Usluga najma modema ne primjenjuje se na Super pakete, Super CARNet pakete, Super+ pakete i Super+ CARNet pakete.
Ja bi uzeo samo 1D Turbo Internet, zar se za njega isto ne plaća više najam modema? Jel ja vidim kod njih samo 2d i 3d Turbo pakete, a ne te Super pakete

@dado16
Ma, Dado....objasnio sam tim frajerima tamo detaljnije, greška se pojavljivala neka 112.112....ili pak 114.114...kao neka IP adresa.
Nego, me zanimalo dal' vam šljaka. Okay, veliš da šljaka. Valjda bu i meni. Budem opet probao.
Da, probam odgovoriti na tvoja pitanja.
Da, tako je. Ako platiš ovu dosta veću cifru, onda nemaš ugovorne obaveze gdje bi prije isteka ugovora, morao plaćati penale za ono što si potpisao.
Gle, ti uvijek prije potpisivanja ugovora možeš isti u miru pročitati, te nako toga isti potpisati ili vratiti.
Tak' sam i ja. Došao kod njih, te ima rekao da mi daju prije bilo kakvog moga paragrafa na papir, dovoljno vremena.
Tako je i bilo. Nema nikakve žurbe.
Za vraćanje modema ti ne bi bio siguran. Al' ti možeš kupiti sebi svoj u dućanu, al' se onda brijem da nemaš tehičku podršku za njega u slučaju nekih komplikacija.

Pozdrav,
Imali itko ikakve insajderske informacije kad če ovi naši u bnet-u krenuti sa uvođenjem ovog EuroDOCSiS 3.1 sustava nadogradnje i ponudom novih modema za te veče brzine ?
Zna li itko kad bi to moglo bit i ako se to uvede što sve dobijamo sa tom nadogradnjom hoće li bit manj ping prema vanjskim serverima i takve stvari hoće bit stabilniji sustav.

Da li tko zna, do kada T-Com ima ekskluzivu za AreanSport, odnosno da li ima šanse da se u skorije vrijeme pojavi na Bnet-u?

Da li tko zna, do kada T-Com ima ekskluzivu za AreanSport, odnosno da li ima šanse da se u skorije vrijeme pojavi na Bnet-u?
Arena Sport je zlatna koka za T-Com, još uvode nove Arena kanale, tako da je realno da Arena neće nikada iz T-Comovog naručja.

Arena Sport je zlatna koka za T-Com, još uvode nove Arena kanale, tako da je realno da Arena neće nikada iz T-Comovog naručja.
Nije istina :)...just a little more

A kaj ti to znači "just a little more" jel nešto znaš pouzdano da bi mogle arene bit uključene u Bnet ponudu ili samo nagađaš bezveze?

A kaj ti to znači "just a little more" jel nešto znaš pouzdano da bi mogle arene bit uključene u Bnet ponudu ili samo nagađaš bezveze?
Budes vidio

Isprike ako je netko postavio već pitanje...
preko Bneta ne radi mi stanica www.avto.net već jako dugo vremena
ista stvar žičano desktop pc, bežično laptop/mobitel
no ako preko mobitela idem preko 3g/4g mreže radi bez greške
neki savjet?

Ja sad probao meni otvara tu stranicu normalno... probaj resetirat modem.

Budes vidio
Daj nemoj zajebavat, daj nam neke informacije.
Ja sam iskreno vrlo zadovoljan Bnetom i nikad se ne namjeravam vraćati na Tcom jer su odvratni lopovi i prevaranti, ali naravno da mi je žao da Bnet nema Arenasport paket. Da Bnet uvede Arenasport ja potpisujem doživotni ugovor.
Zato, gukni golube ako nešto znaš, ne prži svoje forumske kolege na laganoj vatrici.

Budes vidio
Daj nemoj zajebavat, daj nam neke informacije.
Ja sam iskreno vrlo zadovoljan Bnetom i nikad se ne namjeravam vraćati na Tcom jer su odvratni lopovi i prevaranti, ali naravno da mi je žao da Bnet nema Arenasport paket. Da Bnet uvede Arenasport ja potpisujem doživotni ugovor.
Zato, gukni golube ako nešto znaš, ne prži svoje forumske kolege na laganoj vatrici.
Ma nema nista od toga jer je arenasport u hr vlasnistvo HT-a, a isto tako je i sponzor HNL koji se prikazuje na Areni, takodjer HT je i vlasnik prava za F1 koja se prikazuje na samo na areni, tako da nema nikakvog smisla.
Jedini spas je da imas srpske arene na bnet-u, koja ima razliciti program od nasih. isto kao i sportklub. Jer u srbiji f1 ima sportklub a kod nas arena..... i tako to ide...
E sad sve je moguce...recimo da ht vise nece drzat f1...ali to su vec price i pricice....

Tako sam si i mislio ja zasad plačam dodatni ilegalni IPTV Neretvu preko MAG resivera 25 eura tri mjeseca i na njoj imam sve HD Arene hrvatske i srpske HBO HD sve i mnoge druge dobre kanale tako da sve radi odlično za sad i zadovoljan sam tako nadopunjujem što nema Arena na Bnet-u jer pitaj Boga oče li to ikad doč na Bnet daj Bože da dođe.

Bnet je promijenio raspored programa, posložio ih je prema vrsti (domaći, HD, filmski, sportski, itd,).
To mi ne odgovara prije sam imao programe koje mogu gledati od nap. 1-45 i od 70-90,
te sam mogao listati gore-dolje po programima.
Sada kada želim listati imam između mnogo programa za koje nisam pretplaćen i to mi baš ne odgovara.
Ima li kakva mogućnost da mi programi budu poredani prije ove Bnet-ove novotarije?

Bnet je promijenio raspored programa, posložio ih je prema vrsti (domaći, HD, filmski, sportski, itd,).
To mi ne odgovara prije sam imao programe koje mogu gledati od nap. 1-45 i od 70-90,
te sam mogao listati gore-dolje po programima.
Sada kada želim listati imam između mnogo programa za koje nisam pretplaćen i to mi baš ne odgovara.
Ima li kakva mogućnost da mi programi budu poredani prije ove Bnet-ove novotarije?
Probaj reset tako da ga iz struje izgasiš i upališ i nakon toga kroz menu-postavke- pokrenes rucno pretrazivanje programa, i kada pretrazi programe trebalo bi po starom nacinu rasporedit programe

Budes vidio
Ajmo Dado...jel znaš nešto. Daj neki bar tip.... Oce bit za godinu, dvije ili je ipak istina ovo sto mislimo vecina

Meni programe na koje nisam "pretplaćen" preskače po defaultu, tako da ne vidim problema kod listanja? Stoji, promjenjena je enumeracija kao tematski grupirana.

Meni programe na koje nisam "pretplaćen" preskače po defaultu, tako da ne vidim problema kod listanja? Stoji, promjenjena je enumeracija kao tematski grupirana.
Ništa tu živo nije tematski grupirano. HBO HD je recimo u jednoj grupi, a HBO obični SD programi su u nekoj svojoj grupi kasnije. Isto vrijedi i za sportske programe, Nekoliko Sportklubova na početku, pa onda HD Sportklub kanali 20 redova kasnije. Ako je nešto TEMATSKI organizirano, onda se valjda gleda kojoj skupini/temi pripada neki kanal, a ne u kakvoj se rezoluciji prikazuje. Ako se radi o sportskim programima onda valjda svi sportski programi trebaju biti zajedno, HD i SD, a ne da mi dio njih grupira u grupu s tematski posve nepovezanim programima, samo zato što su i oni u HD rezoluciji. Ne znam koji je idiot radio tu raspodjelu, najavili su je kao "Napokon!", a usrali motku.
Mislim, meni je malo bitno jer ionako programe gledam putem svojih favoritesa i ne pada mi na pamet listati kroz 100 programa koje apsolutno nikad ne pogledam ni minutu. Ali svejedno, stvar je principa. Ili nešto napravite kako treba ili ne dirajte.
Jel cijena 169 + 10 kn za opciju net + tel, brzina 120 svih 24 mjeseca ugovora ili kroz odredeno vrijeme se vraca na pravu cijenu koja je 30 kn skuplja?