Periferija

Logitech Performance mouse MX za gaming

REYKJAVIK ned 13.11.2011 19:04

Planiram kupiti navedeni mis pa me zanima je li dobar za gaming obzirom na to da je bezicni i obzirom na njegovu masu i velicinu. Imao sam G700 koji me se nije bas dojmio jer je bio pretezak, a uz to klizio mi je iz ruke zbog, po meni nekvalitetnog materijala. Vidim da je MX po pitanju ergonomije bolje rijesen, ali brine me kako ce se ponasati u igrama.

Magnum sri 30.11.2011 10:13

Meni je krepala lijeva tipka nakon točno godinu dana...
I to ne nakon puno igranja....

Srećom su 3 godine garancije ;-)

Inače, miško je super, a kome smeta bežično, dobije i usb kabel (inače za punjenje) pa može igrati žično.

P.S.

Ovo mi je treći Logitech koji vraćam pod garancijom... Da se zapitam...

skill69 sri 30.11.2011 17:49

odlican mis koristim vec duze od pol godine, mada ja ne kuzim uopce razliku izmedu njega i nekog certificiranog gamer misa,imo sam g9 i ne kuzim vecu brzinu odaziva,

samo treba imat dobru podlogu i sve radi vrhunski

Sale_ds sri 30.11.2011 18:57

Prva serija je bila u banani kao i kod revolutiona. Lieva tipka 'double click' il uopce ne registrira. Ova serija je ok za sada ali tu je i 3 godine gare tak da nema zime. Vrhunski mis. Koristim ga u kombinaciji sa steelseries qck.

toni230 pon 5.12.2011 21:46

Danas sam ga kupio ,nakon mx 1ooo ,ne lezi mi skroz dobro , nadam se da ce se s vremenom osjecaj poboljsat, no nikako ne mogu namjesti back and foward tipke , jednostavno mi nerade , jel netko zna rješenje

REYKJAVIK pet 9.12.2011 18:37

Odustao sam od kupnje MX-a jer mu se cijena opet vratila na 600 kn u Linksu. Kupujem u Linksu jer imam popust, ali i s popustom mi je previse. Odlucio sam malo vise izdvojiti za tipkovnicu i uzeti neki malo jeftiniji mis i podlogu. Budzet mi je do 1000 kn, moze par kuna vise. Mislio sam uzeti ovu novu Roccatovu tipkovnicu Isku, Logitech G400 i Roccat Taito podlogu. Tipkovnica mi se cini i vise nego dobra, a o izgledu da i ne govorim. G400 svi hvale jer je best buy mis trenutno, a podloga mi se cini ok za tu cijenu. Sto vi mislite o svemu tome i bi li mozda bilo bolje da uzmem G510, G500 i jos neku podlogu da bar malo iskoristim ovaj popust ili je ovo ok? Ako imate kakve druge prijedloge, slobodno napisite!

REYKJAVIK ned 11.12.2011 02:24

Ne mogu se odluciti izmedu G500 i G400. Razlika u cijeni je 150 kn i pitanje je vrijedi li tih 150 kn vise dati za G500? Za tipkovnicu jos razmisljam, ali vjerojatno cu uzeti Isku jer mi se cini bolja, ljepse izgleda, manja je, a one dodatne tipke na G510 mi ne trebaju.

Mitch ned 11.12.2011 12:43

Imao ga, preglomazan je bio i definitivno je za desnjake. Vratio sam se nazad na svoj dobar VX revolution, po meni najbolji Logijev miš.

Budući da si Kone prodao, a G700 imao onda ti jedino mogu preporučit Razer Mambu

tnakir ned 11.12.2011 14:15
Mitch kaže...
Imao ga, preglomazan je bio i definitivno je za desnjake. Vratio sam se nazad na svoj dobar VX revolution, po meni najbolji Logijev miš.

Budući da si Kone prodao, a G700 imao onda ti jedino mogu preporučit Razer Mambu

VX je premali. Ja ga imam za misa za laptop.

Pranja ned 11.12.2011 17:59

Mx rev je bio na akciji prije 2 tjedna za 449 kn.

Moja preporuka je g500 zbog oblika sa kojim ne mozes pogrijesiti. Tipkaru uzmes g110. Podlogu Razer Goliathus i miran si.
Jos ti ostane za neke sluske.

REYKJAVIK ned 11.12.2011 18:30

Ne bih kupovao preko oglasa jer mi cijena s postarinom izadje skoro ko i u ducanu. Kupit cu sve u Linksu, jer kao sto sam i rekao imam popust i bar sam siguran da imam sve novo, ispravno i s garancijom. Odlucio sam uzeti G500, G510 i vjerojatno Taito ili Goliathus speed podlogu. Moguce je i da kad dodjem u ducan i kad vidim sve te igracke uzmem nesto sasvim deseto {#} Hvala svima na pomoci.

Pranja ned 11.12.2011 21:25
REYKJAVIK kaže...

Ne bih kupovao preko oglasa jer mi cijena s postarinom izadje skoro ko i u ducanu. Kupit cu sve u Linksu, jer kao sto sam i rekao imam popust i bar sam siguran da imam sve novo, ispravno i s garancijom. Odlucio sam uzeti G500, G510 i vjerojatno Taito ili Goliathus speed podlogu. Moguce je i da kad dodjem u ducan i kad vidim sve te igracke uzmem nesto sasvim deseto {#} Hvala svima na pomoci.

AKo koristiš onaj kupon iz Buga-on ti vrijedi samo za jedan proizvod. Za druge moraš imati još kupona. I ne vrijedi za proizvode na akciji.