Logitech X530 5.1 problem

Ako ih mozes otvoriti onda svakako provjeri da li ima osigurac i ako ima promjeni ga. Ako popravak nije skup onda popravi. Ne vidim razloga za nabavu ili ako mislis da ces proci jeftino sa kupnjom a namjeravas kupiti isto u toj klasi onda si se grdno prevario.
Dakle, odvijac u ruke pa javi. Ili, zdravoseljacka metoda... pokusaj ih spojiti u drugu uticnicu (strujnu)

Pokušao sam i u drugu utičnicu i u drugi player (umjesto u kompjuter,zvučnike sam priključio pomoću adaptera na TV),ali nije pomoglo.
U utičnicu gdje su sad spojeni,bili su već preko 3 godine spojeni i danas usred pjesme se ugasili.
Koliko bi takav popravak koštao kod nekog lokalnog majstora,jer ipak ne bih kopao po zvučnicima?

Koliko bi takav popravak koštao kod nekog lokalnog majstora,jer ipak ne bih kopao po zvučnicima?
Pojma nemam. Nema se sto kopati, odvijac i vuzualno pregledaj zvucnike. Mozda se neki klonektor odkacio usled raznih ciklusa toplo-hladno ili usled vibracija.

Sa strahom sam otvorio zvučnike i koliko sam vidio,sve je u redu.
Malo sam pomakao kabel koj ide iz subwoofera u utičnicu i uključio zvučnike u struju i rade kako treba.
Nakon toga,pomakao sam zvučnike i subwoofer,pa je prestalo radit.
Sad rade,al se ne smiju pomaknut jer valjda gube kontakt.
Može close.

Ako ti je strah dirati u "visok napon" onda pozovi frenda koji se kuzi u te stvari i sredite naponski kabel koji ide u subwoofer. Nije raketna fizika, doslo je do prekida usled savijanja i to je to.
Pozdrav!
Posjedujem Logitech X530 5.1 zvučnike već 5 ,skoro 6 godina.
Do danas su radili odlično,baš kako treba.
Sad su prije 5 minuta usred slušanja glazbe,prestali svirati i lampica na glavnom zvučniku se ugasila.
Pokušao sam ih isključit iz struje i ponovno uključiti,al nije pomoglo,zatim sam pokušao mrdat kablove njegove i od subwoofera al ne pomaže.
Zna li itko u čemu je problem i koliko bi taj popravak mogao koštati?
Ili mi predlažete kupnju novih zvučnika?
Zahvaljujem na odgovorima.