HeadSet CreativeLabs Sigma VS Medusa 5.1 VS

Plantronics GameCom 377 (nisu usb) + zvucna Asus Xonar Dg 5.1
Losije integrirane zvucne nece imati snage da ga ucine dovoljno glasnim te u tom slucaju se namce DG zvucna kao dobar izbor.

Da, bolje Headset od 250 Kn i zvučna od 250 Kn nego samo headset od 600 Kn.

planiram uzeti i zvucnu karticu ali ne trenutno, medusa i creative su usb samo ako to zelim, imaju svoje "zvucne kartice"

Gdje si našao Meduasa NX 5.1? Nisam ih dugo pronašao u cjenicima, trgovine drže Medusa NX Stereo uglavnom...

ima u algoritmu 459kn, ima u elpso 399kn

Gdje si našao Meduasa NX 5.1? Nisam ih dugo pronašao u cjenicima, trgovine drže Medusa NX Stereo uglavnom...

planiram uzeti i zvucnu karticu ali ne trenutno, medusa i creative su usb samo ako to zelim, imaju svoje "zvucne kartice"
Posto mislis kasnije kupit zvucnu,nema problema , oba headseta su odlicna! E sad za Medusu pise da ima pravi 5.1 zvuk, dok za Gamecom 777 pise da imaju virtualni 7.1 zvuk . Po tome bih ja uzeo Medusu !

Ipak sam se odlučio za plantronics 367, duplo je jeftiniji od ovih modela, a kritično mi je sa novcima.
Slušalice su odlične, u potpunosti ispunile moja očekivanja.
Imam samo jedno pitanje.
Naime ako ih priključim na onboard zvučnu karticu (7.1) moram isključiti svoje 2.1 zvučnike da bi radile?
Priključio sam ih tako, i onak malo fali snage na youtube i winamp, al kad igram, moram stišati.
Zatim priključim ih na front panel od kućišta, i pojačaju se za 20% najmanje, moram ih smanjivati.
Što bi dobio sa zvučnom karticom asus xonar ds?
Dvoumim se izmedju navedenih slusalice, ili imate nešto drugo za preporučiti?
da li se ovako nešto isplati uzeti ili da uzmem platronics 367 za duplo manje novce.
Slušalice bi koristio za gaming i glazbu.