Periferija

Ultrastar deluxe - mikrofon?

Riker uto 21.9.2010 18:44

Dakle, nedavno sam instalirao 'pjevni' program ultrastar deluxe...i program je dosta simpatičan, jednostavan i sve je lijepo i krasno, ali je problem u tome što mi stalno kad počne pjesma govori da Player-u 1 nije dodijeljen mikrofon. U postavkama sam pokušao sve moguće načine, u postavkama kad testiram mikrofon, čujem svoj glas, dakle, mikrofon radi i u igri, ali igra jednostavno ne želi kad počne pjesma 'shvatiti' da je mikrofon uključan i funkcionalan...

eriatarka sri 25.9.2013 16:26

ja sam s tim programom prošla već svašta i obožavam ga, ali da, tu i tamo zna nastati neka komplikacija... dakle, ako ćeš igrati s dva igrača, najbolje nabaviti one mikrofone za Singstar, oni rade i na PC-u. i onda prvo moraš ići na tools - opcije, i tamo na "record" - pa na "soundcard" odabrati za mikrofon USB kabel... ako igraš samo s jednim igračom, dalje ne bi trebalo biti problema, ako igraš s dva zna biti problem... moraš onda odabrati dolje pod kanal 1 broj 1, a pod kanal 2 broj 2. ako imaš neki drugačiji mikrofon, probaj razne opcije izabrati na tom polju "soundcard" (možda ćeš morati promijeniti nešto i pod Channel onda, tu treba kombinirati), dok ne nađeš neki koji paše. kakve Windowse imaš? meni otkad sam stavila nove Windowse, više ne rade oba mikrofona, nego samo jedan, pa ne znam je li to do toga ili što je :/ isto tako, odjednom mi je samo prestao prepoznavati nove pjesme koje stavim i to mi nikako nije jasno u čemu je problem... nikad čudnijeg bug-a nisam vidjela :)