Logitech G700

To je to decki i djevojcice,tatica kupio g700 i u ponedjeljak mi stize na kucni prag,cim ga dobijem cu ga prokomentirati,do tada bye bye

Creative je zvukovno nesto kvalitetniji od logija pa..
I da u linksu ih samo pogledaj jer su preskupe.
Neznam koji im je vrag da ih drze 950 kn a tehno max koji je uzasno skup ih prodaje za 600 kn.
Ok hvala prijatelju na savjetu budem pogledo ali kad si se vec javio imam jedno pitanje.Koja je razlika izmedu virtual surround i ture ja mislim da znam ali nisam siguran.Hvala
ture? Mislis true? Pa same ti rijeci kazu prividni i pravi.

Da mislim true sorry pogreska u pisanju ja sam mislo da true sorround slusalice imaju zvucnike rasporedenje po skoljkama a da virtual stvara 3d okolinu oko tebe ja mislim da je i to razlika.I onda cu prepostaviti da je true bolji i kvalitetnij.
Edit:pitanje u 3 posta iznad nije bilo dobro formulirano:).Trebalo je glasiti..Koja je razlika izmedu virtual surround i true u slusalica.

230KM, 99USD.

Na sta mislis mentalist

Na sta mislis mentalist
Cijena, u BiH u plus.ba i na Logitech.com.

Po kojem kursu je 99 dolara jednako 230 KM ;)

Po kojem kursu je 99 dolara jednako 230 KM ;)
Ne znam, valjda 150KM+PDV (17%)=175.5KM i jos malo njima i to je to.

Da da bas sam i ja gledo na plus.ba stvarno 230 km je malo preskupo.Ali jesi li vidio da su razer goliathus podloge alpha one najvece oko 35 km.
Edit:podloge su 39 km ali opet je manje nego u nekim drugim prodavnicama.

Da da bas sam i ja gledo na plus.ba stvarno 230 km je malo preskupo.Ali jesi li vidio da su razer goliathus podloge alpha one najvece oko 35 km.
Edit:podloge su 39 km ali opet je manje nego u nekim drugim prodavnicama.
To je jedina prodavaonica takve robe u BiH.

Nije bas ima jos par,npr pik radnje,onda jos jedna radnja u mom gradu koja ih nabavlja,onda comtrade.
Mislio sam si uzeti g700 za par dana ali ce izgleda pricekati sada prvo ide g35 pa onda mozda tamo na bozic prije bozica si uzmem g700 i g510.:)

Da li mi moze netko uploadati na rapidshare SetPoint?
Koristim Win7 64bit i sve to oznacim na njihovoj stranici ali mi baca ovu poruku: EDIT: nitko? Tko mi to napravi dobi keks od mene =)
probaj kliknuti na link
http://www.logitech.com/en-us/428/7244?softwareid=671&osid=14§ion=downloads

Koristim Win7 64bit

Koristim Win7 64bit
E hvala!

Meni uredno radi skidanje sa logijeve stranice.

Neznam zasto meni nece, evo sad opet probao i dalje mi je onaj 403 Forbidden
Inace sam poslao mail jucer na support pa cu vidjeti sta ce mi reci.
P.S. G700 je ludnica =)

Naravno a jest. Ipak je to top model od logija.

Neznam sta bi ti moglo biti i meni sve skida sa logijeve stranice kako treba.

Heh, odgovorili su mi na pitanje i ni oni ne znaju zasto nece, ali dobro dali su mi direktne linkove za download (koji rade) za 32bit i 64bit,
iako ne znam zasto su stavili i 32bit kad sam sve lijepo objasnio koji OS itd.
BTW Postoji li neka stranica (ili forum) gdje ljudi govore koje postavke (tipke, DPI) koriste za određene programe (igre, autocad itd....) jer sam se pogubio malo u svim tim opcijama
I jos jedno pitanje za kraj za one koji imaju G700:
Pise da tipka G10 povisuje DPI a tipka G9 smanjuje, e sad G10 mi ne radi nista dok mi G9 samo shifta između DPI levela (ako ih je vise postavljeno za taj profil).
I to je tako bilo out of the box pa me zanima da li su se oni nesto zeznuli ili sam ja to zeznuo, da li jos netko ima taj problem?

Heh, odgovorili su mi na pitanje i ni oni ne znaju zasto nece, ali dobro dali su mi direktne linkove za download (koji rade) za 32bit i 64bit,
iako ne znam zasto su stavili i 32bit kad sam sve lijepo objasnio koji OS itd.
BTW Postoji li neka stranica (ili forum) gdje ljudi govore koje postavke (tipke, DPI) koriste za određene programe (igre, autocad itd....) jer sam se pogubio malo u svim tim opcijama
I jos jedno pitanje za kraj za one koji imaju G700:
Pise da tipka G10 povisuje DPI a tipka G9 smanjuje, e sad G10 mi ne radi nista dok mi G9 samo shifta između DPI levela (ako ih je vise postavljeno za taj profil).
I to je tako bilo out of the box pa me zanima da li su se oni nesto zeznuli ili sam ja to zeznuo, da li jos netko ima taj problem?
nije nista zeznuto,tako je i kod mene bilo kad sam ga dobio.
na gamerskom profilu mijenjam dpi samo na g10 dugmetu jer mi ostala trebaju za igru,a na obicnim profilima koje koristim kad sam u win tamo sam naredio da mijenjam dpi na g10 i g9

Ne znam zasto meni nece povecavati/smanjivati DPI sa G9 odnosno G10.
General profile i lijepo postavljeno G10 za DPI increase i G9 za DPI decrease i dalje radi samo G9 i to kao sto rekoh mijenja samo DPI levele (koje odredim u profile-u).
Da probam pojasniti pitanje, kako postaviti da mi G10 povecava DPI za recimo "100"; znaci ako mi je trenutno na 1200 pa 7x kliknem na G10 i onda mi DPI bude 1900?
EDIT: slike stavljene

Ne znam zasto meni nece povecavati/smanjivati DPI sa G9 odnosno G10.
General profile i lijepo postavljeno G10 za DPI increase i G9 za DPI decrease i dalje radi samo G9 i to kao sto rekoh mijenja samo DPI levele (koje odredim u profile-u).
Da probam pojasniti pitanje, kako postaviti da mi G10 povecava DPI za recimo "100"; znaci ako mi je trenutno na 1200 pa 7x kliknem na G10 i onda mi DPI bude 1900?
EDIT: slike stavljene
Tako i treba raditi, povecaj broj DPI levela (max. 5 cini mi se) i povecavas / smanjujes medju njima. Koja ti je korist od povecavanja za 100?

.....
Tako i treba raditi, povecaj broj DPI levela (max. 5 cini mi se) i povecavas / smanjujes medju njima. Koja ti je korist od povecavanja za 100?
Cini mi se vise prakticnije :)
Dobro, ali i dalje ima drugi problem, gaming profile mi ima 2 DPI levela ali i dalje prebacujem DPI samo sa G9 =/
EDIT: ja se ispricavam ali prehlađen sam i koncentracija mi nije bas najbolja, uglavnom ja sam slijep :D G9 je bio postavljen DPI Loop, a G10 na nista lol

.....
Cini mi se vise prakticnije :)
Dobro, ali i dalje ima drugi problem, gaming profile mi ima 2 DPI levela ali i dalje prebacujem DPI samo sa G9 =/
EDIT: ja se ispricavam ali prehlađen sam i koncentracija mi nije bas najbolja, uglavnom ja sam slijep :D G9 je bio postavljen DPI Loop, a G10 na nista lol
pa kliknes tamo gdje ti pise number od dpi i odaberes koliko hoces dpi tocaka,i onda ih rasporedis povlacenjem po crti koliko zelis da ti skace dpi pritiskom na tipku za povecanje ili smanjenje

Ma evo skuzio sam zasto je sve onako bilo, moja greška
Malo je falilo da pocnem mrzit miš

gdje ces mrziti logija g700 :) ?
meni je savrsen,konacno sam se rijesio kablova po stolu,igranje je uzitak jer nema vise zapinjanja kablova ,a radi sve savrseno :) ja sretan ko malo dijete :D

gdje ces mrziti logija g700 :) ?
meni je savrsen,konacno sam se rijesio kablova po stolu,igranje je uzitak jer nema vise zapinjanja kablova ,a radi sve savrseno :) ja sretan ko malo dijete :D
Rekao sam "skoro" :D
Da, bežični mod je brutala, samo je ovaj USB kabel malo krut, ili se to samo meni cini?
Creative je zvukovno nesto kvalitetniji od logija pa..
I da u linksu ih samo pogledaj jer su preskupe.
Neznam koji im je vrag da ih drze 950 kn a tehno max koji je uzasno skup ih prodaje za 600 kn.
Ok hvala prijatelju na savjetu budem pogledo ali kad si se vec javio imam jedno pitanje.Koja je razlika izmedu virtual surround i ture ja mislim da znam ali nisam siguran.Hvala