Epson SX 115 - problem instaliranja

Skini driver i instaliraj, možda ti je CD oštećen...

probala sam i to....opet neće

Skini Crap Cleaner:
http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/CCleaner.shtml
Instaliraj, očisti stare temp datoteke i registre.
Nakon toga restart PC-a,
pa probaj instalirati drivere...
Inače, taj DLL je vezan uz nekakav Photo Editing program, moguće da on zeza...

sve probala...ništa ne pomaže... mislim da ću rušiti wind...

boja original ili zamjenska? pitam zato što meni winsi ne prepoznaju dx4450 kad stavim zamjensku crnu, dok ostale zamjenske rade kako treba.

Mislim da nisi dobro zamjenila boju onda.
Joj šta sam ja psovao kad sam prvi put mijenjao, prešao sa canona i250 koji je prema ovome uber jednostavan. Ala šta su zakomplicirali stvari, stavljaju čipove na boje, boje su sada u 4 posudice, a ne u dvije, printer nedolazi sa usb kablom itd.

i ja sam imala taj canonov
dark - zamjenska je

imam isto problem s epson stylus sx 115.
Izbacuje mi cijelo vrijeme General error : Delete all print jobs and turn the printer off. Remove any foreign objects from inside the printer. After a few minutes, turn the printer back on.
jel zna netko šta bi mogao biti problem ?
( nema nikakvih stranih dijelova u printeru).

Ako ti je pisač već ispisao dosta starnica moguće da ga treba resetirati. To se događa jer pisač ima brojač koji mu kaže kad je potrebno promjeniti spužvice.
S ovim programom možeš provjeriti stanje brojača. Ako ti je stavrno do toga odnesi ga u neki Epsonov servis (cca. 100Kn) ili probaj naći neki program na netu za reset (bio je neki SSC program ali za starije modele pisača).

imam isto problem s epson stylus sx 115.
Izbacuje mi cijelo vrijeme General error : Delete all print jobs and turn the printer off. Remove any foreign objects from inside the printer. After a few minutes, turn the printer back on.
jel zna netko šta bi mogao biti problem ?
( nema nikakvih stranih dijelova u printeru).
Pokusaj zaustaviti Print Spooler servis. Start > Run services.msc >>> pronadi Spool ili Print Spooler i klikni ili na Restart ili na Stop
Zatim restartaj racunalo sa iskljucenim USB kabelom od stampaca

odi u propertis od printera, pa u maintenance, imaš dolje desno Speed & progres klikni na to i onda u novom prozoru stavi kvačicu na Disable Epson status monitor. to bude riješilo problem zamjenskih tinti. Ako i dalje davi izvadi tintu koja gnjavi van i ištekaj ga iz struje zaklopi kutiju od tinti i ponovo upali na prazno nakon par minuta. Koristi se sa tipkama od printera da postaviš glave na mjesto za zamjenu otvori i gasi ga, stavi tintu i zaklopi ga. Mora se resetirati da shvati da fizički nema tinte to je samo jedan od načina da proradi. Uštakaj nazad USB kabl i po iskustvima bi trabao raditi. Imene moj BX300 gnjavi, stavim punu tintu a kaže da su prazne pa mu ugasim status monitor i onda printa. I kao što je neko rekao odi do servisa da ga resetiraju na nulu (tajmer) da se ne kupuju ovakve stvari bez potrebe http://www.ebay.com/itm/Epson-Stylus-Office-BX300F-TX300F-Repair-Reset-CD-/160665703089?pt=UK_Computing_Printer_Paper_Accessories_ET&hash=item25686c12b1 ili razni reset čipovi.

Probao sam resetirati spooler, i sad hoće printati ( ali ne ispisuje ništa na papir ).
Ali zaboravio sam napisati da uz taj error, printer lupa kad printa ( kad uvlači papir ) pa je zato i izbacivao taj error.

Probao sam resetirati spooler, i sad hoće printati ( ali ne ispisuje ništa na papir ).
Ali zaboravio sam napisati da uz taj error, printer lupa kad printa ( kad uvlači papir ) pa je zato i izbacivao taj error.
Cini se da imas mehanickih problema sa printerom. Jesi li probao "metodu" korisnika spojka (iznad tvog posta)
Imam epson stylus sx 115...i ne mogu ga nikako instalirati... do jučer je super radio...bez problema sam ga instalirala prvi put...i jučer zamjenim crnu boju, spojim ga na laptop..i ne radi..kaže "Check all connections and make sure all devices are on. To cancel printing, click the [Cancel] button."

i ja obrišem sve s laptopa...i ponovno ga krenem instalirati..i sve super do trenutka kada treba upaliti printer da bi se kao spojio sa compom...i tada mi se pojavi "the product cannot be rocognized"
Ima tko kakvu ideju o čemu je riječ ??
e,da...i pokaže mi za vrijeme instaliranja ovo: